• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcelerinden nefret eden bir benmiyim ?

Kızlar günaydın ☀️ ben size bir derdimi anlatacağım ki bitmez tabi ben bir sene nişanlı kaldım 6 aydır evliyim ama artık o kadar bıktım ki artık anlatamam benim iki tane görümcem var anlat anlat bitmez ben bunlar yüzünden kaç kere nişanı atmak istedim anlatamam beni dışlar lar istemezler şimdi bile kaynanamın evine utanarak giderim ben hala biri evle annesinin alt dairesinde oturur biri de farklı bir ilçede görev yapıyor geldiğinde dışlarlar hakkımda konuşurlar hersey yaparlar benle konuşmaz aksine ben ne alsam aynısını alırlar tabi babaları da öyle ben kendimi hiç gelin gibi hissetmedim simdide hamile olduğumu öğrendim sevinmediler bile hayırlı olsun bile demediler küçük o kadar gorgusuz ki işi gücü aldıklarını verdiklerini anlatmak havalı benle konuşmaz ne olduğunu da anlamam ben bir gelir barışmış bir gelir küs bıktım artık dışlanmakta sizce napayım
Benim nickim başlıga cevap olsun

3 görümcem var biri küçük ama diğerleri fena mesafeli olduğum halde hala arkamdan konuşurlar :KK51:

benımkıde ayrı bir dunya kucuk yaşta kocaya kaçmış. Erkenden ıkı cocuk dogurmus isterki dünta etrafında dönsün . salla boşver

hem gelin konumunda hemde görümce olduğum için, ikisini de yaşayarak tecrübe ediyorum.
Evet görümce olmak zor, ailenden birini alııp götürüyorlar sanki. Hemde yakın olduğun abini-kardeşini artık göremiyorsun,eskisi gibi şakalaşamıyorsun mesefe koymak zorundasın, öteki taraftan gelin hanım ailene de saygısızlık yapmışsa ve anneni-babanı üzmüşse isteyerek veya istemeyerek e gelin işte diyerek mesafeyi koyuyorsun.

Diğer yönden bakacak olursak, evet gelin konumundasın görümce ve kaynana var, e bunlarda alttan alttan göndermeler yapıyolar, yüzüne gülüp arkandan türlü işler çeviriyorlar seziyorsun mesafeyi koyuyorsun. Herkes aynı durumda. Nefret etmem ne gelinlerden ne görümcemden. Ama yapacak bişey yok birbirini hiç tanımayan, tanıyacak olsa arkadaş dahi olmayacak, paylaşımda bulunamayacak aileler / insanlar bi şekilde mecburen yanyana geliyorlar. Normal bunlar.. Sorun, eşler arası problem yaratması sonucunda olur. Takmamaya çalışın.

Kendimi, ilk görümce olduğum dönem çok yıpratmıştım evlendim boşverdim oturdum doğrusu.

hem gelin konumunda hemde görümce olduğum için, ikisini de yaşayarak tecrübe ediyorum.
Evet görümce olmak zor, ailenden birini alııp götürüyorlar sanki. Hemde yakın olduğun abini-kardeşini artık göremiyorsun,eskisi gibi şakalaşamıyorsun mesefe koymak zorundasın, öteki taraftan gelin hanım ailene de saygısızlık yapmışsa ve anneni-babanı üzmüşse isteyerek veya istemeyerek e gelin işte diyerek mesafeyi koyuyorsun.

Diğer yönden bakacak olursak, evet gelin konumundasın görümce ve kaynana var, e bunlarda alttan alttan göndermeler yapıyolar, yüzüne gülüp arkandan türlü işler çeviriyorlar seziyorsun mesafeyi koyuyorsun. Herkes aynı durumda. Nefret etmem ne gelinlerden ne görümcemden. Ama yapacak bişey yok birbirini hiç tanımayan, tanıyacak olsa arkadaş dahi olmayacak, paylaşımda bulunamayacak aileler / insanlar bi şekilde mecburen yanyana geliyorlar. Normal bunlar.. Sorun, eşler arası problem yaratması sonucunda olur. Takmamaya çalışın.

Kendimi, ilk görümce olduğum dönem çok yıpratmıştım evlendim boşverdim oturdum doğrusu.
Bende bir görümce adayıyım ben daha kardeşimin sevgilisine sesimi çıkarmadım ona da ailem erken diyor ama ben sevdiler allah yazmış diyorum İnsan ölecegi günü ve imam nikah kıyacagı günü değiştiremez ben ne kıskanırım ne birşey derim evet bazı insanlar gelin diyor ama gelin hiç bir zaman Esin’i seviyorsa ailesiyle kötü Anlaşmak istemez ama bunlar öyle değil küçük özellikle burnu kafdağında bence özürlü

Fesat insan kim olursa olsun sevilmez zaten. Dertleri ne sizin görümcelerin? Kendi hayatlarında mutlu değiller mi? Genelde böyle olunca insan başkalarını kıskanıp, ona sarabiliyor da... Evinizin içinde huzur varsa, gerisini boş verin, onlarla yatıp kalkmıyorsunuz. Yüzünüze karşı saygısızlık yapabiliyorlarsa hadlerini bildirin, hatta eşinizle de konuşun. Sürekli negatif hissettiriyorlarsa da yılda bir kez görüşün, olabildiğince az aynı ortamda bulunun. Kimseye lazım değil böyle insanlar.

Şahsen görümcem benim ablam gibidir, benimle arası eşimle arasından daha iyidir. Dedikodu bilmeyen, anlayışlı, tatlı, dünyada eşi benzeri az bulunan insanlardan biridir. Bu konuda şanslı olduğum için mutluyum.

Fesat insan kim olursa olsun sevilmez zaten. Dertleri ne sizin görümcelerin? Kendi hayatlarında mutlu değiller mi? Genelde böyle olunca insan başkalarını kıskanıp, ona sarabiliyor da... Evinizin içinde huzur varsa, gerisini boş verin, onlarla yatıp kalkmıyorsunuz. Yüzünüze karşı saygısızlık yapabiliyorlarsa hadlerini bildirin, hatta eşinizle de konuşun. Sürekli negatif hissettiriyorlarsa da yılda bir kez görüşün, olabildiğince az aynı ortamda bulunun. Kimseye lazım değil böyle insanlar.

Şahsen görümcem benim ablam gibidir, benimle arası eşimle arasından daha iyidir. Dedikodu bilmeyen, anlayışlı, tatlı, dünyada eşi benzeri az bulunan insanlardan biridir. Bu konuda şanslı olduğum için mutluyum.
Valla elimden gelen herseyi yaptım konuştum yüz yüze de konuştum iyi anlaşmaya da çalıştım Yok olmuyor kendimde hata nedir diye bakıyorum oda olmuyor en basiti benim düğün günümde babaannem öldü bunlar bana bir basın sağolsun demedi kadersiz kardeşim dedi ben Kına günümde mezar basında ağlarken aksama beni zorla oynattılar dugunde kuaföre geldiler kendi kız dan kimseyi getirme dediler kendileri geldi benim saçımın aynısını yaptırıp gelin tacımın aynısı taktılqr sonra da yüzüm düşünce sen bizi istemedin dediler sürekli ben onları pışpışlayan istiyorlar Artık banane

yok say
görmemelikten gelin
kimse sizinle anlaşmak zorunda değil
çok şükür onlara muhtaç değilsiniz
siz de onları görmeyin duymayın
ne sorarlarsa onu cevaplayın fazladan birşey anlatmayın

Back
X