Gorumcelerrim

Eymenim97

Sabırrr
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
25
11
1
Merhaba benim 6 tane gorumcem var ve altisida beni insan yerine koymuyorlar benim dusuncem benkaynanam la birlikte oturuyorum soyle basliyim anlatmaya bize gelcekleri zaman kv ararlar ben acarim arada konusuruz sonra annelerini veririm ve ona gelceklerini soylerle bana dmezler oysaki hizmetlerini eddn benim annelerini kilini bile kiprtmazlar eee bana niye soylemiyosunuz dimi ikonsici bu hafta sonu gorumcemin kizinin dogum gunu var ama kv soylemisler gelinde gelsin diye veni aramadilar ve bende gitmek istemiyorum beni insan yerine koymadiklarini dusunuyorum sizce ne yapmaliyim

Başka kötülükler falan yoksa sadece inçe düşünceye sahip değiller gibi düşündüm. Ama evet oda kırıcı şeyler. Kv ile konuşun iyi anlaşıyorsanız adabınca söyler o.

tamamen hizmetci olarak gordukleri icin oyle davraniyorlar nokta...birde ise girsen de 6 gorumcwyi agirlamak durumunda kalmasan:(

Allah sabir versin 6 gorumce yetmezmis gibi kaynanayla yasiyorsunuz:KK17:sende onlar gelince hic bir is yapma canim otur ve kendi halinde takil.onlar yedikleri ictiklerini toplasinlar sana boyle davranan gorumcenin dogum gunune gitsen ne olur gitmesen ne olur cagirmasinlar Bosver ve yokmus gibi davran

Surekli boyle yapiyorlar benim haberim bile olmuyo bazen geldiklerinden ve uzuluyorum gercekten hizmstci yerine konuluyorum

Allah sabir versin 6 gorumce yetmezmis gibi kaynanayla yasiyorsunuz:KK17:sende onlar gelince hic bir is yapma canim otur ve kendi halinde takil.onlar yedikleri ictiklerini toplasinlar sana boyle davranan gorumcenin dogum gunune gitsen ne olur gitmesen ne olur cagirmasinlar Bosver ve yokmus gibi davran
dogum gunune gitmesse gelin duman edilir eee kim hizmet etcek aman 6 gorumcenin bi taraflari erir sonra..aman gelsin o gelinler her ortamda zorla bulundurulurlar zaten

Bide toplu geliyorlar bazen ve artik yataga girdigim gibi ayaklarim sizliyo bide her hafta sonu geliyorlar hep onlarin planldiklari gibi yasiyoruz sanki kocamla daha soyle guzel bi hfta sonum olmadi illa biri gelir yani

Merhaba benim 6 tane gorumcem var ve altisida beni insan yerine koymuyorlar benim dusuncem benkaynanam la birlikte oturuyorum soyle basliyim anlatmaya bize gelcekleri zaman kv ararlar ben acarim arada konusuruz sonra annelerini veririm ve ona gelceklerini soylerle bana dmezler oysaki hizmetlerini eddn benim annelerini kilini bile kiprtmazlar eee bana niye soylemiyosunuz dimi ikonsici bu hafta sonu gorumcemin kizinin dogum gunu var ama kv soylemisler gelinde gelsin diye veni aramadilar ve bende gitmek istemiyorum beni insan yerine koymadiklarini dusunuyorum sizce ne yapmaliyim
Çağrıldığın yere erinme, çağrılmadığın yere görünme.Sorarlarsa beni kimse arayıp çağırmadı dersiniz
O ev annelerinin eviymiş ya ,güya onun için size sormuyorlar bence.Sonuçta onların gözünde sadece gelinsiniz.Siz de o 6 görümceyi başka birşey olarak görmeyin fazla da kendinizi yıpratmayın hizmet edeceğim diye

Surekli boyle yapiyorlar benim haberim bile olmuyo bazen geldiklerinden ve uzuluyorum gercekten hizmstci yerine konuluyorum
bende beraber oturdum ilk basta hizmetci durumundayidim sonra kurnazlik yapip ose girdjm is cikici dogru odama kapaniyodum cok kotuyum gozumu acamiyom diyerek ..isten gelenden de taş olsa kimse yemek hizmet beklemiyo gercekten

En başta k.validenin tlfonunu neden sn aciyorsun ki?
İkincisi eve gelirken sna dememeleri bence normal çünkü kv nin evi.
Son olarak tek haklı yönünüz görümcenzin gelinede de faln gbi tavırları hoş degl arayıp seni davet etmesi zor olmamalı. Tek bu konuda haklisiniz bence. he başka sorunlar vardır bilemem onu

Gitmicem artik bende insanim yani hoc dusunceleri yok kaynanm zaten o kadr usengec ki bide sunu getir sunuda yap demiyomu odama gidip sacimi basimi yoluyrum sinirden

dogum gunune gitmesse gelin duman edilir eee kim hizmet etcek aman 6 gorumcenin bi taraflari erir sonra..aman gelsin o gelinler her ortamda zorla bulundurulurlar zaten
Aynen gelinide dusunduklerinden degil maksat yiyen icenin ardini toplak yazik bu gelinlere .Aslinda agzlarinin payini verse surata yapsa boyle insani hizmetci muamelesi yapmazlar

En başta k.validenin tlfonunu neden sn aciyorsun ki?
İkincisi eve gelirken sna dememeleri bence normal çünkü kv nin evi.
Son olarak tek haklı yönünüz görümcenzin gelinede de faln gbi tavırları hoş degl arayıp seni davet etmesi zor olmamalı. Tek bu konuda haklisiniz bence. he başka sorunlar vardır bilemem onu
Soyle bir seyde var .Is guc temizlik olunca kv ve kizlarinin evi olmuyor gelinin evi oluyor pisligini temizlesin diye.Akibinde misafir gelse bir sey olsa kv denin evi oluyor

Anne telefonu evde unutmustu bi gun actim annem evdemi dedi yok abla dedim megersem bize gelceklermis yine demediler bana anneleri eve geldi sonra geldiler

Bu hafta sonu yine gelcekler toplu napicam bilmiyorum cok kirildim onalra ama eskisi gibi olmucam bide anneleriyle muhbbet ediyolar benimle cok nadir

Bu hafta sonu yine gelcekler toplu napicam bilmiyorum cok kirildim onalra ama eskisi gibi olmucam bide anneleriyle muhbbet ediyolar benimle cok nadir
Gelsinler hic bir sey yapmicaksin neden telaslaniyorsun ki bu kadar
Sende suslen hazirlan onlar gelecegi zaman disari cik gez.onlarda is gorsunler kusura bakma ama sende iyi gelin olcam diye cok yuz verdin sanirim bu gorumcene ve kaynana.ne kadar yaparsan yap gorunmez gozlerine unutma

Back
X