• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcelerim..cok daraldim

Bütün bu kafaya taknalar yalnizliktan. 3tane gorumcenin için de insan kendini kabul ettirmeye, beni de sevsinler saysinlar diye uğraşır. Çünkü onlar 3 kardes. Daima aralarında paylasim var. Yaslariniz da birbirine yakindir. Siz tek gelinsiniz belki de. Bi konu oldu mu onlar hemen birbirlerini tutarlar. Siz tek oldugunuz için ve işte sizin gibi birlik beraberlik duyguları icinde olmadiklari için akillarina gelmiyorsunuz bile.
Tam tersi olsa evde tek gorumce tek gelin ya da 2 gelin olsa bu seferde ezilen taraf gorumce tarafi olurdu. Ne yazik ki tecrubeyle sabit benim hayatimda. Ben 2gelinle iyi olmak istedikce mesela onlar hep kendilerini geri çektiler.
Bu insan akraba es dost iliskilerini anlamakta zorluk çekiyorum artik. Nerde kaldi samimiyetler, muhabbetler, sevgiler ??

İyilikleri yokmuş ama kötülükleri de yokmuş o yüzden takmayım aramazlarsa aramasınlar. Eşiniz zaten sizi korumuş onlara kızmış aramış açmamışsınız sonra da duymadım diyorsunuz muhakkak telde aradığını görmüşsünüzdür dönseydiniz geri siz de bunu devam ettiriyorsunuz tabii ki 2 kerede de tel açılmayınca bir daha aramazlar birşeyler karşılıklı diye düşünüyorum belli ki siz de kincsiniz. Belki büyük görümceler aranmak istedi. Siz onlardan küçüksünüz hiç aradınız mı gelin dediniz mi görüşmek istediniz mi ben mesela büyük görümce olsam gelinden onun aramasını beklerim arayanı ararım. Bence arayın konuşun duymamışım deyin hala daha uzaklığı sürdürürlerse onların sorunu.

Karsilikli triplesmeler basladiysa bu boyle devam eder.
İliskileri duzeltemezsin ama kimseyle de kotu olma bu saatten sonra.

Merak ettim acaba siz onlarin zor anlarinda hep destek miydiniz? Birde onlarin hislerini okuyabilseydik keske

Kadinlar evlendiginde o eşleri bir tek onlara ait saniyorlar. O adamin annesi, babasi, o yasa kadar birlikte yaşadığı kardeşleri yok sayiliyor. Neymis geline saygi yapacaksin yok kardesim gelin de yapacak yapmazsa da tabi ki dislanacak. Not:Ben de hem gelinim hem gorumceyim. Taraf tutmak değil derdim genel dusuncelerimi yazıyorum

Kadinlar evlendiginde o eşleri bir tek onlara ait saniyorlar. O adamin annesi, babasi, o yasa kadar birlikte yaşadığı kardeşleri yok sayiliyor. Neymis geline saygi yapacaksin yok kardesim gelin de yapacak yapmazsa da tabi ki dislanacak. Not:Ben de hem gelinim hem gorumceyim. Taraf tutmak değil derdim genel dusuncelerimi yazıyorum

ilk evlendiğim gunden beri onları hrp ben aradım oz kardeşimden ayırmadım hep merhametle sevgiyle yaklaştım..onlar bana hiç gelmedi hep ben gittim..anasına babasına anam babamdır dedim hurmet ettim hep vicdanlı oldum..gorumceme sen benim kardeşimsin bak derdin tasan olursa soyle bileyim sana yardım ederim içine atma dedim..hep guleryuzlu oldum..hiçbir ozel gunlerini atlamadım ama baktım değerim yok ben elimi eteğimi birden çekince anladım ki haaa bu insanlar ben mucadele edip kureği salladığım için benim kayıktalar..ben kurek sallamayı bıraktım hepsi kaçtı gitti kayıktan..ilişkiler tek taraflı olur mu? Hep ben mi çekecem kayığı karşı tarafta bana eşlik etmeli ..eşlik etmeyince insan yoruluyor tek başına..

benim bu durumum size gore ne oluyor merak ettim?

Kus kus bisey olmaz ben 3 yil kus durdum cok guzeldi.:D
bazen küsmek iyi oluyor evet..rahmetlik annemin vefatında 45 dakikalık yol ptobüsle gelmedi görümce..neden gelmedi bilmiyorum..hemde 6aylık evliydim..bir mevzu geçmemişti aramızda:KK64:

ilk evlendiğim gunden beri onları hrp ben aradım oz kardeşimden ayırmadım hep merhametle sevgiyle yaklaştım..onlar bana hiç gelmedi hep ben gittim..anasına babasına anam babamdır dedim hurmet ettim hep vicdanlı oldum..gorumceme sen benim kardeşimsin bak derdin tasan olursa soyle bileyim sana yardım ederim içine atma dedim..hep guleryuzlu oldum..hiçbir ozel gunlerini atlamadım ama baktım değerim yok ben elimi eteğimi birden çekince anladım ki haaa bu insanlar ben mucadele edip kureği salladığım için benim kayıktalar..ben kurek sallamayı bıraktım hepsi kaçtı gitti kayıktan..ilişkiler tek taraflı olur mu? Hep ben mi çekecem kayığı karşı tarafta bana eşlik etmeli ..eşlik etmeyince insan yoruluyor tek başına..

neden görümcen öyle uzak durdu acaba:KK64:

bilmiyorum bazıları yapıyor görümcelik..

