• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceler, sıra sizde....:))

ben gorumce degilim.
Ama gorumceden cok dertliyim.
5 senelik evliligimin ilk 2,5 yilini mahvetti gorumcem...hicbirsey unutulmuyor,sadece eş in hatirina unutulmus gibi yapiliyor.

Siz siz olun,bukadarini yapmayin...

görümce adayıyım

kardeşimi isterse dövsün beni ilgilendirmez karı-koca meseleleri

ama anneme kötü davranırsa onu pişman ederim!

Ya da sütlü rumuzlu arkadaşınki gibi beni tahrik ederse...

Herkes hadini bilmeli

evet görümce yüzünden boşanan bile mağdur gelinler var

ama karıköylü olup evlenince annesinln kapısını açmayanlar da..

Misal DAYIM!

Kendisi ailesiyle en son 10 yıl önce bize geldi (12 saat uzakta oturuyor)
kuzenlerimi yolda görsem yemin ederim tanımam

annem dayımla gizlice konuşabiliyor,çünkü yenge izin vermiyor

ve samimi söylüyorum ortada ciddi bi problem yok,hatta hiç bir problem yok

kendi anne ve babasıyla hergün dipdibe yaşarken anneannemin kapısını birgün açmadılar(onlara 12 saat uzakta)

bayramda seyranda herkes köye ziyarete giderken anneannemin kapısını bizden başka açan olmaz

hatta en son zarzor bayramda geldi tek başına

annem demiş "abi,yengemle de görüşeyim ara da "

boşver,iki günlük huzurum var
demiş =(

ne acı

bi ara para istedi annemler de yollamadı yok diye

biz esnafız kuru para pek bulunmaz

olanla da babam gayrımenkul alır

e napsın annem yok diye vermedi

ondan sonra iyice azdı

dayımı resmen sindirmiş

adam işi kelime konuşamıyo

aslında o da başta boşanmak istemiş,bizimkiler izin vermemiş

dayım tabi suçlu,bir insan annesini hiç yoktan bayramda ziyaret edebilmeli

ama işte o da huzurum bozulmaın diye susuyo

Alla herkesi iyierle karşılaştırsın
AMİN

ortada ağır tahrik var ama?

Sen ne zaman evleneceksin vs

sonra miras konuları

insan ilaki tahrik sonucu ağır konuşabilir

ortada suç varsa ortakdır

ayrıca abin biraz yengeni durdurmalı cnm

sanırım o gelin diye hep pohpohlamışlar

sen de o lafı dedin diye iyice suçlu yapmışlar

hatasızsın demiyorum

ama tahrik eden de suçludur

görümcesinin özel hayatına bu kadar müdahil olmamalı

bence haddini fazla aşmış

kendin bilirsin cnm

laftan anlayan biriyse al karşına konuş

anlamıyosa da kendi bilir

ama abin frenlemeli

dengeyi o sağlamalı......
Bütün iş abimde bitiyor ama abi yokki ortalıkta.Hiç abi sevgisi görmedim.Bu zamana kadar bi şey paylaşmayınca seni koruyan bir abinde olmuyor.Bu zamana kadar bana hiç sevgi göstermedi hiç.Abimin rolü çok büyük kabul ediyorum ama o rolü uygulayabilecek abi yok.Çok güzel söylemişssin tahrik edende suçludur..!

görümce adayıyım

kardeşimi isterse dövsün beni ilgilendirmez karı-koca meseleleri

ama anneme kötü davranırsa onu pişman ederim!

Ya da sütlü rumuzlu arkadaşınki gibi beni tahrik ederse...

Herkes hadini bilmeli

evet görümce yüzünden boşanan bile mağdur gelinler var

ama karıköylü olup evlenince annesinln kapısını açmayanlar da..

Misal DAYIM!

Kendisi ailesiyle en son 10 yıl önce bize geldi (12 saat uzakta oturuyor)
kuzenlerimi yolda görsem yemin ederim tanımam

annem dayımla gizlice konuşabiliyor,çünkü yenge izin vermiyor

ve samimi söylüyorum ortada ciddi bi problem yok,hatta hiç bir problem yok

kendi anne ve babasıyla hergün dipdibe yaşarken anneannemin kapısını birgün açmadılar(onlara 12 saat uzakta)

bayramda seyranda herkes köye ziyarete giderken anneannemin kapısını bizden başka açan olmaz

hatta en son zarzor bayramda geldi tek başına

annem demiş "abi,yengemle de görüşeyim ara da "

