- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
adının görümce olması bile kafaya takmaya yetiyor bazı üyelere görümce görümcek oluvermiş bir de![]()
he aynen aynı şeyi kendi kardeşi kocasına yapsa. kocam ota bota alınıyor diye konu açardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adının görümce olması bile kafaya takmaya yetiyor bazı üyelere görümce görümcek oluvermiş bir de![]()
Valla doğru söze ne denirhe aynen aynı şeyi kendi kardeşi kocasına yapsa. kocam ota bota alınıyor diye konu açardı.
Bende bir tuhaflık var heralde. Sürekli görüşülen insanlarla mesafe olmaz bana göre. Uzakta oturuyorlardir sık görüşülmüyordur. Bayramda seyranda ararsınız mesafe öyle koyulur. Yüz yüze sık görüşülen ortamda soğuk durmak kabalıktır. Gitmeyin gelmeyin. Ayrıca espirisinde de bir şey göremedim. Neden niyetinin laf sokmak olduğunuzu dusundünüz ki? Ellerinize iltifat bile etmişler. Sizin için demiyorum yanlış anlamayın. Sonucta burada verdiğiniz 2 tane örneğe göre bir yargıya varamam. Ama benimde mesela çalıştığım dönemde bazı insanların buluttan nem kaptiklarini düşünür rahatsız olurdum. Hic kötü bir niyetim olmadığı halde sürekli kendimi hata yapıyormusum gibi hissettirilmesi laflarımı tartmak zorunda kalmak beni inanılmaz geriyordu. Yani 3 günlük dünya da ne gerek var böyle seylere. Ben içinden geldigi gibi konuşan içi dışı bir samimi doğal insanları tutarım çevremde. Ketum huzursuz mesafeli ilişkiler bana göre degildir. Paylaşımınız bana kendimi sorgulatti![]()
Kimin kardeşi kimin kocası anlamadım yazdığınızıhe aynen aynı şeyi kendi kardeşi kocasına yapsa. kocam ota bota alınıyor diye konu açardı.
Kimin kardeşi kimin kocası anlamadım yazdığınızı
Düğünde geline takı takarken mutfakta kahve içip sohbet ettiğimizde sergilediğimiz davranışları sergilemiyoruz doğal olarak. Mesela mutfakta pijamayla oturuyoruz, düğüne şıkır şıkır gidiyoruz. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Size yapılan espri, yerinde, zamanında ve komik. Daha önce başka şeyler yaşadınız mı bilemeyiz ama sırf şu konuya bakınca görümcekler eğlenceli siz kasıntı görünüyorsunuz.Şimdi bu laf sokma durumları var ama altın esprisi değil bencede orada öyle bir durum yok, fakat densizlik var diye düşünüyorum. Ayıp değil midir bu ne bileyim mesela düğüne gittik geline takı takıyoruz o sırada sen incesin diye bunu aldım kız hahaha der miyiz ben demem şahsen
Mesafe olmalı diye düşünüyorum. İçtenlik güzeldir ve evet dediğiniz gibi diken üstünde hissetmekte kötüdür o kadar değil ama ağzımıza gelenide pat diye söylememiz gerektiğini düşünmüyorum. Ha sizin görüşünüze saygı duyuyorum siz o şekilde zevk alıyor olabilirsiniz...
senin konundan hatırladım @gezmeyentavuk nickin vardı.
bacım sen eş ailesine komple takıksın, onlar denizi yuruyerek geçse yuzme bilmiyolar dersin.
senin kardeşin kocana elin ince o yuzden saati ince aldık dese, kocan da ne diyo la bu değişik dese, sen de şaka yaptı canım ota bota alınma ne var dersin.
umarım açıklayıcı örnek olmuştur.
Birde görümcek ne ya????
Verdiğiniz örnekle aynı durumda değilsiniz ki şuan. Düğün ayrı aile için yapılan sohbet muhabbet ayrı.Şimdi bu laf sokma durumları var ama altın esprisi değil bencede orada öyle bir durum yok, fakat densizlik var diye düşünüyorum. Ayıp değil midir bu ne bileyim mesela düğüne gittik geline ta takıyoruz o sırada sen incesin diye bunu aldım kız hahaha der miyiz ben demem şahsen
Mesafe olmalı diye düşünüyorum. İçtenlik güzeldir ve evet dediğiniz gibi diken üstünde hissetmekte kötüdür o kadar değil ama ağzımıza gelenide pat diye söylememiz gerektiğini düşünmüyorum. Ha sizin görüşünüze saygı duyuyorum siz o şekilde zevk alıyor olabilirsiniz...
O zaman sohbetlerine katılmayacak ve espirilerine gulmeyeceksiniz.Yok laf sokmalar başka bu anlattığım altın olayı değil. Onuda belirteyim dedim ayrıca... Bu sadece saçma densiz bir espri benim için. İşte bu espriyi yaptıramayacak kadar mesafe koymak istiyorum. Çünkü ben ne hissederim diye hiç düşünmeden konuşulması hoşuma gitmiyor
Yeni bir bilgi oğrendım.Sağ olun.görumcenin saçma esprilere maruz kalmışına görumcek denir,
bir görumce de çıksın yenge değil yengeç desin ya.
bence örumcekten daha tehlikeli bir hayvan ve de fonetiği daha iyi geliyor kulağa.
Sende bana takıksın galiba ?
bacım bak işte çok alıngan olduğun burdan belli, ben sana ne demişim o mesajda. eş ailesine takıksın, evet öylesin. Allah allah bin tane mesajı var ve bu uyeyi yeni göruyorum dedim, eski konuna baktım anaaa hatırladım dedim.
ne takıcam yoksa.
hayat bu insanları duşune duşune geçmez. kafayı yersin.
Haklısınız en mantıklısı buO zaman sohbetlerine katılmayacak ve espirilerine gulmeyeceksiniz.
Hepinize birer doz Kemal Sunal filmi yazıyorum, aynı onun gibi hücuma geçecek gibi yazıyorsunuz
Mune iki üç kişi var eskiden tartışma yaşadığım kişiler onlar da bana iyi takmışlar belli her konumun altında linç girişiminde bulunuyorlar :) diğer takma boşver tarzı yazan üyeleri gayet normal karşılıyorum belki ben dolmuş olabilirim ve bazı şeyleri artık kaldıramıyor da olabilirim... bazılarının yaptığı hücuma ne gerek var ki :)