- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya işte de ben densizim demek ki kimilerine göreŞimdi bu laf sokma durumları var ama altın esprisi değil bencede orada öyle bir durum yok, fakat densizlik var diye düşünüyorum. Ayıp değil midir bu ne bileyim mesela düğüne gittik geline takı takıyoruz o sırada sen incesin diye bunu aldım kız hahaha der miyiz ben demem şahsen
Mesafe olmalı diye düşünüyorum. İçtenlik güzeldir ve evet dediğiniz gibi diken üstünde hissetmekte kötüdür o kadar değil ama ağzımıza gelenide pat diye söylememiz gerektiğini düşünmüyorum. Ha sizin görüşünüze saygı duyuyorum siz o şekilde zevk alıyor olabilirsiniz...
Daha yasiniz kac ki dolmussunuz hemen?
Ne yapilan esprileri anliyorsunuz ne de yapilan elestirileri olgunlukla karsilayabiliyorsunuz.
Insan icine cok cikmasaniz mi?
Canım ben art niyet göremedim şakalaşmışsınız ne var bunda. Yani hiç mi şaka yapılmayacak ortamlarda. Kasmayın bu kadar. Ama senin görümcekler yanlış biliyor o olayı. Benim görümcemin aşırı kalın bileklerine aynı gram bileziği büyüttüler ve incecik kaldı. Gram bileğe göre değil cebe göre değişiyorKaynanamlara gittik oturuyoruz. Eşim içerde. Ben mutfaktayım onlarla. Konu el bilek güzelliğine geldiküçük görümcem benim elllerim büyük yaa güzel değil falan diyor sonra benim elime baktı seninkiler güzel dedi ama dalga geçer şekilde söylüyor bunu... ne kadar ince ellerin falan diyor. Bende afedersiniz mal gibi durmuş elime bakıyorum
diğer görümcem oradan lafa karıştı.. ne güzel işte ince olması iyi dedi kahkaha attı. Takıda ona göre oldu dedi bir kahkaha daha... büyük olsaydı takının gramajıda büyük olurdu falan diye devam ediyor hala. Hepsi güldü. Bende yapmacık bir gülümseme yaptım. Sevimli misin sen şimdi benim başıma. Samimiyet dedikleri bu işte ve ben bunu istemiyorum. Mesafelide davranıyorum ama boş sanırım. Ne yapıyım sizce ? Dediğim gibi mesafeliyim ama saygı namına onları pür dikkat dinlerim, bir şey anlatırlarken ciddiye alırım ama fark ettim ki onlar beni ciddiye almıyor sanırım. Sadece bu davranış değil bir çok böyle... Başlarda böyle değillerdi sürekli karışmaya yönetmeye çalıştılar, ben mesafe koydum soğuk davrandım onlarda karışmamaya ve saygılı davranmaya başlamışlardı ama bir yandan konuşuyorlardı sürekli benle işte soğuk olma, içimize gir falan diye. Duruşumu bozmadım. Son zamanlar bu hale geldiler niyeyse koruduğum mesafemi artık hiç takmıyorlar ve belli ediyorlar bana. O kadar iyi hissediyorum ki yaptıkları şeyi. Umarım anlatabilmişimdir. Bide sürekli şakayla karışık laf sokuyorlar. Üstelik bunu beni gayet ciddiye alır gibi dinleyip, sonra ters köşe yapıyorlar. Mesela bir konu konuşuyoruz soru soruyorlar falan bende normal cevap veriyorum konuşuyorum... sohbetin havasına kapılmış gidiyoruz sıradan bir şekilde ama sonra birden işi alay etme noktasına getirip gülüyorlar. Bende zannediyorum ki ne güzel sohbet ediyoruz saf saf... Önceden dumur oluyordum ne oluyor yahu diye kalıyordum ama durumu fark ettikten sonra bende karşılık verdim görümceme. Ses etmedi ama bozuldu. Ama yine devam ediyor yapmaya. Böyle mi devam edeyim sizce ? Sohbete kendimi kaptırmayıp gözümü açmam mı gerek sürekli ? Bide bu durumun kilit noktası şu oldu diye düşünüyorum... sohbet sırasında onlar kendilerince komik bir şeyler anlatıp gülüyorlar bende onlara eşlik ediyorum her esprilerine gülüyorum bende komik şeyler anlatıyorum falan ama sonra iş bana dönüyor işte birden :)
Espiri de kafa insana yapılır valla. Havadan nem kapan kafadan kontaklarla olmuyor. Geçen kardeşim ve gelinim bizdeydi, geline çarptım, gelin abla maşallah dedi bana takıldı, kardeşim de popon ağırlığında başlık isteyecez dedi hepimiz güldükYa işte de ben densizim demek ki kimilerine görene bileyim valla ben derim. Bana denirse alınmam. Benim eltim mesela eğitimli bir kadın. Tanidigim en zeki insanlardandir. Ama küfürlü konuşmayı sever. Çok güldürür beni. Çok severim onu. Hiç alınmam. Rahat hissederim kendimi yanında. Sizde Alınmamaya çalışın. Olabilir işte bazilarimiz da böyleyiz
size hakaretvari bir üslupla ya da kabalasmadiklari sürece bunları kafanızda kurup kendinizi üzmeyin derim.