boşver,iki günlük huzurum var
demiş =(

ne acı

bi ara para istedi annemler de yollamadı yok diye

biz esnafız kuru para pek bulunmaz

olanla da babam gayrımenkul alır

e napsın annem yok diye vermedi

ondan sonra iyice azdı

dayımı resmen sindirmiş

adam işi kelime konuşamıyo

aslında o da başta boşanmak istemiş,bizimkiler izin vermemiş

dayım tabi suçlu,bir insan annesini hiç yoktan bayramda ziyaret edebilmeli

ama işte o da huzurum bozulmaın diye susuyo

Alla herkesi iyierle karşılaştırsın
AMİN

Harbiden Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.Ele karışmak çok zor gerçekten.Dayının karı köylü olması annesine babasına gidememesi gizli gizli kendi ailesiyle konuşmasına diyecek söz bulamıyorumErkekte bitiyor iş birazda ama kadınlar öyle bir şeyki isterlerse erkeği parmağında oynatıp kendi istedikleri gibi hareket ettirebiliyorlar işte

Bütün iş abimde bitiyor ama abi yokki ortalıkta.Hiç abi sevgisi görmedim.Bu zamana kadar bi şey paylaşmayınca seni koruyan bir abinde olmuyor.Bu zamana kadar bana hiç sevgi göstermedi hiç.Abimin rolü çok büyük kabul ediyorum ama o rolü uygulayabilecek abi yok.Çok güzel söylemişssin tahrik edende suçludur..!

aslında dengeyi o sağlamalı

bir kadın aslında eşinden çekinmeli(bence)

bende Karadeniz damarı var bi anda parlarım=)

senin durumlarını yaşasam evde fırtınalar kopar

ben kimseye karışmam

arkamdan kötü görümce diye laf ettiremem

amaa benim özel sahama girerse de o zaman sonuçlarına o katlanır

annen baban benimkilere çok benziyo

hatta senin tavırlarını da kendime benzettim çok=)

aynı durumda aynı tepkileri verirdim zira =)

inşallah bi yol bulursun

ama bence cnm onu kaile alma

insanlara en güzel tepki susmak yani adam yerine konmamaktır

onu görmezden gel

hiç bişi yapma

önem vermediğini görünce kendi düzelir

Evt cnm

kimse dayıma suç bulmaz mesela

ama en büyük suçlu o

sen erkeksin nolcak kalkıp gelsen

tabi neler yaşadığnı bilmiyorum demekki adam da bıktı

toplamda 6 kez anca görmüşümdür dayımı

bitmiş tükenmiş ezilmiş bi adam olmuş çıkmış

omuzları çökmüş resmen

slm arkadaşlar
ben yaklaşık 1 yıldır evliyim. görümcem biraz ilginç biri. pek konuşmayan ve olayları uzaktan izleyen. eşim çok sinsidir demişti. bi de çok şımartılmış özellikle eşim tarafından. bunu eşim de söyledi. mesela bu hayatın her alanına yansımış bi fotoğrafları var sadece eşim sarılmış falan... biz evlenince ilgi bana kayınca sanki çekememeye başladı içten içe gibime geliyor. gidiyoruz bazen eşimle eşim benimle ilgilenince bu da babasıyla haşr neşir oluo falan. bi de ben baya fiziği düzgün uzun boylu biriyim. kendisi baya bi kısa boylu yani çirkin değil kesinlikle ama sonuçta dikkat çekici biri değil benim gibi. sanki içten içe çekemiyormuş gibi geliyor bana. tabi bu yorumumda eşimin çok sinsidir demesi de etkili oldu. yani sonuçta ben bugüne kadar kızların kıskançlığından çok çektim. bilmiyorum tabi yine kesin böyle demiyorum. hiç aramıza katılmadı mesela eşimle çağırdık bizimle zaman geçirmedi. yorumlarınızı bekliyorum özellikle sorum şu (genelde pek dikkat çekiçi olmayan tipler gösterişli tipleri illaki kıskanır mı) yalnız genelde diyorum her zaman demiyorum dikkat edin. teşekkürler...

evet çok dikkat çekicisin,
özellikle sivri dilin=)
Allahtan boyum uzun
hakkımda böyle düşünemeyecekler o zaman

ne de olsa boylu posluyum=)
Konuya getirdiğin farklı bakış açısı için teşekkürler

yok yaa 2 defa uzuuun uzunnn yazdim hepsi silindi sinir oldum yazmiyorum

Bu topic gorumcelere ortak calisiyo heralde )))
Telefondan da zor oluyo ustelik sinir oldum

Bende görümceyim abimin eşini yani yengemi çoook seviyorum hatta bayılıyorum onaaa çok tatlııı:62: kız kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşamazdık heralde benden küçük yenge demiyorum süper anlaşıyoruz abimden çok seviyorum diyebilirim o da beni çok sever sayar bir dediğimi iki etmez Allah bozmasın 4 yıllık evliler:16:

