Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl düşünemedim teşekkür ederimKarışmayın![]()
Hayır eminim. Bu yüzden bisey diyemiyorum zaten ama kendimi rahatlatamiyorum. Ablası biliyor sadeceYanlış anlıyor olamaz mısınız ?
Yanlış anlamıyorsanız bile bence karışmayın , sonra siz kötü olursunuz .
Rica ederimNasıl düşünemedim teşekkür ederim
Hayır eminim. Bu yüzden bisey diyemiyorum zaten ama kendimi rahatlatamiyorum. Ablası biliyor sadece
Cozumleyemedim kaç senedir. Bildiğini okur dinler gibi yapar. Nişanı çok istedi askerdeyken basladi zatenO zaman nasıl birisi ki görümcen ? Karşına alıp konuşsan ?
Yaşı falan küçük bir kız mı ?
Bu nişanı istemiş miydi ?
Zilyon soru geliyor aklıma .
Yok etmiyorum zaten bende öyle düşünüyorum ama sonucu düşündükçe kanım çekiliyorAblasida biliyormuş ve susuyor siz hiç karışmayın olay sizde patlamasin yalancının mumu yatsıya kadar yanar hiç haberiniz yokmuş gibi kimseye de belli etmeyin
Ablasiyla konusuyoruz zaten o konusacak sadecebildiginizden haberleri var mi?
ablasına soyleyin bildiginizi, cozum bulsun
Bende farkindayim beni rahatsiz eden bu aslinda ama sonuclarida herkesi mahfedicek.Ben olsam fake hesaptan nişanlısına yazardım
Sonuçta bilmesi gerekiyor
Siz nerden biliyorsunuzGörümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu
AblasindanSiz nerden biliyorsunuz
O zaman bu iş size patlar. Ablasıyla konuşun ve bunu saklayamayacağınızı söyleyin. Ya siz konuşun yoksa ben konuşurum deyinAblasindan
Bende farkindayim beni rahatsiz eden bu aslinda ama sonuclarida herkesi mahfedicek.