- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
yegenlerini silip silmemeleri cokmu onemli....
Anne ve hala cekismesi arasinda buyuyeceklerine
bastan renklerini belli etmeleri daha iyi..
yok cnm çekişmeyle büyümüyorlardı . ben çocuklarıma hissettirmezdim hiç. babaannenizin elini öpün, halalara şöyle davranın derdim. onların anlamaları mümkün değildi yani ben böyle şeyleri çocuklarıma yansıtmazdım
ne büyük saçmalık... ne olursa olsun insan yeğenini reddedemez.. böyle saçma şey mi olur... şu face çıktı çıkalı da insanlar birbirlerine laf sokmak için uğraşıp duruyor hayretler içindeyim.. nasıl saygısızca...görümceniz ile neden tartıştınız bilmiyorum,,belki siz suçlusunuz belki o belki yanlış anlaşılma var ama herkesin size cephe alması tuhaf.. ne olursa olsun ne kadar yakın olursanız olun kimse öz anne öz baba öz kardeş gibi olmuyor ilk fırsatta dişlerini çıkarıyor herkes............ yapacağınız tek şey mesafe koyup uzak durmak,,yanlış anlamayın ama yaranmak içinde hediye vs. almayı,,yardım etmeyi bırakın en güzeli masefe bu ilişkilerde............eşinizin haberi var mı bu durumdan bilmiyorum tepkisini merak ettim.............
Hikayem evlenmeden önce başladı. Beni istemeye ve Düğünüme gelmediler. Sebep paraları yokmuş. Her şeyi ailem yaptı. Annesi düğünden sonra yemeğe davet etti, gittik. Dört atanın hakkı birdir dedim Allahtan korktum. Çalışıyorum annem şehir dışına gidince yada yatalak babaanneme bakma sırası annemde iken bakarmısın çocuğa dedik kvalideye bakmadı. Sebep gripmiş, badana yapcakmış vs vs.
Halbuki benim annem hepatit B hemde bulaşıcı. birde evde yatalak hasta var hijyen sıfır anlayacağınız. Bu halde baktı. Hanımefendi gripmişmiş ne bahane ama. Empati yaptım dedim mecbur değil bakmaya. gene gittim geldim. saygı- sevgi gösterdim , hediyeler aldım.
Sonuçmu küçük görümcem ile tartıştım ( msjla yüz yüze bile değil) diye bütün kardeşler düşman oldu bana.
Buraya kadar kabul edilebilir azda olsa. Ama büyük ablaları fs te paylaşım yapmış yeğeni (kız kardeşinin çocuğu) ve kendi çocuklarının resmini. işte tek yeğenim ve çocuklarım yaşama sebeplerim diye de yazmayı ihmal etmemiş
görünce dizlerimin bağı çözüldü. her yanım titredi. iyiliklerimin karşılığı böylemi olmalıydı?
Çok sevdim onları, gerçekten sevdim, saygı gösterdim, söylemem ayıp belki ama çok yardımda bulundum. Sonuçmu yavrularımı yeğen yerine koymamak, adam yerine koymamak, sevmemek ve bunu herkese açık olarak tüm sülaleye duyurmak.
bende sülaleye öyle gelin - kvalide - görümce ilişkisi profili çizdim ki. herkes gıptayla bakar bize. kullandılar beni. benim suçum; ben kullandırdım kendimi
En çok içimi acıtan günahsız - küçücük yavrularıma bunu yaptıran hangi zihniyet. hemde tartıştığım o görümcem değil. kız kardeşine yaranmak için oda durduk yere küstü ve bunu yaptı. kız kardeşinin durumu iyi birkaç kıyafet, birkaç hediye için resmen sattı kendini . onun kılıcını bana sallar oldu. bana küssün kız kardeşini korusun bunu anlarım; ama erkek kardeşinin evlatlarını defterden silmek bunu içime sindiremiyorum bir türlü.
Kızlar şimdi size soruyorum normal bir insan kardeşine küsse bile yeğenini reddeder mi?
Annen, eşinin babaannesine mi baktı ben mi yanlış anladım ?
Pardon pardon bebeğe bakmamış kayınvalide
Biraz abartmamış mısınız? Sevmezse sevmesin. Koymazsa koymasın siz kendi hayatınıza kanalize olun. Demek ki iyiliğinizin kıymeti bilinmemiş. Heybesini alan yoluna devam etsin.
hikayem evlenmeden önce başladı. Beni istemeye ve düğünüme gelmediler. Sebep paraları yokmuş. Her şeyi ailem yaptı. Annesi düğünden sonra yemeğe davet etti, gittik. Dört atanın hakkı birdir dedim allahtan korktum. çalışıyorum annem şehir dışına gidince yada yatalak babaanneme bakma sırası annemde iken bakarmısın çocuğa dedik kvalideye bakmadı. Sebep gripmiş, badana yapcakmış vs vs.
Halbuki benim annem hepatit b hemde bulaşıcı. Birde evde yatalak hasta var hijyen sıfır anlayacağınız. Bu halde baktı. Hanımefendi gripmişmiş ne bahane ama. Empati yaptım dedim mecbur değil bakmaya. Gene gittim geldim. Saygı- sevgi gösterdim , hediyeler aldım.
