gorumceek

konu sahibi neden banlandı daha dk. 1 gol 1.o_O

fake miymiş?

gerçekten de buharlaşmış konu sahibi.
İkinci üyelik falan mıydı ki?

şimdi eşinin kardeşi tabiki gelip kalabilir ama;
buraya dikkat sen yokken neden senin yatağına yatıyor ?
azçok herkesin kardeşi misafiri vardır geleni gideni ,kimse ev sahibi kadın yokken değil yatağına yatmak yatak odasına bile girmez ayıp mahrem denen bişey var....

şimdi eşinin kardeşi tabiki gelip kalabilir ama;
buraya dikkat sen yokken neden senin yatağına yatıyor ?
azçok herkesin kardeşi misafiri vardır geleni gideni ,kimse ev sahibi kadın yokken değil yatağına yatmak yatak odasına bile girmez ayıp mahrem denen bişey var....

Misafir yastıkları da genelde bazaya koyulur yaa,
öyle bir durumdur. yoksa konu sahibinin yatagında yattıgını sanmıyorum :KK64:

Siz varken de geliyor kalıyorsa sorun yok bence. Ama siz evdeyken evinize gelmiyor siz evden çıkınca hoooop yapıyorsa sıkıntı olur bence.
Ahhhhhh ahhhh bu konuda çok dertliyim.

Konu sahibi banlandığına göre bize burdan ekmek çıkmaz dağılalım kızlar. Bi an heyecan yaptımdı aldatıp yalan söyleyen koca vakası diye. Neyse inşallah öyle bir şey yoktur gerçekten görümcen gelip kalmıştır

Gelmesin donum ortada olur denmiş
Yahu ne donu ne külodu
Donunuzu da bir zahmet ortada bırakmayın
Pis misiniz dağınık mı ?

Kendi sülalenden tek bir kişiyi bile eşin evde yokken eve almayacağına kendi kendine söz verebiliyor musun ?

Veremezsin.

Çünkü kız tarafı melektir. Ama erkek tarafı kaka.
Baldızlar baldan tatlıdır. Ama görümceler tü kaka.
Yahu abim olsa, yengem evde olmasa açıkcası özellikle giderim eski günlerdeki gibi abi kardeş başbaşa vakit geçirelim, film izleyelim, sohbet edelim diye.
Vallahi filmlerdeki kötü yengeler gibisiniz.

Gelmesin donum ortada olur denmiş
Yahu ne donu ne külodu
Donunuzu da bir zahmet ortada bırakmayın
Pis misiniz dağınık mı ?

Kendi sülalenden tek bir kişiyi bile eşin evde yokken eve almayacağına kendi kendine söz verebiliyor musun ?

Veremezsin.

Çünkü kız tarafı melektir. Ama erkek tarafı kaka.
Baldızlar baldan tatlıdır. Ama görümceler tü kaka.
Yahu abim olsa, yengem evde olmasa açıkcası özellikle giderim eski günlerdeki gibi abi kardeş başbaşa vakit geçirelim, film izleyelim, sohbet edelim diye.
Vallahi filmlerdeki kötü yengeler gibisiniz.
Bence sorun gelmesi değil de konu sahibesinin bundan sonradan tesadüfen kirli yastıktan haberi olması. Biraz şüphe gördüm ben. Yoksa tabi ki abisi evdeyken gelip kalır normal

Yastığımda makyaj bulaşığı var deseydi şüpheli olurdu.Direkt görümceye bağladığına göre demekki daha evvel de kalmış.

Tüh öğrenemedik :(

İzinsiz kardeşim de olsa gelemez.
Abisi evdeyken geldiyse konu sahibinin neden haberi yok acaba?
Tamam abisi evdeyken kalabilir miyim diye isin almak saçma olur ama, eşi de bi zahmet laf arasında söyleyebilirmiş kardeşim bizde falan diye.
Bence kadının bozulduğu iletişimsizlik.
Yani ben olsam ona bozulurdum sanırsam:S

Gelip kalabilir de benden habersiz benim evimde kalmışsa bende bir noluyo lan derim. Sonuçta benim evim.
Birde konu sahibisinin yatağı yastığı değilmiş, bazanın altındaki misafir yastığı pisliymiş makyajlıymış :D

Eşinizin söylememesi kötü olmuş ama bu kadar fazla tepki vermekte nedir? Düşmanın mı eşinin kız kardeşi yoksa bana mı çok normal geldi bu durum anlayamadım:110:

İyide senın yatagında nıye yatmıs kı baska yatak yada koltukta da yatabılırdı rahat etmekse o zaman kendı yatagında yatsaydı anlam veremedım belkıde senı kıskanmısdır

Back
X