Kirildiklari birseyler olabilir. Uc kisi birden tavir aliyorsa bir sebebi olmali. Belki de hatalilar bilemem. Ama ben gelinlerin gereksiz trip ve kislancliklarindan daraldim. Hele surat yapanlar yok mu illet oluyorym. Sizin durumunuzu en iyi siz bilirsiniz bu kadar iyi bir geline bir gorumce neden tavir koyar anlamadim?

Kirildiklari birseyler olabilir. Uc kisi birden tavir aliyorsa bir sebebi olmali. Belki de hatalilar bilemem. Ama ben gelinlerin gereksiz trip ve kislancliklarindan daraldim. Hele surat yapanlar yok mu illet oluyorym. Sizin durumunuzu en iyi siz bilirsiniz bu kadar iyi bir geline bir gorumce neden tavir koyar anlamadim?
beğenmiyorlardır..ama eşi beğenmiş..erkek kardeşimin bulduğu kızları beğenmediklerimde oldu..ama evlenseydi tavrım iyi olurdu..önemli olan onun beğenmesi..

anlamiyorum kusura bakmayin
sizin icin neden bu kadar önemliler
bu kadar kafaya takiyorsunuz ki
aramasinlar küssünler yada gelsinler canim cicim desinler
hepsine eyvallah deyin
kendinize esinize bakin gerisini bosverin

anlamiyorum kusur bakmayin
sizin icin nedne bu kadar önemliler
bu kadar kafaya takiyorsunuz ki
aramasinlar küssünler yada gelsinler canim cicim desinler
hepsine eyvallah deyin
keninize esinize bakin gerisini bosverin
bence yeni evliyken kafaya takılıyor..zamanla alışıyor insan..
kendi görümcem bane hep garip davrandı..kendisi görümcesiylede sorun yaşaamış..eşi rahmetli oldu 1 yıl sonra kayınvalidesi alt katındayken öncee beraber yaşadı sonra evlendi ve ayrıldı..rahmetli eşinide seviyordu..hatası olarak yazmıyorum..kimse dört dörtlük değil anlatmak istediğim..

Bence siz şunu anlayamamışsınız;kimsenin kimseyle zorla "kanka" olmak gibi bir mecburiyeti yok.

Neden görümceleriniz sizinle, sizin istediğiniz kadar samimi olsunlar ki? Belki onlar bunu istemiyor? Belki bu anlamda onlara hitap etmiyorsunuz? Belki sizi sadece ağabeylerinin veya kardeşlerinin eşi olarak görüyor ve bu sıfatınızla gereken saygıyı gösteriyor ama daha fazla yakınlaşmaya gerek görmüyorlar?

Yazdıklarınızı okudum, gördüğüm kadarıyla herhangi bir zararları, klasik anlamda bir "görümcelik" yapma durumları veya kabalıkları da yok. Tam tersi, anlattığınız olayda böyle davranan sizsiniz! Küçük görümcenin fevriliğini üstü kapalı geçiştirmişsiniz, o konuda sizin bir kabahatiniz var mı yok mu belli değil. Diğerini "vay ben hamileyim niye benimle ilgilenmiyor" diye eşinize şikayet edip azarlatmışsınız. Sonra aradığında trip yapıp telefonları filan açmamışsınız...

Burada millet ne kaynanalar, eltiler, görümceler anlatıyor, yapmadıkları şeytanlık kalmayan. Sizinkiler ise gördüğüm kadarıyla, -kusura bakmayın ama- gelin nazı kaprisi çekiyorlar.

Suçu hep başkalarında aramak kolay, bence biraz özeleştiri yapmayı deneyin...

Bende onu anlamadigim icin konu actim zaten..aramayan gorumcem sagolsun ne zaman isi dusse sak esimi arar..artik kayinvaldem bile farkinda...tuhaf kisilikler..gamsiz yetismisler..sadece kendi hayatlari onemli

Haklısın canım görümce olayini iyi bilirim bende tami tamına 4 tane var en kucugu en canavarı 4 te kaynim var şimdilik 2 eltim.. Hayat çooook zor :(

Nedir bu görümcelere düşmanlık ilgilense herseye burnunu sokuyor diye konu acardiniz eminimki ilgilenmeyince de neden böyle. rahat bırak bence görümcelerini aramak istemiyolarsa aramasinlar senin kocana şikayet etmenle hal hatır sormalarindan daha iyidir

Back
X