Görümceğim değil örümceğimmiş ağına düşmemi beklemiş

bu görümce milletini toplayıp......
bende de var o cinsen...

hiçççç muhattap olmuyorsunuz
kafanız rahat oluyor...

....toplayıp napalım, dövelimmi sevelimmi
erkek kardeşin yok galiba
bu sitede nasıl böyle genellemeler yapılabiliyor, hayret ediyorum bazen

hay bu görümceleri ve kaynanaları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

bak sen yememiş içmemiş,sizin için ağlarını örmüş.kadının oğlunun başından birşey geçmiş.(oh olsun)
örümceğinizde,oğlu örümceğin üzüntüsüne dayanamamış.(dayansaydı size ne)size sitem etmiş.(ya da sizinle kavga etmiş)

bunlardan başka sorunlarınız varsa bilemem ama bir annenin oğlu için üzülmesi gayet normal.benim de oğlum var başına böyle
birşey gelse,bir de kardeşimin karısının onu üzmesine asla izin vermem.

pordon ama yazdıklarımı anladığınızı hiç sanmıyorum nasıl beni böleçirkin düşündüğümü sölersiniz onlar yaşıtta olsak benim yiğenlerim nişanlarında tüm tertibatı üstlenen gece uyuyamayacak kadar yorulan benim asla ama asla oh olsun gibi bi düşüncem olmadı
nişan atıldıktan sonrada hiç bi negatif tepkim olmadı napalım nasipdeğilmiş dedik ben yiğenlerim için nasıl öle birşey düşünürüm nasıl konuyu bu hale getirdiniz inanamadım bu arada 2 tanede benim oğlum var onları üzene acımam ama terbiyisizlik yapmışsalar canları mı da üzerim
düzgün okuyun lütfen tam okuyun ben kimseyi üzmedim aksine ........

benim anlamadığım nişan atılmış bu oğlan daha ne diye kızın peşinde dolaşıyo.. uygun olur mu daha görüşmeleri ??
senin yaptığın yerinde kız rahatsız olurdu ...
görümcende çocuk ruhlu oğlunun peşine düşüp çocuk gibi davranmış ..
uzak dur bencede ...

Burada asıl suç kaynında sanırım.Nişanlanacak olan kendisi değil mi ? Bir zahmet kendisi gelip götürsün kızı markete.
Kendisi düşünememiş mi,söz atmış iki genci aynı arabada göndermemeyi ?
Sana seçenek sunmuş,tamam diyelim ama neden gidip X'e,senin onu istemediğini aktarıyor ?
Yani suçlayacak biri varsa görümcen değil,kaynın aslında.

Ben olsam : Kaynıma açıkça derdim,X'in gelmesi uygun düşmez,kızcağız rahatsız olur diye...
X arayıp hesap sorunca,evet böyle dedim,doğrusu budur,senin gitmen uygun düşmez derdim.
Annesine yani görümceme de aynı şekilde,yapma abla,x'in kızla alışverişte ne işi var,onlar ayrıldılar,hoş kaçmaz derdim.
Senin yüzünden nişana gelmeyecek derse,kendi bileceği iş,ben nişan için birşey demedim,diyemem derdim.
Hiç böyle istedin-istemedin,rezil oldum gibi mevzulara girmezdim.

dedimya biz kalabalığız biraz arayan kaynım nişanlanan değildi işi çok olduğundan sordu bana, x ede o demedi, x kendi ben götüriyimmi deyince abim beni aramış, kapatıpta sen dur ben gidiyim deyincede x beni arayıp sordu bende aynn sizin dediğiniz gibi söledim ama o takıntılı beyni algılayamadı

Psikopak annenin psikopat oğlusu yazık kıyamamış oğluna ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…