gorumceek

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
Sizce bu durum normalmi ??Ben sehir disindayken görümcem benim evde kalms ve ben bunu yeni ogrendim ...sinirlerim tavan yapti... ne alaka yaa 10 dk lik mesafe de ayni ilcede oturuyoruz bekar daha ogrenci ve kaynanamlarla yasiyo ben yokken benim evde kalmak nedir ya ... ben bunu bazanin altindaki kirli makyaj bulasmis yastigindan farkediyorum. .. esim de sagolsun bana bu durumdan hic bahsetmedi ben farkedene kadar... nefret ediyorum esimin ailesinden sevemiyorumm arkadas

Sizce bu durum normalmi ??Ben sehir disindayken görümcem benim evde kalms ve ben bunu yeni ogrendim ...sinirlerim tavan yapti... ne alaka yaa 10 dk lik mesafe de ayni ilcede oturuyoruz bekar daha ogrenci ve kaynanamlarla yasiyo ben yokken benim evde kalmak nedir ya ... ben bunu bazanin altindaki kirli makyaj bulasmis yastigindan farkediyorum. .. esim de sagolsun bana bu durumdan hic bahsetmedi ben farkedene kadar... nefret ediyorum esimin ailesinden sevemiyorumm arkadas

Görümcenin üstüne atılmış bir durum olabilir mi?

Senin yatağında ne işi var?

kesinlikle kabul edilmez....

Esim evde gezmis

Ayni ilcede oturuyossk yurume mesafesiyse evet kardesimde olsa ne gerek var

Biraz abartmıyor musun.

Eğitim de oldugum zamanlar da eşimin kardeşi bizde kalabiliyor. play station oynuyorlar sabaha kadar.

Eşim olmadığı zamanlar da da ben kızkardeşimi çağırıyorum, sohbet ediyoruz, dertleşiyoruz.

Yani çok absürt bir durum değil ki.

Kardeşimizi de evimiz de yatıramayacaksak ohooo diyesim geldi..

Bende önceden eşim evde olmazsa sıkıldığım için kardeşimi çağırıyordum kalması için.Sizin olduğunuz kadar eşinizin de evi.Belki O da sıkıldı,kardeşinden yanında kalmasını rica etti.

Fazla buyutuyorsunuz bencede esınızın kardesı sonucta sız yokkende gelebılır varkende gelebılır ne varkı bunda ıllakı sıze rapormu verılmesı gerekıyor ortak evımızde kardesımı agırlıyorum diye

Back
X