gorumceek

Kalamaz.kardes degil o.ayni anneden cikmadilar.
Bir ev erkekten cok kadinindir.
Kadin mahremi namahremi bilir evi duzenler.kadinin tum ozeli belki dertlestigi gunlugu belki unuttugu prez.copu vardi.
Ayip degil mi? Bekar evi degil o.yengesi yokken gelmesi niyetini gosteriyor zaten
Elbette buda sizin düşünceniz, saygı duyarım..
Benim düşünceme göre kendi kardeşimin evimde özgürce yapabildiği herşeyi eşimin kardeşide yapabilmeli.
Kardeşim ben evde olayım yada olmayayım bende kalabilir..
Tabiki görümcem ve kayınbiraderimde..

çok ayıp yaptığınız eşinize saygısızlık ne demek nefret ediyorum onun ailesinden sevemiyorum diye bence sevmeye çalışmıyorsunuzç o sizin eşiniz saygılı olmayı deneyin

İzinsiz kardeşim de olsa gelemez.
Abisi evdeyken geldiyse konu sahibinin neden haberi yok acaba?
Tamam abisi evdeyken kalabilir miyim diye isin almak saçma olur ama, eşi de bi zahmet laf arasında söyleyebilirmiş kardeşim bizde falan diye.
Bence kadının bozulduğu iletişimsizlik.
Yani ben olsam ona bozulurdum sanırsam:S

Zaten görümceye kızması çok ama çok saçma. Bazen görümceye eltiye kv ye giydirmek için bahane aradıkları düşünüyorum. Abisi davet etmiştir o da kabul edip kalmıştır. Konu sahibinin kocasına problem var. Eve misafir alıyorsun Karina haber vermiyorsun.

Yani görümce olsanız abinin gel bu gece bizde kal dese gidip bir de Yengeyi arayıp izin mi isterseniz.

Konu sahibi görümceye garezinden ona kızıyor. Bu durumda haksız mi konu sahibi haklı ama suçlu görümce değil biricik kocasi. Gidip kocasıyla konuşmalı ben yokken eve misafir alıyorsanız bana haber ver diye.

bekli kocası eve kız getirdi. görümcesinin üzerine attı. valla çok şaibeli bir durum.

Prezervatif copunu de bi zahmet ortada birakmayiversin.
Su yaptiginiz yorumu esiniz sizin kardesiniz icin yapsa eyvallah der gecer misiniz?
Allah abime boyle es vermez insallah.
Merak etmeyin.bir sikintim yok onlarla.hemen etiketi yapistirdiniz...kotu gelin ilan ettiniz..gayet saglikli geciniyoruz.cokda sevilirim.(kucuk gorumcem disinda,onunlada tum aile gecinemiyor zaten) ama diger iki gorumcelerimle cok cok iyiyiz..daha hicbi sorunumuz olmadi cok sukur.gelirler giderler...ama benden izin almadan gizli sakli o evde kalamazlar.zaten benim gorumcelerde o zihniyette degiller cok sukur.usul adap biliyorlar yani.
Ayni sekilde bende kalmam yengemden habersiz abimin evinde kalmadinda...o boyle yazsa dogru olani yazar zaten.o yokken ne isim var ustelik habersiz bi sekilde evinde
O yorumumda garip hicbirsey yok.
Bigun evlenince anlarsiniz..
Yengenizede allah simdiden sabir versin.

