Görümceğim değil örümceğimmiş ağına düşmemi beklemiş

eysan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
1.803
498
398
BUDA BENİM GÖRÜMCE KABUSUM KIZLAR
eşimin ailesi bir hayli kalabalık ama geçen pazara kadar hiçbiriyle bi tatsızlık yaşamamıştım. gecen yıl gene bu zamanlar bahsettiğim görümcemin oğlu ki kendisi ile aynı yaştayız büyük eltimin kızı sözlendiler. 6 7 ay sürmedi ayrıldılar, kimse ses etmedi, ben dahil ağzımızı açmadık, neyse bu hanımın kaprisli piskopot oğlu x olsun adı çıldırdı, yüzüğü kızın atması onu delirtti. herkese sataştı ama biz farklı bi şehirde olduğuzdan bize deyemedi .
benim birde 28 yaşında bı kaynım var. onu nişanlıycaz bizde nişan takılrken kız evinde yemek yenir, erkek tarafı alır tüm gıda malzemesini. markete gidilecek kaynanam çok yaşlı, benimde cocuklarm var dedik nişan atan kız gitsin babaannesine yardıma.
o ara kaynım aradı markete benmi götüriyim sizi x mi dedi. bende sen gel o gelirse kız gelmez dedim, kpattık. 3dakka sürmedi x aradı yenge sen mi dedin gelmiyim diye dedi evet dedim ne dese beğenirsin yenge olarak sana öle demek düşmez sen farktmez dyecktin dedi. bende ya sabır dedim, içimden, tatsızlık çıkmasın diye. kusura bakmada altı üstü bi markete gdilecek bukadr hevesleneceğini blemedim dedim kapattım
bu manyk yememiş içmemiş annasine yetiştirmiş. ertesi gün kız evne gtmek için toplandık görümce hanım yüzüme bakmıyyo .neyse konu uzamasın şu nişan bitsin soriyim dedim. kız evine gectik, yemek yapmaya mutfağa geçtik, görümce başladı x se gelme dmişsin çok üzülmüş ağladı intihar etcem bana niye böle yapıyolar beni dışlıyolar diyo dedi
bende
asıl darılacak benim ben nişan var diye susuyom o beni aradı çocuk gibi azarladı ben ses etmedim ben onun yengesiyim dedim
diyoki niye gelme dedin senin yüzünden çocuk nişanada gelmiyo niye böle yapıyonuz x e diyo
dedim ben markete kaynım götürsün dedim nişana x gelmesin demedmki , ben kçük olarak bu güzl güne gölge düşmesin diye ses etmedim siz kız evinde hasaba çekyorsunuz üstelik suçum yokken iyi öle olsun bu günde beni böle rezil ettiniz ya sözüm yok dedim

kadın beni duymyo hla aynı şeyleri tekrarlıyo
ben baktım bni duyan yok çıktım mutfaktan dışarda nefes almaya çalıştım ama boğazımda bi yumru o ara kızın yengesi gördü ne old dyince artık tutamadım kendimi ağldım yani anlayacanız kız tarafına rezil oldum
yıllardr emek verdiğim bu sorunsuz ilişkilerim bi kaprise yem oldu yazıkloar olsun

Son düzenleme:
Başlığa bittim ama.:))) Muhattap olma,samimi olma,soğuk dur.

akraba evliliği yapılmaya çalışılmış.nişan bozulunca ortalık karışmış yazık
daha da karışmaz inşallah canım.

Bana mı karışık geldi sadece. çok anlayamadım ben yemekte neler olduğunu

Son düzenleme:
ya canım çok karışık anlatmışsın, hızlıda yazmışsın galiba harflerde karışmış, pek bişey anlamadım
ama görümcenin oğlunun, o gelmesin dedin diye intahar etmek istemesi pek bi garip

Son düzenleme:
ya canım çok karışık anlatmışsın, hızlıda yazmışsın pek bişey anlamadım
ama görümcenin oğlunun, o gelmesin dedin diye intahar etmek istemesi pek bi garip

bu oğlanın nişanlandığı kız dayısının kızıymış.
nişanı atmış.
Şimdi o kız babannesine -yani oğlanın annannesine- yardım için markete alışverişe gidecekmiş.şöforluğu bu psikopat oğlan yaparsa olurmu hiç hafizanallah

bilmem anlatabildimmi kızlar.
bence bu oğlan kafaya koyduydu belki kızı kaçıracaktı falan planı bu gelin arkadaşımız bozdu.bana öyle geliyyy

Görümcen alınganlık yapmış hepsi bu. Affedilmeyecek ya da unutulmayacak bişi değil. Ağ falan da örmemiş. Biraz abartmışsınız.

hahahaha 32 bölüm dizi yazarım diyosun

Yanlış anlamayın amacım sizi eleştirmek değil farkındayım çok sinirlisiniz ama biraz abartmadınız mı herşeyden önce isterseniz sırayla gidelim açtığınız konuya verdiğiniz başlık hiç konu içeriği ile bağdaşmıyor tabi öncesi varsa bilemem ama ben genel olarak yazdığınız olaylara göre yorum yapıyorum görümceniz yıllardan beri sizinle her konuda uğraşan ve sürekli sizi sözle taciz edip rahatsız eden sizin arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan bir insan olarak gelmedi bana her ne kadar haksız olsa da oğlunun dolduruşuna gelmiş bir anne içgüdüsü ile hareket etmiş ve size nişanda kız evinde çıkışmış ki bu kadın evlenecek yaşta oğlu olduğuna göre bir hayli yaşı olan bir insan sanırım. Yani burda görümceye örümcek denilmesi ve kendinizin de ağa düşürülmek istenen bir kurban gibi görmeniz bence hatalı bir davranış. Bence diyerek altını çiziyorum lütfen amacım eleştirmek değil fikrimi belirtiyorum.

