istanbulu çok seviyorlar burada derneklerde filan aktif faaliyetleri var bi yüz versem buradan çıkmayacaklar
birde ben öyle yemekten filanda çok anlamıyorum. Lise bitti üni başladı o bitti işe başladım derken bi anda evlendim ev işini bile ole pratik yapamıyorum
2 haftalık evli geline misafir olmaları enteresan ama kurduğun cümlelerden yarın geliyoruz demiyorlar anladığım kadarıyla. Sen sıkılma, arada geliriz diyorlar.
Eşine söylemek gibi bir hata yapma sakın. Ayrıca bu çok çirkin olur. Eğer sana laf sokarlarsa sen de cevabını ver, veremiyorsan da sus otur.
Ayrıca, görümceki kaygana vs gibi laflar sadece bana mı itici geliyor. Şahsen benim annem icin söylense cok zoruma gider.
selam arkadaşlar
ben istanbula gelin geldim annemlerde kayınvalidemlerde ayın şehirdeler iki taraftanda gurbetteyiz. iki haftalk evliyim.Eşimle görücü usulü evlendik ama birbirimizi seviyoruz. Rabbim bozmasın. Nişanlıyken aileler yüzünden bir tartışmıştım.ben nişanı atar gibi oldum düğünden iki gün önce görümlerim filanda bu nedenle bana ve aileme karşı düğünde tavırlılardı.Düğünden sonra kayınvalidemlerde kaldık iki gün orda iyilerdi ama düğünde yaptıkları hiç hoş değildi. Şimdide beni geçen aramışlar "biz seni gelinimiz gibi değil kardeşimiz gibi görmek istiyoruz sen bize nasıl davranırsan bizde sana öyle davranırız diyor görümcem.Çok bozuldum bu lafına
iki günün biri beni arayıp yer yapıyorlar sen sıkılma biz geliriz diye
bende öyle kendimi koruyabilen bir insan değilim lafta söyleseler farkedemiyorum o an, geçtikten sonra bunu bana niye dediki diyorum ama iş işten geçmiş oluyo.
burada gelmelerine karşı çıksamda biliyorum onlar gelince hiçbirşey yokmuş gibi davranacam .aramızdada baya yaş farkı var biraz onunda etkisi oluyo. Gelmelerine yine birşey diyemem kendi kardeşleri gelebilirler ama laf edecekler laf söyleyecekler bunu çok iyi biliyorum. çünkü kendilerini hiç ezdirmezler şakayla bile birşey söyleyemezsin hemen cevabını alırsın
sizce ne yapsam nasıl davransam.
Eşime söylesem gelmeseler filan diye bu sefer kendi ailemin gelmesinide o problemli karşılayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?