- 24 Temmuz 2014
- 485
- 170
- 53
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Bütün bu kafaya taknalar yalnizliktan. 3tane gorumcenin için de insan kendini kabul ettirmeye, beni de sevsinler saysinlar diye uğraşır. Çünkü onlar 3 kardes. Daima aralarında paylasim var. Yaslariniz da birbirine yakindir. Siz tek gelinsiniz belki de. Bi konu oldu mu onlar hemen birbirlerini tutarlar. Siz tek oldugunuz için ve işte sizin gibi birlik beraberlik duyguları icinde olmadiklari için akillarina gelmiyorsunuz bile.
Tam tersi olsa evde tek gorumce tek gelin ya da 2 gelin olsa bu seferde ezilen taraf gorumce tarafi olurdu. Ne yazik ki tecrubeyle sabit benim hayatimda. Ben 2gelinle iyi olmak istedikce mesela onlar hep kendilerini geri çektiler.
Bu insan akraba es dost iliskilerini anlamakta zorluk çekiyorum artik. Nerde kaldi samimiyetler, muhabbetler, sevgiler ??
Tam tersi olsa evde tek gorumce tek gelin ya da 2 gelin olsa bu seferde ezilen taraf gorumce tarafi olurdu. Ne yazik ki tecrubeyle sabit benim hayatimda. Ben 2gelinle iyi olmak istedikce mesela onlar hep kendilerini geri çektiler.
Bu insan akraba es dost iliskilerini anlamakta zorluk çekiyorum artik. Nerde kaldi samimiyetler, muhabbetler, sevgiler ??