Sonuçmu küçük görümcem ile tartıştım ( msjla yüz yüze bile değil) diye bütün kardeşler düşman oldu bana.
Buraya kadar kabul edilebilir azda olsa. Ama büyük ablaları fs te paylaşım yapmış yeğeni (kız kardeşinin çocuğu) ve kendi çocuklarının resmini. Işte tek yeğenim ve çocuklarım yaşama sebeplerim diye de yazmayı ihmal etmemiş
görünce dizlerimin bağı çözüldü. Her yanım titredi. Iyiliklerimin karşılığı böylemi olmalıydı?
çok sevdim onları, gerçekten sevdim, saygı gösterdim, söylemem ayıp belki ama çok yardımda bulundum. Sonuçmu yavrularımı yeğen yerine koymamak, adam yerine koymamak, sevmemek ve bunu herkese açık olarak tüm sülaleye duyurmak.
Bende sülaleye öyle gelin - kvalide - görümce ilişkisi profili çizdim ki. Herkes gıptayla bakar bize. Kullandılar beni. Benim suçum; ben kullandırdım kendimi
en çok içimi acıtan günahsız - küçücük yavrularıma bunu yaptıran hangi zihniyet. Hemde tartıştığım o görümcem değil. Kız kardeşine yaranmak için oda durduk yere küstü ve bunu yaptı. Kız kardeşinin durumu iyi birkaç kıyafet, birkaç hediye için resmen sattı kendini . Onun kılıcını bana sallar oldu. Bana küssün kız kardeşini korusun bunu anlarım; ama erkek kardeşinin evlatlarını defterden silmek bunu içime sindiremiyorum bir türlü.
Kızlar şimdi size soruyorum normal bir insan kardeşine küsse bile yeğenini reddeder mi?
haklısın cnm ama ateş düştüğü yeri yakıyor. benim kıymet verdiğim yavrularıma değer verilmemesi üzdü beni. Ben onları ailemden ayırmadım. böyle gördüm kendi annemden. Birazda duygusalım abartıyorum haklısın . eşimde boşver onların sevgisine ihtiyaç yok diyor
istediginiz kadar yansitmayin ama cocuklar hisseder....
benim halalarim 30 sene onceki seyleri gelip bize anlatir sirf annemden soguyalim diye....
anlatziklarida gelin kaynana cekismesi...
eskiden yasanilan seyler.....
Benim buyuk amcam haric babamin kardeslerine zerre kadar sevgim sevgimiz yoktur.....
sadece yan yana geldigimizde akrabalik iliskimiz vardir.....
dusun hepimizde evliyiz.....
sevgi gormedigimiz icin sevgi veremiyoruz....
bir yabanci gibi halalarim bizi sevdigini soylesede inanmiyorum.....
ya silerse silsinler yoklukları varlıklarından iyidir bence boşver ne kafana takıyorsun sende madem onlar silmiş bundan çocuklarının halası yok dersin.olur biter üzülmene deymez bence
Hikayem evlenmeden önce başladı. Beni istemeye ve Düğünüme gelmediler. Sebep paraları yokmuş. Her şeyi ailem yaptı. Annesi düğünden sonra yemeğe davet etti, gittik. Dört atanın hakkı birdir dedim Allahtan korktum. Çalışıyorum annem şehir dışına gidince yada yatalak babaanneme bakma sırası annemde iken bakarmısın çocuğa dedik kvalideye bakmadı. Sebep gripmiş, badana yapcakmış vs vs.
Halbuki benim annem hepatit B hemde bulaşıcı. birde evde yatalak hasta var hijyen sıfır anlayacağınız. Bu halde baktı. Hanımefendi gripmişmiş ne bahane ama. Empati yaptım dedim mecbur değil bakmaya. gene gittim geldim. saygı- sevgi gösterdim , hediyeler aldım.
Buraya kadar kabul edilebilir azda olsa. Ama büyük ablaları fs te paylaşım yapmış yeğeni (kız kardeşinin çocuğu) ve kendi çocuklarının resmini. işte tek yeğenim ve çocuklarım yaşama sebeplerim diye de yazmayı ihmal etmemiş
görünce dizlerimin bağı çözüldü. her yanım titredi. iyiliklerimin karşılığı böylemi olmalıydı?
Çok sevdim onları, gerçekten sevdim, saygı gösterdim, söylemem ayıp belki ama çok yardımda bulundum. Sonuçmu yavrularımı yeğen yerine koymamak, adam yerine koymamak, sevmemek ve bunu herkese açık olarak tüm sülaleye duyurmak.
bende sülaleye öyle gelin - kvalide - görümce ilişkisi profili çizdim ki. herkes gıptayla bakar bize. kullandılar beni. benim suçum; ben kullandırdım kendimi
En çok içimi acıtan günahsız - küçücük yavrularıma bunu yaptıran hangi zihniyet. hemde tartıştığım o görümcem değil. kız kardeşine yaranmak için oda durduk yere küstü ve bunu yaptı. kız kardeşinin durumu iyi birkaç kıyafet, birkaç hediye için resmen sattı kendini . onun kılıcını bana sallar oldu. bana küssün kız kardeşini korusun bunu anlarım; ama erkek kardeşinin evlatlarını defterden silmek bunu içime sindiremiyorum bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?