Sizde nişan da bir sorun çıkmasın istemeyen ve kız evine rezil olmayalım düşüncesinde idiniz maden görümcenize abla nişandan sonra hepimiz oturup etraflıca konuşalım sende yine beni hatalı bulursan o zaman çıkış bana ama ne olur şimdi sende sus bende susayımda şu günü rezil etmeyelim diyebilirdiniz ki yapılması gereken de benim düşümceme göre buydu. Siz yıllardır sıfır sorun politikası güttünüz madem o günde sıfır sorun düşüncesiyle hareket edip ona göre davranabilirdiniz. Keşke herşeye rağmen bir la havle çekip sussaydınız.

Haklıyken haksız duruma düşmek böyle bir şey işte arkadaşım

oğlan ciddeen psikopat galiba hemen intiharı düşünebildiğine göre:26:eltinde fazla alıngan anlaşılan
sen bu insanlardan uzak dur

açıkçası hiç kibar olamıyacağım.Şirret, mendebur kadın madem çok alınmışmış çekip kenera uygun bir zamanda ve uygun dilde seninle konuşmaya gelebilirdi.Ayrıca zaten senin demenle nişana gelip gelmyceğini belirleyen insanlara benzemiyorlar, işlerine gelmedi seni bahane etmişler.O ahlaksız X şahsı adam olsaydı ne olursa olsun bir kızın özellikle eski nişanlısının arkasından konuşmazdı çeşmebaşı kadınları gibi.Örümcekte doğru dürüst, şerefli bir insan olsaydı ne olusa olsun bir genç kızın hatta akrabasının arkasından konuşturmazdı.Belli ki bu insanlar dedikoducu ve çirkef...Hem merak ediyorum X şahsı hangi samimiyetle seni laf sana düşmez diyerek azarlayabiliyor ki...Saygı yaşa başa göre değildir bence, saygı hak edene gösterilir.İki yaşında bir çocuğa saygı gösterebilirim, yetmiş yaşındaki bir amcaya da...Ama hak edicek.Değil görümce isterse padişahın veziri olsunbeni herkesin içinde azarlayamaz, alnını karışlarım.O kendi oğlunu aklınca savunmasını biliyor da siz ağaçtan mı çıktınız?Siz birilerinin evladı değil misiniz?Bir de oğlu intihar edecekmiş...Keşke madem diyor sözünde dursun deseydiniz, şuna bak kocaman olmuş tehtid ile korkutuyor milleti...Canım valla daha yazacaktım ama neyse allah sabır versin sana

Ayrıca hiç haksız durumda da değilsin canım sen mi laf attın ya da sen mi durup dinlemeden laf saydın sanki...Koca kadın madem yaşı başı varmış söylediklerinin sonucunu düşünseydi..Sen de bir şey dememişsin zaten..Lal olsa bu kadar az konuşurdu o kadar lafa karşı...Ama bu bahanesi olsun ben çok kırıldım de bi daha da yüz verme bu ana oğula...Hiç ezdirme de kendini, sen hiç rezil olmamışsın kız evine falan, koca kadın utansın kızı yaşında bir genç kadına söylediklerinden..Asıl onun olgun olması gerekirdi.Senin söylediğinde alınacak bişi de yok zaten boş ver.

..............................................................

Son düzenleme:
herkes kendine göre yazmış sağolun ama ben 24 görümcem 45 yaşında ben konuyu kapatmaya çalıştıkça , ama niye gelme dedin ki, diyo ben susa bildiğim kadar sustum kimse anlamasın diyede arka bahçeye çıktım ama olmdı ben 4 5 yerde frenledim kendimi ama bana rağmen oğlunun terbiyesizliğine kaynımın güzel gününe rağmen fitili ateşleyen başkasının evinde gelinini ifadeye çeken o
buna rağmen abartan da benim ölemi
karışık olabilir okuyanlardan özür dilerim evet çok sinirliyim zamanm az ondan k.b.ın
konuya kıyasla başlık abartılı farkındayım ama içimden bu geçtiği için öle yazmak istedim
abarttığımı söleyenlere sölüyorum yeni dünürlerinizin evinde ve yanında suçsuzken ifadeye çekilmek benim için utanç verici buna sebep olanlarda örümcek zihniyetli
elbette ayrıntılar öncesi sonrası var ama yazdığım konunun ayrıntılara gerek kalmadan uğradığım haksızlığı açıkladığını düşünüyorum

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:
bu görümce milletini toplayıp......
bende de var o cinsen...

hiçççç muhattap olmuyorsunuz
kafanız rahat oluyor...

hani demişsin ya nişan atma mevzularında psikopat çocuk herkese sardırdı bi biz gazabından kurtulduk uzaktaydık diye, işte çocuk hazır sizi bulmuşken yarım bıraktığı işi tamamlamış işte hepsi bu
bence dünürlerin evinde sen değil onlar rezil olmuş hiç kafana takma. zaten zamanla herkes kimin ne olduğunu anlar

Canları zaten sıkkınmışş nişan olayından
Sataşcak yer aramışlarr oku size çevirmişlerr sizi sakin buldular sanırım..

aynen ölee
bende onun kınandığını düşünüyorum yinede ben çok üzgünüm oğlunun kaprislerini farketmedi sanki birilerinin hıncını benden aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…