Konusacak o zaman sonuca göre hareket edeyimO zaman bu iş size patlar. Ablasıyla konuşun ve bunu saklayamayacağınızı söyleyin. Ya siz konuşun yoksa ben konuşurum deyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusacak o zaman sonuca göre hareket edeyimO zaman bu iş size patlar. Ablasıyla konuşun ve bunu saklayamayacağınızı söyleyin. Ya siz konuşun yoksa ben konuşurum deyin
Evet öyle yapacağımValla görümce nasıl işin içinden sıyrılıp çıkarsa size sıkıntı. Eşinize söyleyin ablası konuştuktan sonra
Dusunemezmiyim. O kadar üzüldüm ki o kadar. Gerçekten gorumcem umrumda değil bir ailesjne birde nisanlisina üzülüyorumsadece şunu düşünün
O aldatılan kişinin yerinde sizde olabilirdiniz bilmeye hakkı var
Dusunemezmiyim. O kadar üzüldüm ki o kadar. Gerçekten gorumcem umrumda değil bir ailesjne birde nisanlisina üzülüyorum
Ablası da biliyormuş.. Siz eğer ona birşey derseniz size saçma sapan tepkiler verebilir..Bırakın ablası düşünsün.. Sizi de bağlayan bir durum yok zaten.. Birşey yaparsanız siz kötü olursunuz sizin haricinizde herkes iyi olur emin olun buna.. Bilmiyor gibi devam edin.. Ben olsam öyle yapardım.. Kocaman kadınlar ne yaparsa yapsınlar.Görümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu
21O abla bu iş patlayınca ortadan çekilir size kalır ihale bizden söylemesi .
İlla kulağına kaçırayım derseniz biri fake hesap vs demiş , öyle bir şey olabilir .
Sorduğuma cevap vermemişsiniz ama ? Kız kaç yaşında ?
Özel numaradan arayıp niianlısını bir dost deyıp anlatın.Yada birine aratın .Yazık günah .Görümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu
Karışmayın, kötü sadece siz olursunuz, iftira attı derler, kıskanıyor derler, derler de derler.. Görmedim duymadım bilmiyorum..Görümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu
Konuştuk anlastik psikolojik yardim alacak. Cok pisman sanıldığı tarzda bi konusma degilmis ama oraya gidecek bi konusma. Nişanı atmayı düşünüyormerak ettim bi gelişme varmıdır acaba
Ayyy bence aldatılan kişinin kesinlikle bilmeye hakkı var bunu yazık gerçektenGörümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu
Ayrıldılar zatenAyyy bence aldatılan kişinin kesinlikle bilmeye hakkı var bunu yazık gerçekten