• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcelerinden nefret eden bir benmiyim ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
Kızlar günaydın ☀️ ben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım

Son düzenleme:
2 görümcem var.nefret etmek deilde birini pek sevmem.bayaaa bi mesafeliyimdir.evine pek gitmem oda bana pek gelmez senede belki 1 kere.bu durumdan çok mutluyum.mesafe candır.

Bu modelin gelin versiyonu var bizde ... Zor insanlar Allah hepimize kolaylık versin... Belli bir zaman sonra siz artık kendiniz mesafe koyarsiniz... Fazla görüşmemek mesafeyi korumak en iyisi böyle insanlara karşı...

Sen de onları görmezden gel kardeş. Bırak ne halleri varsa görsünler. Sen kafana göre takil. Görümce gözyaşı,gördüğün yerde vur taşı demişler çok doğru. Hiç canını sıkma bırak onlar sıkıldım desin. Onlar hayatında yokmuş gibi davran. Esinle atan açıklasın onlar yüzünde.

Eşiniz susturamıyor mu? Demek ki yüz buluyorlar. Benim görümcelerim hayatta bana öyle davranamazlar çünkü eşimden çekinirler.
Eşiniz müdahale etsin derim.

Sizi sevmiyorlar belli. Sorun yok sizde onları sevmiyorsunuz. Bunu değiştiremezsiniz birbirinize saygı duyun yeter. Gelin gibi hissedemedim kendimi demişsiniz? Nasıl oluyor o?

3 tane var bende.
1i yurt disinda
1i 12 saatlik mesafede bir sehirde.
1i ayni semtde.

Görusmuyorum.

Uzakda olan ikisiyle zaten hic bir samimiyetim ya da oturup uzun uzadiya muhabbetim olmadi.
Pek de gelmezler bulundugum sehire.
Burada olanda evime fazlaca mudahale etmeye calisti.
Ördüm duvarlari tirmansa ulasamaz yani :)
o derece.

3ü birbirinden fesat.
Allah uzak etsin.

keske benimkide konusmasa :KK73:napacaksin cokmu meraklisin emin ol konussalar daha cok basin agrir sende onlari gorme bukadar basit

Kızlar konu o değil benim eşim bana hak veriyor tamam haklısın diyor uyarıyor bağırıyor gene aynı bunların huyu boyle çekiniyorum evlerine gidince davet etmeleri gerekiyor farklı ya biraz bende de var ben kin tutamıyorum bunlar bana bir iyi geliyor bir kötü iyi gelince sıkıntı bende galiba ben abartıyorum deyip konuşmaya başlıyorum haddimi bilmiyorum ben

Kızlar konu o değil benim eşim bana hak veriyor tamam haklısın diyor uyarıyor bağırıyor gene aynı bunların huyu boyle çekiniyorum evlerine gidince davet etmeleri gerekiyor farklı ya biraz bende de var ben kin tutamıyorum bunlar bana bir iyi geliyor bir kötü iyi gelince sıkıntı bende galiba ben abartıyorum deyip konuşmaya başlıyorum haddimi bilmiyorum ben
Bende oyleydim basta bende 1 tane var esim arkamda herzaman ama dedigin gibi bende kin tutamam bana iyi gelince bende iyi yaklasirdim akli gidince kotulesince afallardim noluyo derdim kafama takardim ama kendimi yipratmisim cunku huylu huyundan asla vazgecmez.. bende o nasil davraniyosa oyle davraniyorum ne eksik ne fazla.. inan bana hiic kendini yorma kimseyi degistiremezsin oldugu gibi kabul edip yoluna devam ediceksin sana iyi gelirlerse hemen yumusayip sende iyi olma cunku sonradan degisicek biliyosun ona gore davran..

5 gorumcem var en kucugu disinda anlasiriz genelde.en kucugude arada beni deli eder damarina dokunur.isin kotu yani kizima bakmaya gelecek ve haftanin 3 gunu bizde.yakinda buraya bol bol konu acarim

Sadece konu görümcem değil kıskanclar cook kıskanclar benim evim yakın ben bir gün gitmesemde ikinci gün gidiyorum kayınbabam kızları varken bana çok kötü davranır ama kızları yokken iyi beni istemiyorlar ben bunu görüyorum İnan benim çocuğumu bile istemiyorlar istememe sebebini de söyleyim ben size bunlar çoook cimri insanlar tuvallete gitmez yemek yemeyim diye tabir var aynı ablası nişanlıydı ablası nişanlıyken bizim nisan da oldu bekleyin dediler eşim beklemedi erken dediler nisan oldu ki hiç yardım görmedim arkasından ablasının duğünü oldu ablasının dugununden & ay sonra bizim dugun oldu şimdi arka arkaya dügün yaptık DİE benim basıma kalkıyorlar hamile oldumu söyledim daha erken değil mi dediler yahu onuda geçtim 26 yaşındayız daha küçükmüşüz evlenmeye acele etmeyecekmişiz onların derdi fesatlık başka ya ben nereye düştüm severek evlendim ama benim eşim de aynı bir farkı Yok oda cimri ama diyor sen haklısın der bağırır ama baska hiç birsey yapmaz aklı çıkar annesine babasına laf ettirmez ben çok yoruldum şimdide burdayım tek basıma oda da oturuyorum gelmez yanıma öyle nursuz görümcem var ki Allah’ından bulsun

Kızlar günaydın ☀️ ben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak giderim ben hala biri evle annesinin alt dairesinde oturur biri de farklı bir ilçede görev yapıyor geldiğinde dışlarlar hakkımda konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım

Yok saysaniz onları hayatınız kolaylaşır bence. Muhatap almayin. Esinize de söyleyin görüşmek istemediğinizi

Back
X