Son düzenleme:
görümceden insan neden dertli olsun ama kaza gibi siz istemeseniz de karsı taraf geliyor carpıyor.daha ilk tanıstıgımız gün doktor arkadasım sizi gormus kardesin daha yakısıklı diyor dedi.hadi neyse anem gelini uzakta istiyor demesi...ve bunun gibi bir sürü sacmalık ilk gunden.ağzımı acamadım...akabin de yasanan bir suru laf sokmalar ayırma cabaları...halbukı isterdim canciğer olmak...

ilk günden butun zırhımı cıkardım gittim ne umutlarla tanısmaya...beni cok sevicekler sandım ben de onları...ben baskaları gibi olmuycam cok ıyı gecınıcem sanıyordum.kıskanclık cekememezlik neydi derdi anlamadım gitti...kardesinin beni cok sevmesimi?zengin olmam mı?süslü püslü olmam mı?hiçbiri...kocası da onu seviyor du zenginlik desen katını verdi allah..e geriye ne kalıyor yap süsünü püsünü...ağzımı acıp tek saygısızlık yapmadım.

:))) Arkadaşlar sizce benmi çok haksızım.Gelinimize söylediğim sözde haksızdm kabul ediyorum ama kavga eder gibi konuşuyordu benimle ağzımdan bir anda o kelime çıkıverdi, sinirlenince insan ne söyleyeceğini bilemiyor.O da bir daha defalarca özür dilememe rağmen affetmedi bende umursamadm.Sonra yeğenimi bana karşı aşılamaya başladı.Çocuk benimle konuşmuyordu küçücük.Beni görünce kaçıyordu.Önceden hala diye bağıran çock bir anda yanıma yaklaşmaz oldu anlamadm ben bu gelini.

bence ikinizde haksızsınız canım ikinizinde söylediği cümleler amacını sınırını aşmış diye düşünüyorum yengen ilk o lafı söylediğinde hiç cevap vermeseydin keşke cevap vermemek eziklik değil ki bence sen büyüklük yapmış olurdun abinin hatırı için bazı şeyleri duymazdan geliceksin sanırım evli değilsin evlendiğinde birbirinizi daha iyi anlayacaksınız saygı çok önemli bence :40:

böyle fıstık gibi tatlı tatlı gecınenlere imreniyorum...allah da bozmasın...

bana gelini kıskanmak anlamsız geliyor yani o daha güzel olursa daha iyi giyinirse daha çok sevilirse ben bilakis gurur duyarım ben yengemin sempatik hallerine ve güler yüzlü olmasına şık giyinmesine bayılıyorum olumsuz bir davranışı varsada yüzüne söylüyorum ama toplum içinde değil yalnız dışarı çıktıysa konuşuyorum o da hemen özür diler öper kırdıysam düşünemediysem afedersin ablacım haklısın der cidden abimden çok seviyorum ben gelinimizi :16:

bana gelini kıskanmak anlamsız geliyor yani o daha güzel olursa daha iyi giyinirse daha çok sevilirse ben bilakis gurur duyarım ben yengemin sempatik hallerine ve güler yüzlü olmasına şık giyinmesine bayılıyorum olumsuz bir davranışı varsada yüzüne söylüyorum ama toplum içinde değil yalnız dışarı çıktıysa konuşuyorum o da hemen özür diler öper kırdıysam düşünemediysem afedersin ablacım haklısın der cidden abimden çok seviyorum ben gelinimizi :16:

ben de onu anlayamadım ya zaten güzellik desen allah için ben den güzel ve durumu da cok iyi geriye şu kalıyor...saygısızlık...ama daha ilk günden ağzına geleni söyledi ağzımı acmadım...anlamadım gitti gecinmeye gönlu yok...keske arkadas olabilseydık

ben de onu anlayamadım ya zaten güzellik desen allah için ben den güzel ve durumu da cok iyi geriye şu kalıyor...saygısızlık...ama daha ilk günden ağzına geleni söyledi ağzımı acmadım...anlamadım gitti gecinmeye gönlu yok...keske arkadas olabilseydık

canım benim dert söyletirmiş adamı sende bendensin sebenim canım üzme tatlı canını çünkü değmiyor boşveeeeeeerrrrrr:16:

benim görümce tam evlere şenlik benden bikaç yaş küçük ne benim bölümümü okamadığı kaldı ne aldığımın aynısını gidip ertesi gün almadığı bir kaç ay önce abim niye beni aramıyor diye dünyayı bize dar etmesini hiç saymıyorum ama artık sabrımın sınırlarındayım altta kalanın canı çıksın bende görümce olacam nasipse ama ne karışırım ne ayak altında dolaşırım :ssz:

Back
X