ortayı bulsanız.yani ne çok sıcaklık ablalik bekleseniz nede böyle kavgalara tartışmalara girseniz..
mesafe seviyeli bir mesafe sadece.ablaniz olmak zorunda da degiller ,düsmanınızda.
merhaba merhaba bu kadar zor
Galiba doğru olan bu ben çok şey istiyorum sanırım.
Ama ben gerçkten yalnızım burda ve aile sıcaklı istiyorum tüm çırpınışım bundan
ortayı bulsanız.yani ne çok sıcaklık ablalik bekleseniz nede böyle kavgalara tartışmalara girseniz..
mesafe seviyeli bir mesafe sadece.ablaniz olmak zorunda da degiller ,düsmanınızda.
merhaba merhaba bu kadar zor mu??
Merhaba cnm
Bence hic gitmee ne kadar uzak olsan okadar iyidir hani sana konusma demiyorum esinin hatırı icin konuş ara sor ama mesafeli davran cnm
Görüşme net. Neden canını sıkasınki? Kocanla mutluluğuna bak.
Böyle de sen üzülüyosun.O kadar vurduymaz olamıyorum ...
Hem eşim üzülüyor arada soğukluk olunca
sakın böyle bir hataya düşme.kimse sana o istediğin aile sıcaklığını vermez malesef.bir derdini ozelini pAylaşma çok yakınlar diye.mesafe herzaman iyidir.bosver kimsenin aile sıcaklığına gerek duyma.kendi ailene sahip cik.kocan ve cocuklarindan baska kimseyide o aileye dahil etme.saygısızlık yapma ama sevgide bekleme.mesafe..Aile sıcaklığı arıyorum ondan galiba bu çırpınışım sediğim gibi ailemden de uzağım belki bu düşünden sıyrılmam lazım artık
Annesine ne diye bırakacak on gün?
Doğuracağım gün bile olsa evimde yalnız olmak isterim ben.Aslında bırakmak istemesinin sebebi de benim beni bırakmayı planladığı zaman çok yoğun bir iş temposunda olucak gece nöbetlerinde kalıcak aklım sende kalmasın diyor.
Vede gidiceğimiz yerde benim de sevdiğim bir iki kişi var onlar ike zaman geçirirsn çsıkılmassın diyor ama ben kararsısız
Ben mi değişim bilmiyorum ama anladigim kadarıyla bir sürü sıkıntı yaşadığınız bir kayınValidenin evinde 10gün ne işiniz var? Hamile halinizle daha çok stres olacaksınız. Onlara muhtaç misiniz da sevgi bekliyorsunuz allah aşkına? Ki onca şeye rağmen kv yle görüşüp, vakit geçirebiliyorsaniz onun dolduruşuna gelen görüncelerle de görüşün o zaman
Ama size benden abla tavsiyesi uzak durun uzak durun... Hamilelikte yaşadığınız her sıkıntı size kolik bir bebek olarak döner ki bunu da yaşayan bilir
Doğuracağım gün bile olsa evimde yalnız olmak isterim ben.
Kaldı ki bir de yanında huzursuz olacağım kişiler,Allah muhafaza.
Görmeniz Eşinizin söylediklerine hak verip annem aramıza soğukluk soktu diyorsa anesini biliyor. Buna rağmen sizden kötülük görmeden soğuk ilgisiz davranmis. Açıkçası ben böyle bir insana guvenemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?