Görümcelerimle başım dertte!

Düğün salonunda istedi hadi dedik en guzel gunumuz rezillik cikmasin verdik. Sonra bileziklere goz dikti esim asla vermem dedi kavga ettiler telefonlarini acmadik eve geldi. Sonra benim annemi arayip rahatsiz etmeye basladi esim yine vermem dedi artik canima tak etti lanet olsun dedim verdim gitti.. Arsiz guclu olunca,hakli suclu olurmus... Tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah
Merak etme Allah bin beterini cıkarır ondan.Senin ahınla verdiğin altının onada nasip olmaz.

Kararlı olduğunu göstermen iyi olur.. eşin de destekçin nasılsa.. işin içinde annen de var o yüzden sindiremedim içime.. baştan beri insan olsaydı da misafir gibi ağırlansaydı..
Insan olsun canimi yesin. Onun disinda esimin ailesinden hic kimseyle bir problemim yok olcaginida sanmiyorum. Evet bende isin icinde annem oldugu icin bu kadar kin tuttum normalde hic kin tutan biri degilimdir cok yumusagimdir insanlara karsi kirmak istemem kimseyi hep iyi niyetimden bunlar.

Merak etme Allah bin beterini cıkarır ondan.Senin ahınla verdiğin altının onada nasip olmaz.
O evlendiğinde hiç birşeyi yokmuş kiskancligindan yapti bunlari. Allahima cok sukur evlenmeden evimizide almayi nasip etti bize. Ama o kiskanclik oldugu surece onda hicbirsey sahibi olamaz 2 kere ev aldilar Rabbim oturmayi nasip etmedi sattilar. Hasetlenmek çok kotu birsey. Ben artik hic bisey demiyorum sadece Allaha havale ettim.

bilezikleri istemesi dışnda büyk küslük gerektrcek bşe göremedm bn . :işsiz:
vermeseydin zorla alck deilya. vermk istemiyorm deseydin. bşeyine karışrsa bn böyle sewiyorm dicektn.

Altinlarini vermen icin esin mi baskı yapti? Yoksa hangi kadin durduk yere abileziklerini isteyene cikartir verir? Hadi dugundekileri aldi goturdu eve gelip istediginde nasil tamam deyip verdiniz?
Boyle bir olaydan sonra gorumce barismak istesedeben yuzune bakmazdim.

Altinlarini vermen icin esin mi baskı yapti? Yoksa hangi kadin durduk yere abileziklerini isteyene cikartir verir? Hadi dugundekileri aldi goturdu eve gelip istediginde nasil tamam deyip verdiniz?
Boyle bir olaydan sonra gorumce barismak istesedeben yuzune bakmazdim.
Hayır eşim kesinlikle baskı yapmadı hatta eşim kesin bir dille vermeyeceğimizi söyledi. Kapıları aşındırdi gunlerce annemin telefonlari susmadi siz olsaydiniz sizde verirdiniz. Gorumcem olmayan kaynanamin yerini doldurdu aklinca.

Hayır eşim kesinlikle baskı yapmadı hatta eşim kesin bir dille vermeyeceğimizi söyledi. Kapıları aşındırdi gunlerce annemin telefonlari susmadi siz olsaydiniz sizde verirdiniz. Gorumcem olmayan kaynanamin yerini doldurdu aklinca.
Eve geldiğinde vermedim zaten dugunun ustunden 1 ay gecmesine ragmen her gun annemi aradi her gunnn resmen yildirma politikasi uyguladi annem en sonunda bu bilezikleri ver kurtul vermezsen sana hakkimi helal etmiycem bu kadinla daha fazla ugrasamam ben dedi. Arsızla başa çıkılabilir mi ?

ben olsam böyle bir insan topluluğuyla görüşmem. bir de hamilesin Allah koruusn sinirle bişey falan olur. bence sen de o gün annene git. eşinde dönüşte annene gelsin. kendini iyi hissetmedi anneine bıraktım der. dönüşte de ben gidicem der. o zaman peşine de takılamazlar.

Siz bide beni düşünün sinir krizleri geçiriyorum 3 gündür o değil bebeğimden olucam diye korkuyorum.
sacmalama yaa bebekle ilgili kesınlıkle kaybetme dusuncelerını getrme unutma ınsanın korkrtgu basına gelir.bence gıtme sen sen gıdersn onlarda gelır bırak eşin gıtsın

Ay öz annesi bile değil ne işiniz var Allah aşkına canını sıktıgına değmez. Eşinde bavuluyla kapıya atıldığı yere gitmesin. Evlenince kıymete binmiş ne şer..siz görümcen varmış. Benim görümcem arayacak annemi onun ağzına biber sürerim :sinirli:

Istedigi yeri arasin annem onun agzina ederdi biguzel. O gorumcelerin cirkef gormemis. Benimde 3 gorumcem var benden altin isteyecek!!!! Elimde kalir elimde o saclari, sac başa girmessem neyim. Altini gectim bu kadarda enayi yerine konulmayi kakdiramam ben. Ta burdan sinir oldum.
Hani baska konular olsa insan bazen susabilir vs ama hakkinizida yedircek kadar sinmeyin.

Görümce değil şeytan mübarek ne kadar da yüzsüz kocanızda da hata var anneni mi arıyor gitsin yanına demediğini etmediğini bırakmasın sen kimsin de bunları istiyorsun bize evliliğimizde huzurumuzu bozuyorsun gibi konuşsa yada sert başka şeyler yapsa inanın böyle olmazdı

Ne hakla altinlari isteyebiliyor ben anlamadim.keske vermeseydiniz istedigi kadar arasin ben olsam vermezdim hakkimi niye yedireyim.bence asla gitmeyin evinize de kabul etmeyin.ozur dilemeye degil huzur kacirmaya geliyordur o.

Bir de kendisi büyük olduğu için hatalarini kabul etmiyor. Yapip yapip birsey yokmus gibi davraniyor barismaya calisiyor. Beni gectim annemi arayip bagirip cagirip telefonu surekli yuzune kapatmasi en cok sinirimi bozan o
Ben olsam gitmem.Herkes haddini bilmeli.Yaptıkları hareketin sonuçlarına katlanmalı.Eşinin kardeş ilişkisine karışma.İster gitsin ister gitmesin.Yalnız kalacak bir durumu yok ortada.

Back
X