Aklıma kuzenlerim geldi.. Biri yedikçe yiyordu ablası yavaş ol g*t göbek yağ bağlamış hala da yiyorsun dedi hep birlikte güldük.. Evli kuzenlerim bu arada. Sonra o lafı yiyen orda ses çıkarmadı daha sonra ablam bana niye öyle dedi onun kazancını mı yedim de kilo aldım diye küsmüş..Espiri de kafa insana yapılır valla. Havadan nem kapan kafadan kontaklarla olmuyor. Geçen kardeşim ve gelinim bizdeydi, geline çarptım, gelin abla maşallah dedi bana takıldı, kardeşim de popon ağırlığında başlık isteyecez dedi hepimiz güldükNe takacağım ya. Ben de onlara takıldım sonradan. Kardeşim de kilo aldığından sen kendine bak, memelerin baş kaldırdı dedim, gelin de sorma abla benimkilerden büyük dedi. Hepimiz kahkaha attık yine. Kasıntı kompleks insanlarla hayat mı geçer? Yani demem o ki ben de eltiniz gibi biriyim, hem eğitimliyim hem ailemdekilere böyle takılıyorum. Konu sahibi bizim ortamda kalsa akşama kadar konu açardı buraya, ben konuda takılacak bir şey göremedim :)
Bizde aile icinde öyleyiz. Ama konu sahibi gibi insanlarda az degil. vallahi bazen bende kendimi sorguluyorum. Biz densiziz demek kiEspiri de kafa insana yapılır valla. Havadan nem kapan kafadan kontaklarla olmuyor. Geçen kardeşim ve gelinim bizdeydi, geline çarptım, gelin abla maşallah dedi bana takıldı, kardeşim de popon ağırlığında başlık isteyecez dedi hepimiz güldükNe takacağım ya. Ben de onlara takıldım sonradan. Kardeşim de kilo aldığından sen kendine bak, memelerin baş kaldırdı dedim, gelin de sorma abla benimkilerden büyük dedi. Hepimiz kahkaha attık yine. Kasıntı kompleks insanlarla hayat mı geçer? Yani demem o ki ben de eltiniz gibi biriyim, hem eğitimliyim hem ailemdekilere böyle takılıyorum. Konu sahibi bizim ortamda kalsa akşama kadar konu açardı buraya, ben konuda takılacak bir şey göremedim :)
Espiri de kafa insana yapılır valla. Havadan nem kapan kafadan kontaklarla olmuyor. Geçen kardeşim ve gelinim bizdeydi, geline çarptım, gelin abla maşallah dedi bana takıldı, kardeşim de popon ağırlığında başlık isteyecez dedi hepimiz güldükNe takacağım ya. Ben de onlara takıldım sonradan. Kardeşim de kilo aldığından sen kendine bak, memelerin baş kaldırdı dedim, gelin de sorma abla benimkilerden büyük dedi. Hepimiz kahkaha attık yine. Kasıntı kompleks insanlarla hayat mı geçer? Yani demem o ki ben de eltiniz gibi biriyim, hem eğitimliyim hem ailemdekilere böyle takılıyorum. Konu sahibi bizim ortamda kalsa akşama kadar konu açardı buraya, ben konuda takılacak bir şey göremedim :)
Genel olarak yazayım zira x üye y üye ayırmam hepiniz benim için aynı değerdesiniz.Mune iki üç kişi var eskiden tartışma yaşadığım kişiler onlar da bana iyi takmışlar belli her konumun altında linç girişiminde bulunuyorlar :) diğer takma boşver tarzı yazan üyeleri gayet normal karşılıyorum belki ben dolmuş olabilirim ve bazı şeyleri artık kaldıramıyor da olabilirim... bazılarının yaptığı hücuma ne gerek var ki :)
Espiri de kafa insana yapılır valla. Havadan nem kapan kafadan kontaklarla olmuyor. Geçen kardeşim ve gelinim bizdeydi, geline çarptım, gelin abla maşallah dedi bana takıldı, kardeşim de popon ağırlığında başlık isteyecez dedi hepimiz güldükNe takacağım ya. Ben de onlara takıldım sonradan. Kardeşim de kilo aldığından sen kendine bak, memelerin baş kaldırdı dedim, gelin de sorma abla benimkilerden büyük dedi. Hepimiz kahkaha attık yine. Kasıntı kompleks insanlarla hayat mı geçer? Yani demem o ki ben de eltiniz gibi biriyim, hem eğitimliyim hem ailemdekilere böyle takılıyorum. Konu sahibi bizim ortamda kalsa akşama kadar konu açardı buraya, ben konuda takılacak bir şey göremedim :)
Ahahah yengeç çok iyimiş ya , tuttum bunugörumcenin saçma esprilere maruz kalmışına görumcek denir,
bir görumce de çıksın yenge değil yengeç desin ya.
bence örumcekten daha tehlikeli bir hayvan ve de fonetiği daha iyi geliyor kulağa.
