Görümcelerimle başım dertte!

middleburypink

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
157
46
18
Merhaba kızlar.
Nişanlanmadan önceye kadar büyük gorumcemle aram gayet iyiydi. Tabii aşşağılamalarini laf sokmalarini duymazdan geldigim surece. Ne zaman ki nisanlanmaya kalktik isler tersine dondu. Kiskancliklari basladi aslinda hep kiskancti ama dozunu dahada arttirdi. Bu kiskancliklar evlenmeye yakin yerini ayirmaya calismalara kadar geldi. Yani anlatsam roman olur o yuzden kisadan anlatmak istiyorum. Biz evlenirken zerre yardimi dokunmadi bize sadece benim ailem yardim etti evimi bile ben calisiyorum diye ailem temizleyip yerlestirdi. Ev almamiza babam yardim maddi anlamda yardim etti Allah razi olsun. Zaten butun olay burdan sonra basladi. Yardim etmedigi halde surekli arayip herseyin en ucuzunu almamizi soyluyordu vs. Vs. Olay en son dugun salonunda altinlari alinca patlak verdi. Salonda altinlari aldigi yetmemis gibi dugunden 3 gun sonra evime gelip bileziklerimi istedi. Utanmadan 3 gunluk evliyken benim evimde kalmaya calisti esimin gondermeye calismasina ragmen kaldi. Daha sonra biz esimle telefonlarini acmamaya karar verdik. Bu seferde surekli benim annemi aramaya basladi zaten oncedende arayip densiz densiz konusuyordu. Ama bu sefer aradigi son oldu. Anneme absurt bir ses tonuyla bagirip terbiyesizce konusup telefonu yuzune kapatti. Artik esimde dayanamayip arayip agzina geleni soyledi. 1 yildir gorusmuyoduk gorumcemle esimde bende.
Bayramda gelcegini soylemis akrabalara esimde bize gelmesin diye bayramda tatile cikiyoruz dedi. Sirf inat olsun diye 3 gun once memleketten istanbula gelmis sirf bana gelebilsin diye huzursuzluk ciksin diye. Emrivaki yapar gibi esimin annesine bizi iftara davet ettirip bizi ayagina cagiriyor hic bisey olmamis gibi. Birde kucuk gorumcem 3 4 gundur surekli beni arayip bana gelecegini ablasinida yaninda getirecegini ima ediyor. Onlari davet etmemi istiyor zorla. Eşime kesin bir dille ozur dilemedigi surece gelemeyecegini soyledim. Cuma gunu iftara davet etmisler annesine eşim ben giderim sen gelme boşver diyor ama eşimi tek başınada gondermek istemiyorum ne yapmam gerek bilemiyorum. Bu arada 5 haftalık hamile oldugumu ogrendim artik bu sinir stres beni yedi bitirdi. Bu emrivakilerinden usandim zorla davet ettirmeye calisiyor kendini! Sizce ben mi yanliş yapiyorum ?

Esin doldurusa gelmeyecek bir tipse yalniz gitsin bence.
Yok eşim dolduruşa gelen bir tip değil benide çok sevip sayar Allah razı olsun. Birde şöyle birşey var kucuk gorumcemde orada olacak o bize gelecek pesine ablasini takip getirirse kizilca kiyamet o zaman kopar diye dusunuyorum.

Belki barışmaktır niyeti. Bayram geldi tam Zaman'ı. Aralarında ne konuşuyorlar bilemezsiniz. Özür dilese iyi olur. Ama sizin istemeniz de işi yokuşa sürmek oluyor. Belki o dönemler cahilliğine geldi. Uzatırsanız Kv'nin gözünde siz suçlu olursunuz. Ben gidin derim. Padişahların bile arkasından konuşulmuş. Belki çok samimi olmasa da normal bir ilişkiniz olur.

Belki barışmaktır niyeti. Bayram geldi tam Zaman'ı. Aralarında ne konuşuyorlar bilemezsiniz. Özür dilese iyi olur. Ama sizin istemeniz de işi yokuşa sürmek oluyor. Belki o dönemler cahilliğine geldi. Uzatırsanız Kv'nin gözünde siz suçlu olursunuz. Ben gidin derim. Padişahların bile arkasından konuşulmuş. Belki çok samimi olmasa da normal bir ilişkiniz olur.
Kayınvalidem ayri bir problem zaten ona burada değinmedim bile. Öz değil üvey kayinvalidem eşimin üvey annesi yani. Hakkini verenlerden olamadi maalesef kendisi eşimin eline bavulunu verip evinden atti eşimin babasi vefat edince. Bende sizin gibi dusunmekteyim ama gorumcemle gorusuyorken ki huzursuzlugumuzu hatirladikca hic gidesim gelmiyor.

Bir de kendisi büyük olduğu için hatalarini kabul etmiyor. Yapip yapip birsey yokmus gibi davraniyor barismaya calisiyor. Beni gectim annemi arayip bagirip cagirip telefonu surekli yuzune kapatmasi en cok sinirimi bozan o

Kayınvalidem ayri bir problem zaten ona burada değinmedim bile. Öz değil üvey kayinvalidem eşimin üvey annesi yani. Hakkini verenlerden olamadi maalesef kendisi eşimin eline bavulunu verip evinden atti eşimin babasi vefat edince. Bende sizin gibi dusunmekteyim ama gorumcemle gorusuyorken ki huzursuzlugumuzu hatirladikca hic gidesim gelmiyor.

Küsmek çok kolay. Barışmak zor. Gidin bakın ortama görümceniz biraz alttan alıyorsa hatasını anlamıştır. Değilse yine küsersiniz.

Bu ne saçmalık ya çocukmu bu yada çokmu şımarık ne sanıyor kendisinide annenizi arayıp abuk sabuk konuşuyor. Yerinizde olsam hiç taviz vermem hakettiği neyse onu yapın böyle insanlara anlayacağı dildn konuşn çünkü ne asaletten ne insanlıktan anlarlar

Altınları neden verdiniz ki. Hadi altınlar gitti ya bilezikler...

Görümcen boş gördüğü kaynana kontenjanını doldurmuş anlaşılan.

Git, baktın halen densiz konuşmadan dönersin.

Bu ne saçmalık ya çocukmu bu yada çokmu şımarık ne sanıyor kendisinide annenizi arayıp abuk sabuk konuşuyor. Yerinizde olsam hiç taviz vermem hakettiği neyse onu yapın böyle insanlara anlayacağı dildn konuşn çünkü ne asaletten ne insanlıktan anlarlar
Inanın nefret etmeme rağmen bazen oturup ağlıyorum. Iyi gecinen gelin gorumceleri gorunce. Benim bugune kadar tek kotu bir sozum olmamasina ragmen boyle oldu.

Back
X