Merak etmeyin.bir sikintim yok onlarla.hemen etiketi yapistirdiniz...kotu gelin ilan ettiniz..gayet saglikli geciniyoruz.cokda sevilirim.(kucuk gorumcem disinda,onunlada tum aile gecinemiyor zaten) ama diger iki gorumcelerimle cok cok iyiyiz..daha hicbi sorunumuzds olmadi cok sukur.gelirler giderler...ama benden izin almadan gizli sakli o evde kalamazlar.zaten benim gorumcelerde o zihniyette degiller cok sukur.usul adap biliyorlar yani.
Ayni sekilde bende kalmam yengemden habersiz abimin evinde kalmadinda...o boyle yazsa dogru olani yazar zate.
O yorumumda garip hicbirsey yok.
Bigun evlenince anlarsiniz..
Yengenizede allah simdiden sabir versin.
Ben size sevilmiyorsunuz kotu gelinsiniz demedim ima bile etmedim. Esiniz kardesiniz icin bu yorumu yapsa sorun etmez misiniz dedim sadece, ne anlamlar cikarmissiniz.
Ben demedim siz dediniz :)
Gorumce acisindan gizli sakli oldugunu biliyor muyuz? Kizin abisinin haberi var ben abimde kalsam nerden bilebilirim yengemden sakladigini?
Kardesiniz esiniz yokken geldiginde aratip kardesinize izin mi aldiriyorsunuz?
Allah yengeme sabir versin tabii, cumlemize sabir versin. Sabir iyidir :)

Annemlerin evi hemen yanı başımızda ve abim bazen bizde kalır hiç dert edilmez bizim evde.
Eşimin kardeşi kalsa onu da dert etmem.
Ne olacak yahu ama yastığı o şekilde kaldırması ayıp olmuş.

Ben size sevilmiyorsunuz kotu gelinsiniz demedim ima bile etmedim. Esiniz kardesiniz icin bu yorumu yapsa sorun etmez misiniz dedim sadece, ne anlamlar cikarmissiniz.
Ben demedim siz dediniz :)
Gorumce acisindan gizli sakli oldugunu biliyor muyuz? Kizin abisinin haberi var ben abimde kalsam nerden bilebilirim yengemden sakladigini?
Kardesiniz esiniz yokken geldiginde aratip kardesinize izin mi aldiriyorsunuz?
Allah yengeme sabir versin tabii, cumlemize sabir versin. Sabir iyidir :)
"Allah sizin gibi gelini bizden uzat tutsun"ne demek allah askina.
Ironi yapmayin.bu cumlenin iceriginde hersey yatiyor..
Keske benim gibisini bulsaniz buyuk nimet inanin:anneadayı: o sizin bu benim dusuncem.siz oyle istiyorsunuz ben boyle.neyi tartisiyorsunuz benimle..ben yokken benim evimde kardesim bile kalamaz..ben varken isterlerse aylarca kalsinlar.
Bu bi usuldur.edeptir benim icin.cok sukurcevremdede bu dusuncesizlikte hic kimse yok:KK66:

Gayet normal bişey, ama sizden habersiz olması biraz saçma olmuş. Sonuçta gizlemek istediğiniz şeyler olabilir mahreminiz sonuçta. Ama kardeş elbette gelebilir. Burda görümceden çok eşinizin suçu daha fazla

"Allah sizin gibi gelini bizden uzat tutsun"ne demek allah askina.
Ironi yapmayin.bu cumlenin iceriginde hersey yatiyor..
Keske benim gibisini bulsaniz buyuk nimet inanin:anneadayı: o sizin bu benim dusuncem.siz oyle istiyorsunuz ben boyle.neyi tartisiyorsunuz benimle..ben yokken benim evimde kardesim bile kalamaz..ben varken isterlerse aylarca kalsinlar.
Bu bi usuldur.edeptir benim icin.cok sukurcevremdede bu dusuncesizlikte hic kimse yok:KK66:
Ben o cumleyi sadece bu konu icin kullandim. Sizi tanimam etmem nasil bi essiniz, nasil bi evlatsiniz, nasil bir gelinsiniz ben nereden bileyim. Bilmedigim sey hakkinda yorum yapmam. Kurdugunuz cumle icin ben de boyle soyledim.
Ama siz gocunup onu buyutup buyutup genellemissiniz bu da benim sorunum degil.
Tamam arkadasim tamam senin evinde isteyen kalsin, goz kirparak laf sokma levelına gectik ben kacayim, benlik degil.

Back
X