Yemin ediyorum bu dertlerden istiyorum çok şanslınız yaradan güzel dertler vermişKaynanamlara gittik oturuyoruz. Eşim içerde. Ben mutfaktayım onlarla. Konu el bilek güzelliğine geldiküçük görümcem benim elllerim büyük yaa güzel değil falan diyor sonra benim elime baktı seninkiler güzel dedi ama dalga geçer şekilde söylüyor bunu... ne kadar ince ellerin falan diyor. Bende afedersiniz mal gibi durmuş elime bakıyorum
diğer görümcem oradan lafa karıştı.. ne güzel işte ince olması iyi dedi kahkaha attı. Takıda ona göre oldu dedi bir kahkaha daha... büyük olsaydı takının gramajıda büyük olurdu falan diye devam ediyor hala. Hepsi güldü. Bende yapmacık bir gülümseme yaptım. Sevimli misin sen şimdi benim başıma. Samimiyet dedikleri bu işte ve ben bunu istemiyorum. Mesafelide davranıyorum ama boş sanırım. Ne yapıyım sizce ? Dediğim gibi mesafeliyim ama saygı namına onları pür dikkat dinlerim, bir şey anlatırlarken ciddiye alırım ama fark ettim ki onlar beni ciddiye almıyor sanırım. Sadece bu davranış değil bir çok böyle... Başlarda böyle değillerdi sürekli karışmaya yönetmeye çalıştılar, ben mesafe koydum soğuk davrandım onlarda karışmamaya ve saygılı davranmaya başlamışlardı ama bir yandan konuşuyorlardı sürekli benle işte soğuk olma, içimize gir falan diye. Duruşumu bozmadım. Son zamanlar bu hale geldiler niyeyse koruduğum mesafemi artık hiç takmıyorlar ve belli ediyorlar bana. O kadar iyi hissediyorum ki yaptıkları şeyi. Umarım anlatabilmişimdir. Bide sürekli şakayla karışık laf sokuyorlar. Üstelik bunu beni gayet ciddiye alır gibi dinleyip, sonra ters köşe yapıyorlar. Mesela bir konu konuşuyoruz soru soruyorlar falan bende normal cevap veriyorum konuşuyorum... sohbetin havasına kapılmış gidiyoruz sıradan bir şekilde ama sonra birden işi alay etme noktasına getirip gülüyorlar. Bende zannediyorum ki ne güzel sohbet ediyoruz saf saf... Önceden dumur oluyordum ne oluyor yahu diye kalıyordum ama durumu fark ettikten sonra bende karşılık verdim görümceme. Ses etmedi ama bozuldu. Ama yine devam ediyor yapmaya. Böyle mi devam edeyim sizce ? Sohbete kendimi kaptırmayıp gözümü açmam mı gerek sürekli ? Bide bu durumun kilit noktası şu oldu diye düşünüyorum... sohbet sırasında onlar kendilerince komik bir şeyler anlatıp gülüyorlar bende onlara eşlik ediyorum her esprilerine gülüyorum bende komik şeyler anlatıyorum falan ama sonra iş bana dönüyor işte birden :)
Anlamadım şimdi arkadaş size poponuz geniş mi dedi de benim ki geniş değil cevabı verdiniz? Burda bile nasıl kafada olduğunuz belli eşiniz ve ailesine hatta çevrenize sabır diliyorum.Valla sizin poponuz o kadar geniş olabilir ama benim değil kusura bakmayın. Görümcemlerle meme popo esprileri yapamam yani o ne öyle ya çok ucuz...
Üslubuz da berbat. Birbirinizi bulmuşsunuz. Allah ayırmasın.
O işin espirisi sayın her şeyi bilen, samimiyetle alakalı ve aramızdaki bir şey. Çoğu insan takmıyor bunu, kompleksli, özgüvensiz, şakadan anlamayan tipler dışında. Boyum 1,70 kilom da 50 55 arası.Bir ara pcos kaynaklı biraz kilom vardı ve verdim, kilo bu alınır verilir; beyin de alınan bir şey olsa keşke :) 100 kilo da olabilirdim ayrıca, seni ilgilendirmez. Görümceye görümceK diyen dangoz da üsluptan bahsediyor.Valla sizin poponuz o kadar geniş olabilir ama benim değil kusura bakmayın. Görümcemlerle meme popo esprileri yapamam yani o ne öyle ya çok ucuz...
Bundan sonra seni takipteyim bu konulardaAlemsin LiriarwaYa şu gelinler öğrenemedi gitti şu laf sokma işini!
Bence size espri falan yapmasınlar hatta kimse muhattap bile olmasın sizle. Zira üslup çok çirkin. Yorumları beğenmeyebilirsin. Ama bu çok çirkin.Valla sizin poponuz o kadar geniş olabilir ama benim değil kusura bakmayın. Görümcemlerle meme popo esprileri yapamam yani o ne öyle ya çok ucuz...