Görümcek ve esprileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tarz şeyleri kıskançlıktan yapıyo görümce ve kaynanalar beninkilerde altan altan ne söylesekte üzsek gibi moddalar direk açıkça diyemiyolar ama sokuşturuyolar işte bende çok mesafeliyim bide mesafeli olmasaydım nolurdu bilmiyorum
Görümce ve kaynanaların tek derdi de gelinler zaten 😁 yahu gelinin nesini kıskansınlar Allah aşkına?

Kaynanamlara gittik oturuyoruz. Eşim içerde. Ben mutfaktayım onlarla. Konu el bilek güzelliğine geldi 🤣 küçük görümcem benim elllerim büyük yaa güzel değil falan diyor sonra benim elime baktı seninkiler güzel dedi ama dalga geçer şekilde söylüyor bunu... ne kadar ince ellerin falan diyor. Bende afedersiniz mal gibi durmuş elime bakıyorum 😂 diğer görümcem oradan lafa karıştı.. ne güzel işte ince olması iyi dedi kahkaha attı. Takıda ona göre oldu dedi bir kahkaha daha... büyük olsaydı takının gramajıda büyük olurdu falan diye devam ediyor hala. Hepsi güldü. Bende yapmacık bir gülümseme yaptım. Sevimli misin sen şimdi benim başıma. Samimiyet dedikleri bu işte ve ben bunu istemiyorum. Mesafelide davranıyorum ama boş sanırım. Ne yapıyım sizce ? Dediğim gibi mesafeliyim ama saygı namına onları pür dikkat dinlerim, bir şey anlatırlarken ciddiye alırım ama fark ettim ki onlar beni ciddiye almıyor sanırım. Sadece bu davranış değil bir çok böyle... Başlarda böyle değillerdi sürekli karışmaya yönetmeye çalıştılar, ben mesafe koydum soğuk davrandım onlarda karışmamaya ve saygılı davranmaya başlamışlardı ama bir yandan konuşuyorlardı sürekli benle işte soğuk olma, içimize gir falan diye. Duruşumu bozmadım. Son zamanlar bu hale geldiler niyeyse koruduğum mesafemi artık hiç takmıyorlar ve belli ediyorlar bana. O kadar iyi hissediyorum ki yaptıkları şeyi. Umarım anlatabilmişimdir. Bide sürekli şakayla karışık laf sokuyorlar. Üstelik bunu beni gayet ciddiye alır gibi dinleyip, sonra ters köşe yapıyorlar. Mesela bir konu konuşuyoruz soru soruyorlar falan bende normal cevap veriyorum konuşuyorum... sohbetin havasına kapılmış gidiyoruz sıradan bir şekilde ama sonra birden işi alay etme noktasına getirip gülüyorlar. Bende zannediyorum ki ne güzel sohbet ediyoruz saf saf... Önceden dumur oluyordum ne oluyor yahu diye kalıyordum ama durumu fark ettikten sonra bende karşılık verdim görümceme. Ses etmedi ama bozuldu. Ama yine devam ediyor yapmaya. Böyle mi devam edeyim sizce ? Sohbete kendimi kaptırmayıp gözümü açmam mı gerek sürekli ? Bide bu durumun kilit noktası şu oldu diye düşünüyorum... sohbet sırasında onlar kendilerince komik bir şeyler anlatıp gülüyorlar bende onlara eşlik ediyorum her esprilerine gülüyorum bende komik şeyler anlatıyorum falan ama sonra iş bana dönüyor işte birden :)
Bana komik geldi. Ben de böyle bir muhabbet olsa kendimle dalga geçer hatta ne güzel işte takı da ucuza geldi diye ben söylerdim 😅

Yok laf sokmalar başka bu anlattığım altın olayı değil. Onuda belirteyim dedim ayrıca... Bu sadece saçma densiz bir espri benim için. İşte bu espriyi yaptıramayacak kadar mesafe koymak istiyorum. Çünkü ben ne hissederim diye hiç düşünmeden konuşulması hoşuma gitmiyor

mesela neden saçma ve densiz

hani sizin eliniz bileğiniz kalın olsa da ay seninki güzel vs deseler dalga geçtiler diyeceğim de

kız kendi bileği kalın demiş seninki ince, ne güzel demiş

yani o altın esprisinde de bir şey yok klasik ince bilek esprisi, densizlik nerede

popon küçük vs gibi farklı yerlere çekilecek bir espri değil ki bu

densizlik dediğiniz, sizi rahatsız eden unsuru açıklamalısınız ki bu alıngan halinizin temeli bulunsun

Çok rahatsizsaniz mesafenizi daha net koyun çokta büyütülecek gibi gelmedi bana ama sürekli laf sokma eylemindelerse sizde onlardan geri kalmayıp alttan alttan isleyin :KK11:

Sende bana takıksın galiba
Benim de erkek kardeşim var görümce adayıyım senin gibi biri bizim aramızda asla olamaz zaten gerekirse kendi öz kardeşimi siler atarım sen istiyosun ki eşimin ailesi olmasın hatta mümkünse ölsün gebersinler Allah çok büyük kimin kalbi karanlıksa o hakkettiğini alır .

Ben görümce değilim oğlum da yok ilerde gelinim olmayacak. Herşeyden nem kapan gelinlere gıcık oluyorum. Sanki kocası gökten zembille inmiş. Görünce kv nefes alsa batıyor. Ince bileğin demis yani nesi kotu.
Görümcelere ve oğlu olanlara şimdiden kolay gelsin diyorum. Gelincikler bi kendinize gelin.

Bilemiyeceğim ama bence özellikle sırf size karşı yapmıyorlardır diye düşünüyorum. Onların muhabbet tarzı bu, herşeyle dalga geçmek, gülmek gibi, espri anlayışları bu şekilde. Alınmayın bence. Siz onlara uymak zorunda değilsiniz tabi ki. Bu tarz kişiler var tanıdığım, herşeyle dalga geçerek eğlenirler. Bu tarz esprilerden hoşlanmayanlar için özellikle sinir bozucu gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X