Bana mı karışık geldi sadece. çok anlayamadım ben yemekte neler olduğunu
ya canım çok karışık anlatmışsın, hızlıda yazmışsın pek bişey anlamadım
ama görümcenin oğlunun, o gelmesin dedin diye intahar etmek istemesi pek bi garip
bu oğlanın nişanlandığı kız dayısının kızıymış.
nişanı atmış.
Şimdi o kız babannesine -yani oğlanın annannesine- yardım için markete alışverişe gidecekmiş.şöforluğu bu psikopat oğlan yaparsa olurmu hiç hafizanallah
bilmem anlatabildimmi kızlar.
bence bu oğlan kafaya koyduydu belki kızı kaçıracaktı falan planı bu gelin arkadaşımız bozdu.bana öyle geliyyy
BUDA BENİM GÖRÜMCE KABUSUM KIZLAR
eşimin ailesi bir hayli kalabalık ama geçen pazara kadar hiçbiriyle bi tatsızlık yaşamamıştım gecen yıl gene bu zamanlar bahsettiğim görümcemin oğlu ki kendisi ile aynı yaştayız büyük eltimin kızı sözlendiler 6 7 ay sürmedi ayrıldılar kimse ses etmedi ben dahil ağzımızıaçmadık neyse bu hanımın kaprisli piskopot oğlu x olsun adı çıldırdı kız attı diye yüzüğü herkese sataştı ama biz farklı bi şehirde olduğuzdan bize deyemedi neysee,,,,,,,
benim birde 28 yaşında bı kaynım var anu nişanlıycaz bzde nişan takılrken kız evinde yemek yenir erkek tarafı alır tüm malzemeyi gıda olarak neyse markete gidilecek kaynanam çok yaşlı benimde cocuklarm var dedik nişan atan kız gitsin babaannesinie yardıma o ara kaynım aradı markete benmi götüriyim sizi x mi dedi bende sen gel o gelirse kız gelmez dedim kpattık 3dakka sürmedi x aradı yenge sen mi dedin gelmiyim diye dedi evet ddim ne dese beğenirsin yenge olarak sana öle demek düşmez sen farktmez dyecktin dedi bende ya sabır dedim içimden tatsızlık çıkmasın diye kusura bakmada altı üstü bi markete gdilecek bukadr heesleneceğini blemedim dedim kapattım
bu manyk yememiş içmemiş annasine yetiştirmiş ertesi gün kız evne gtmek iin toplandık görümce hanım yüzüme bakmıyyo neyse konu uzamasın şu nişan bitsin soriyimdedim kız evine ectik yemek yapmaya mutfağa geçtik görümce başladı x se gelme dmişsin çok üzülmüş ağladı intihar etcem bana niye böle yapıyolar diyo dedi bende
asıl darılacak benim bennişan vardiye susuyom o beni aradı çocuk gibi azarladı ben ses etmedim ben onun yengesiyim diyoki niye gelme dedin senin yüzünden çocuk nişanada gelmiyo niye böle yapıyonuz x e dedim ben markete kaynım götürsün dedim söze x gelmesin demedmki dedim ben kçük olarak bu güzl güne gölge düşmesin diye ses etmedim siz kız evinde hasaba çekyorsunuz üstelik suçum yokken iyi öle olsun bu günde beni bl rezil ettiniz ya sözüm yok dedim kadın beni duymyo hla aynı şeyleri tekrarlıyo
ben baktım bni duyan yok çıktım mutfaktan dışarda nefes almaya çlıştım ama boğazımda bi yumru o ara kızın yengesi gördü ne old dyince artık tutamadım kndimi ağldım yani anlayacanız kız tarafına rezil oldum
yıllardr emek verdiğim bu sorunsuz ilişkilerim bi kaprise yem oldu yazıkloar olsun
aynen öleehani demişsin ya nişan atma mevzularında psikopat çocuk herkese sardırdı bi biz gazabından kurtulduk uzaktaydık diye, işte çocuk hazır sizi bulmuşken yarım bıraktığı işi tamamlamış işte hepsi bu
bence dünürlerin evinde sen değil onlar rezil olmuş hiç kafana takma. zaten zamanla herkes kimin ne olduğunu anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?