görümceler geleceklermiş :(

kızlar siz bu guniz bacıya bakmayın.
heryerden fırlar.
yazdıkları hep kayınvalıde lehinedir.
tüm forumlarda kaynanayı korur.
tam bı kaynanacıdır kendısı. hatta bı forumda cok üzerine gidip mors etmişti herkes onu.
sonra üyeliği durduruldu cezasını çekti.
banada cok yüklenmişti işi gücü bu zaten..
inş bu arkadasında başına kaynanayla ilgili bı vaka gelirde anlar o zaman bizi inşallahhh....
hahayayttt

konu dışı mesaj ve kötü içerik butonuna bastım haberin olsun.artık sorunlarımı böyle halledicem:)

Son düzenleme:

hemen kötü düşünüp kendini strese sokma canım.nişanlılıkta yaşananları unut aranızda hiçbirşey olmamış gibi davran.görümcelerin biz seni kardeşimiz gibi görmek istiyoruz dediklerine göre bana pek de artniyeti gelmediler.onlara karşı saygılı ve güleryüzlü olursan sen kazanırsın sana durduk yere laf sokacaklarını sanmıyorum.ayrıca sık sık yanına geleceklerini de düşünmüyorum.biraz hoşgörü ile ön yargısız yaklaşırsak insanlara her zaman daha kazançlı oluruz

çok teşekkür ederim arkadaşlar

bir kısmınız bana yardımcı olacak şeyler dile getirmiş

bir kısmınız bana kızmışsınız ki ben o arkadaşlara kesinlikle birşey diyemem çünkü biliyorum ki "ben düzelirsem alem düzelir" onların yorumlarındanda faydalanacak birşeyler aldım

yeni evliyken insan herşeyi gözünde çok büyütüyor birazda çevreden bu yönü destekleyici şeyler duyunca sabahlara kadar uykusuz bile kalabiliyorsunuz

burayı seviyorum ama gönlüm ferahladı yawww

canım bu kadar negatif bakma bence. düğün zamanı sorun yaşamayan kim var ki ? siz bir ömür beraberliğe adım attınız sırf kocan için bile saygılı ve hoşgörülü olmalısın bence, sonuçta onlar da senle gayet olumlu ılımlı konuşmuşlar kardeş gibi görmek isteriz vs demişler. bence geldiklerinde hazır yemekti surat asmaktı bunlardan kaçın hem onları hem kocanı memnun et sonuçta eşin senin ailene surat assa hoş olmazdı değil mi? çok kafaya takma sorun değil bunlar evliliğinin keyfini çıkar :)

çok güzel valla,çok hoş bir tavrınız var şu an,inşallah aradaki yanlış anlaşılmalar da kalkar.gerçekten siz iyi olursanız herkes iyi oluyor,aile huzuru için en gereken şey bu.inşallah böyle devam eder.allah mesut etsin.

(siz bakmayın burdaki çoğu kadının kaynanaya-görümceye tavrına,onlar iki kişilik bir hayat istiyorlar,çoğunluk da bu yüzden mutsuz zaten.mutlu olmak için her iki tarafın da ailesine ihtiyaç var)

Son düzenleme:

konu dışı mesaj ve kötü içerik butonuna bastım haberin olsun.artık sorunlarımı böyle halledicem:)

evet haklısın cnm çünkü o kadar çok bü tür mesajlar alıyosunki hepsine tek tek cevap veremessin bi tıkla işini hallediyosun o yuzden
umrumda değilsin sadece inş başına kaynana derdi gelirde bunca insanı anlarsın
başkada bısey demıyorum. inşallaahhh kaynanan sana ömrü billa kalmaya gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…