Görümcelerim

Umuthepvar_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
441
93
53
30
Merhaba 5 aylık evliyim 2 gorumcemle aynı binada ayrı oturuyoruz. Biri bekar biri evli görümcelerimin. Ben herkesle geçinen iyi olan biriyim yani saygısızlık geçimsizlik asla yapmadım. Ama böyle olmamın bir gün yüzüme carpacagini biliyodum.
Bugün eşimle gorumcem arasında Bi sorun oldu tartistilar ben hiç karışmadım çünkü başlarda karisirdim eşime o ablandir bağırma vs derdim eşimle ben kötü olurdum sonra hiç karismama kararı aldım. Bugünkü olayi eşim bekar olanla yaşadı evli olan gorumcem bize geldi eşimle tartisiyolardi ben gitmedim hiç. Çıkışı senin beynini yikayanlar amacına ulaştı dedi ben naptm diyince sen kes sesini diyip indi aşağı ben sinir krizi geçirdim bağırarak ağlamaya başladım eşim sakinlestirdi beni.
O kadar kırgınım ki anlatamam. Bi ara Bi yanlış anlaşılma olmuştu bana kirilmislardi gittim hepsinin yanına 4 tane bu arada kendimi ifade ettim ama ben böyle yaptıkça kıymet bilmediler beni saf sandılar. Şimdi de wp gruplarından çıktım anlasınlar kırıldığımı. Ve bir daha da asla konusmicam onlar benle konuşana kadar. Siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum

Şu wp aile grup olanı çok kızıyorum zaten sonuç hüsran, bir
Daha wp eklenmeyin, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın, bunu bil boşuna üzülme, demek ki içler fitne fücür seni de öyle sanıyorlar, kendileri ne mal olduklarını belli etmişler onlardan sana bir hayır gelmez, uzak dur diyeceğim

Merhaba 5 aylık evliyim 2 gorumcemle aynı binada ayrı oturuyoruz. Biri bekar biri evli görümcelerimin. Ben herkesle geçinen iyi olan biriyim yani saygısızlık geçimsizlik asla yapmadım. Ama böyle olmamın bir gün yüzüme carpacagini biliyodum.
Bugün eşimle gorumcem arasında Bi sorun oldu tartistilar ben hiç karışmadım çünkü başlarda karisirdim eşime o ablandir bağırma vs derdim eşimle ben kötü olurdum sonra hiç karismama kararı aldım. Bugünkü olayi eşim bekar olanla yaşadı evli olan gorumcem bize geldi eşimle tartisiyolardi ben gitmedim hiç. Çıkışı senin beynini yikayanlar amacına ulaştı dedi ben naptm diyince sen kes sesini diyip indi aşağı ben sinir krizi geçirdim bağırarak ağlamaya başladım eşim sakinlestirdi beni.
O kadar kırgınım ki anlatamam. Bi ara Bi yanlış anlaşılma olmuştu bana kirilmislardi gittim hepsinin yanına 4 tane bu arada kendimi ifade ettim ama ben böyle yaptıkça kıymet bilmediler beni saf sandılar. Şimdi de wp gruplarından çıktım anlasınlar kırıldığımı. Ve bir daha da asla konusmicam onlar benle konuşana kadar. Siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum
yahu evde yere su damlası sinir krizi geçiren nesil türedi ,saksıda mı yetiştiniz naptınız. :işsiz: muhattap olmazsınız olur biter.wpaile grubu da dünyanın en gereksiz şeyi zaten.

Evet haklısınız keşke başta hiç bu kadar samimi ve iyi olmasaydım başıma bunların geleceğini bile bile niyetimi hiç bozmadım. Bu arada ben eşimle ailesi arasında geçen hiçbir şeye karışmam şu hariç mesela evliligimizn başlarında eşim ablasına bağırarak konuşurdu uyarirdim o senin ablan düzgün konuş diye şimdiki aklım olsa asla karışmzadım zaten

O görümceler daha kötü gelin görmemiş ondan bunlar... sinir krizini kendiniz geçireceğinize onlara hadlerini bildirseydiniz bunlar olmazdı...pasif olmayın...
Evet aslında doğrusu dediğin gibi ama işte o an çok farklıydı iftiraya uğramak çok zor kriz geldi birden bana sonra halime ağladım

Wp gruplarından mı çıktınız woooww (!), yapılacak sey basit hic muhattap olmayacaksiniz,esinizle kavga ederlerse karışmayacaksınız. Esiniz de olsa kimsenin ailevi meselelerine müdahale etmeyin ( sizi ilgilendirmiyorsa )
Muhatap olmamayı bende biliyorum ki şu an görüşmüyoruz zaten benim düşündüğüm şey yarın öbür gün akrabalar gelip gitcek farketcwkler ve korkuyorum ki beni kötü görecekler gerçi artık umursamaz biri olmaya başladım o da ayri

Whatsap dan silip kriz gecircegime onjn pesinden kosup binayi başına yikardim, hem bu virus de ne misafiri kimseyi almayin kimseye de gitmeyin, birileri ne diycek diye yasamayin.

Bende de var 2 tane evlerden ırak..Biri bekâr,biri evli.Hele bekâr olan (44)yaşını almış ama 4 yaşındaki çocuğun zekası yok onda.Hiç muhatap olmuyorum senelerdir.Kafam rahat..

Whatsap dan silip kriz gecircegime onjn pesinden kosup binayi başına yikardim, hem bu virus de ne misafiri kimseyi almayin kimseye de gitmeyin, birileri ne diycek diye yasamayin.
Ben hiçbir zaman kendimi o konuma düşüren biri olmadım olmamda çünkü kendimi rezil ederim dışarıdan gören beni ayıplar gelinleri geldi huzurlari kaçtı derler, ben Allaha havale ediyorum onları karnımda bebeğim bana yakışmazdı başka türlüsü

Bende de var 2 tane evlerden ırak..Biri bekâr,biri evli.Hele bekâr olan (44)yaşını almış ama 4 yaşındaki çocuğun zekası yok onda.Hiç muhatap olmuyorum senelerdir.Kafam rahat..
Evet bendeki bekar da 34 yaşında yani şunu soyliyim onu seven geçinen tek kişi yok zaten annem beni vermiyordu onun yüzünden, kızım o binada bu kız yüzünden huzur bulamaz diyodu doğru çıktı da. Her şeye karışması vs bu duruma getirdi bizi. Bende muhatap olmuyorum ama işte yuzyuze gelicez ister istemez aynı binada olduğumuz icib

Birincisi evlenip aynı binada oturmak bence çok hiç iyi değil, ama anladığım kadarıyla ordan taşınma lüksünüz yok.
Böyle şeylere kesinlikle duygusal yaklaşma. Aradan duygusallğı kaldırırsan zaten takmazsın. Takmada

Bende seviyeli davrandigim halde kaynana ve ailesine bı iki işime gelmeyen isteklerini yapmadığım için beni kullanamadiklari için adımı deliye çıkardılar madem deli dediniz diye zırdeli oldum şimdi hiçbiri ağzını acamiyor aciyom ağzımı yumuyom gözümü desem yeridir,sen biraz kavgacı değilseniz uzak durun onlardan kardeşler yesin birbirlerini sen kahveni al izle

Back
X