Görümcem aldatılıyor, ne yapmalıyım?

Görümcemin ailesinin durumu çok çok iyi. Yani bu adamın parasına falan hiç ihtiyacı yok ve dedigine göre çok seviyor öyle de görünüyor dışardan allah için.

Ya adam oyle sacma hikaye yazmış ki. Yok kiz bunun peşindeymiş hep sadece konuşuyorlarmış tehdit ettigi icin goz yumdum vs demiş. Gorumcem peki simdi nolacak AŞKIM bu kizdan nasil kurtulacaz demiş. Bu da ben seni kaybetmektense ölürüm nolursa olsun engellicem o kızı demiş. Bizim salak da ağlamış bi de ya ona birşey yaparsa diye.

Ne denir ki ben sadece salak diyorum.

Boşverin. Siz artık rahat olun. Elimizden geleni yaptınız

Nişanliniz ss leri gostermis mi, yani tüm yazışmaları görmüş mü gorumceniz? Buna rağmen mi sevgilisine inanıyor? Çok ilginc

Evet hepsini göstermiş zaten işte size gösterdiğim kadardı. Büyük konuşmak istemem ama boyle bi saçmalığa ben olsam inanmazdım mümkün değil

Nisanlini tebrik ederim gercekten cok mantikli birisi ins hep boyle olrsunuz sanada aferim soylemekle en iyisini yaptin bize gelecek haberleride aktar o kiz terketmismi ne olmus

Nisanlini tebrik ederim gercekten cok mantikli birisi ins hep boyle olrsunuz sanada aferim soylemekle en iyisini yaptin bize gelecek haberleride aktar o kiz terketmismi ne olmus

Kızdan haber imkansız artik ama görümcemden haberleri veririm mutlaka:) daha çok konu açtıracak gibi bana böyle bi kadin olamaz.

Yüzsüz bugün bile beni aradı elbisesinden bahsediyor kırılma sana gösteremedim diye diyor. Elbisen mukemmel olsa nolur yanindaki adam adam değil.

Konu sahibi ortlama bir aksiyon filmindeki ana karakter kadar ekşin görüyor. Ben buralarda çok yabancıyım kardeşşş çok değişmiş buralar. Ben gittiğinde en yoğun mevzu elbise mavi mi sarı mıydı? Vayy bayt neler olmuş neler olmuş koyun kuzu meler olmuş

Toplam 3 konum var sanırım. Her gün konu açanlara yapılmıyor bu yorumlar.

Yuzsuz demeniz çok ağır değil mi ? Demek kardeşine güvendiği sizin bildiğinizi bilmiyor.

Kızlar GÜNCEL!!!!!

Yeni konu açmak yerine burdan devam edeyim bi nevi konunun devamı.

Sabah nişanlımın ailesinde kahvaltıya davetliydim. Görümcem de ordaydı haliyle. Sadece ikimiz mutfaktayken bana bu olayı sanki başka bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlattı ve nişanlımı kast ederek X'i göz hapsine al dikkat et, X biraz çapkındır gözü dışarı kayabilir çok zekidir de anlamazsın benimki gibi evcimen değildir dedi!!!!

Tabi kahvaltı boyunca çeşitli iğnelemeler laf sokmaları da oldu onları da yazardım ama çok uzun olur kimse okumaz.

Kızlar taş olsa çatlar ben bu kadını napayım?? Sözlünün yediği haltı biliyorum dememek için kendimi zor tutuyorum elim ayağım hala sinirden titriyor.

Kendi kabullenmişse yapabileceğin bişey yok kendi hayatı.

Hiçbir şeyini anlatma mümkün olduğunca mesafeli ol "he" de geç.
Kendi belasını bulmuş zaten yanındakiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…