• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcelerinden nefret eden bir benmiyim ?

benim görümcelerin abv........

ben de görümceyim, yengem abimle 14 yıldır evli, aramızda 3 yaş var yengemle ismiyle hitap ederim, yenge diyerek araya resmiyet bile koymam. her gün günde 2 saat konuşuruz, abimin dertlerini bana yanar, ayy bacım boşver erkek milleti değil mi hepsi aynı derim :) görüntülü araşırız, karşılıklı kahve fallarımıza bakar yorumlarız :) ilk hamileliklerini, olumlu gelişmeleri, sağlık problemlerini mutlu mutsuz her anını yengem ilk benimle paylaşır, ben de aynı şekilde onunla. en iyi arkadaşım diyebilirim..

abimler ilk 5 sene annemlerde yaşadılar , abim annemleri bırakmak istemiyordu, abime ben kızdım ve abimi ben zorladım, abi böyle olmaz sen de yengem de gençsiniz , her kadın genç yaşta kendi evini kurmak kendi evinde yaşamak ister deyip onları ayrı eve çıkmaya ben ikna ettim.

görümcelerimden ne kadar çeksem de kötü olmaya gerek yok kızlar.. kötülük hiçbir zaman kazandırmaz..

Kızlar günaydın ☀️ ben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım
Yüzlerine sende bakmayacaksın, gayet onlar gibi olacaksın.
Hiç ilgilenmeyeceksin.
Ben de görümcelerimle görüşmüyorum.
Valla o kadar rahatım ki size kelime bulup anlatamam.
Fakat ben çok disliyim hadlerini hemen bildiririm, siz gene iyi sabırlıymışsınız.
Bende hamileyim esim kendi tarafından kimseye söylemedi.
Allah aşkına sevinseler ne olur sevinmeseler ne olur, ben çocuğumu Allah için doğuruyorum istiyorum. Rabbimin emaneti onlar, emanetine iyi bakmak için istiyorum.
Takılma sevinmemelerine.
Zaten size aşırı mesafeliler sevinmemeleri sizi üzmesin.

Kızlar günaydın ☀️ ben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım
Yalniz değilsin bende varım:-)

Görüşme ?
Her yaptığını taklit ediyolar ve herşeye burun kıvırıyolar bunu görücek kadar yakın olma
Eşin tavrı nasıl bilmiyorum ama eşine söyle ve isterse o ailesiyle görüşsün ama sen görüşme

Bende gorumcryim kızdığım şeyler var gelinin yaptığı birebir ufak bı tatsızlık yaşadığım bile olmadı çok kızgın oldgum halde şimdi düşündüm hamile olsa sevinçten uçarım ben yaaa

Bazı insanlar sırf düşman olmak için elinden geleni ardına koymuyor :(

görümcelerle anlaşmak çok zordur haklısın özellikle düğününüzde sizinle aynı saçı yapmaları tacı takmalarından belli ne oldukları atsaydın baştan nişanı cimrilermiş bir de elle tutulur iyi yanları yok.

Ben severim gorumcemi evlendiğimde 13yasindaydi simdi 17yasina geldi yanımda büyüdü sayılır ben onu kardeş o beni abla olarak görüyor KV sevmeme rağmen gorumcemi ve 4tane kaynim var hepsini severim kardeşim gibidir hepsi

herzaman şunu söylüyorum
hatta haftasonu görümceme söyledim :KK76:

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda

kesinlikle çok haklısın dedi

Eşiniz susturamıyor mu? Demek ki yüz buluyorlar. Benim görümcelerim hayatta bana öyle davranamazlar çünkü eşimden çekinirler.
Eşiniz müdahale etsin derim.
İnan bazı insanları hiç kimse susturamıyor
Sussalar benim görümceler susardı
Ama malesef bazıları böyle
Görmezden gelmekten başka çare yok

mesafeli olup sadece kendi hayatınıza odaklanarak..

Cogu kisi sizle ayni duygulari yasiyordur ama sirf sizi disliyolar diye nisan atmayo dusunmek olmaz ki. Siz kocanizi sevmiyor musunuz? Size ne onlarin tavirlarindan. Sizde onlari dislayin. Beklentiye girmeyin. Hatta ne kadar uzak o kadar iyi.

İse girin. Az görüşün. Birakin aldiginizdan alsınlar, aldikalriyla hava atsinlar. Bunlar can sikmaya değmez.

onların içine girmeye çalışmayın, gelinlik görevlerinizi yerine getirin yeter ne kadar mesafeli olursanız o kadar huzurlu olursunuz.

Benim görümcemle aram iyi. Aramaz sormaz,bende pek aramam sormam. Abisini de annesini de pek aramaz. Abisini nadiren aradığında (isi düşünce) yengemi de ver der..yengelerinnn en guzelii nasılsın der. Tam bir ıssız kadın ya :D aşırı rahat vurdumduymaz etliye sütlüye karışmaz ben severim ama bir araya geldikmi asla kotu soz olmaz. Kaynanam ile tarzlarımız cok benzer,zevklerimiz de..o da hep annemin aradığı kızsın der. Bana giydirmeye çalışırdı zorla giymezdim der. Biraz şıkır şıkır giyinirim:KK53: ama sizin bahsettiğiniz tiplerin gelin versiyonunu gördüm
Gorumcesinin aldığını alan isteyen bayramda vs kaynana mecbur aliyor gözü kalmasin diye:KK45: bana komik geliyor boyle şeyler kiskanclik bence baska birsey begenemedin mi yani . Bence bu karakter meselesi. Görümceninde gelinin de karakterlisi olsun.

Back
X