Elbette buda sizin düşünceniz, saygı duyarım..Kalamaz.kardes degil o.ayni anneden cikmadilar.
Bir ev erkekten cok kadinindir.
Kadin mahremi namahremi bilir evi duzenler.kadinin tum ozeli belki dertlestigi gunlugu belki unuttugu prez.copu vardi.
Ayip degil mi? Bekar evi degil o.yengesi yokken gelmesi niyetini gosteriyor zaten
İzinsiz kardeşim de olsa gelemez.
Abisi evdeyken geldiyse konu sahibinin neden haberi yok acaba?
Tamam abisi evdeyken kalabilir miyim diye isin almak saçma olur ama, eşi de bi zahmet laf arasında söyleyebilirmiş kardeşim bizde falan diye.
Bence kadının bozulduğu iletişimsizlik.
Yani ben olsam ona bozulurdum sanırsam:S
Merak etmeyin.bir sikintim yok onlarla.hemen etiketi yapistirdiniz...kotu gelin ilan ettiniz..gayet saglikli geciniyoruz.cokda sevilirim.(kucuk gorumcem disinda,onunlada tum aile gecinemiyor zaten) ama diger iki gorumcelerimle cok cok iyiyiz..daha hicbi sorunumuz olmadi cok sukur.gelirler giderler...ama benden izin almadan gizli sakli o evde kalamazlar.zaten benim gorumcelerde o zihniyette degiller cok sukur.usul adap biliyorlar yani.Prezervatif copunu de bi zahmet ortada birakmayiversin.
Su yaptiginiz yorumu esiniz sizin kardesiniz icin yapsa eyvallah der gecer misiniz?
Allah abime boyle es vermez insallah.
Ben size sevilmiyorsunuz kotu gelinsiniz demedim ima bile etmedim. Esiniz kardesiniz icin bu yorumu yapsa sorun etmez misiniz dedim sadece, ne anlamlar cikarmissiniz.Merak etmeyin.bir sikintim yok onlarla.hemen etiketi yapistirdiniz...kotu gelin ilan ettiniz..gayet saglikli geciniyoruz.cokda sevilirim.(kucuk gorumcem disinda,onunlada tum aile gecinemiyor zaten) ama diger iki gorumcelerimle cok cok iyiyiz..daha hicbi sorunumuzds olmadi cok sukur.gelirler giderler...ama benden izin almadan gizli sakli o evde kalamazlar.zaten benim gorumcelerde o zihniyette degiller cok sukur.usul adap biliyorlar yani.
Ayni sekilde bende kalmam yengemden habersiz abimin evinde kalmadinda...o boyle yazsa dogru olani yazar zate.
O yorumumda garip hicbirsey yok.
Bigun evlenince anlarsiniz..
Yengenizede allah simdiden sabir versin.
"Allah sizin gibi gelini bizden uzat tutsun"ne demek allah askina.Ben size sevilmiyorsunuz kotu gelinsiniz demedim ima bile etmedim. Esiniz kardesiniz icin bu yorumu yapsa sorun etmez misiniz dedim sadece, ne anlamlar cikarmissiniz.
Ben demedim siz dediniz :)
Gorumce acisindan gizli sakli oldugunu biliyor muyuz? Kizin abisinin haberi var ben abimde kalsam nerden bilebilirim yengemden sakladigini?
Kardesiniz esiniz yokken geldiginde aratip kardesinize izin mi aldiriyorsunuz?
Allah yengeme sabir versin tabii, cumlemize sabir versin. Sabir iyidir :)
Ben o cumleyi sadece bu konu icin kullandim. Sizi tanimam etmem nasil bi essiniz, nasil bi evlatsiniz, nasil bir gelinsiniz ben nereden bileyim. Bilmedigim sey hakkinda yorum yapmam. Kurdugunuz cumle icin ben de boyle soyledim."Allah sizin gibi gelini bizden uzat tutsun"ne demek allah askina.
Ironi yapmayin.bu cumlenin iceriginde hersey yatiyor..
Keske benim gibisini bulsaniz buyuk nimet inanino sizin bu benim dusuncem.siz oyle istiyorsunuz ben boyle.neyi tartisiyorsunuz benimle..ben yokken benim evimde kardesim bile kalamaz..ben varken isterlerse aylarca kalsinlar.
Bu bi usuldur.edeptir benim icin.cok sukurcevremdede bu dusuncesizlikte hic kimse yok