Gorumcem aldatiyor

Görümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu
Ablası da biliyormuş.. Siz eğer ona birşey derseniz size saçma sapan tepkiler verebilir..Bırakın ablası düşünsün.. Sizi de bağlayan bir durum yok zaten.. Birşey yaparsanız siz kötü olursunuz sizin haricinizde herkes iyi olur emin olun buna.. Bilmiyor gibi devam edin.. Ben olsam öyle yapardım.. Kocaman kadınlar ne yaparsa yapsınlar.

Konuyu sadece abla ve siz biliyorsanız fake hesap olayına girdiğinizde sizin yaptırdığınızı abla afişe edebilir mi? Sustuğuna göre edecek bir tip gibi geldi. Hatta bilerek iftira attı nişanı bozdurdu derse... Ben olsam bir süre daha beklemede kalırım sanırım. Ablanın susması çok vahim çünkü.

Konu ortaya çıktığında inşallah abla olan görümceniz eşinize sizin de bildiğinizi söylemez.

Görümcem nisanlisini aldatıyor cok suçlu hissediyorum ne yapilmali ben karışmak istemiyorum. Tanidigimiz biriyle yapiyor bunu
Karışmayın, kötü sadece siz olursunuz, iftira attı derler, kıskanıyor derler, derler de derler.. Görmedim duymadım bilmiyorum..

mutlaka bir şeyler yapardım.
ömür boyu bu yanlışı bilerek yaşayamazdım.
ki bana olsa böyle bir durum kesinlikle söylensin isterdim aksini düşünemiyorum....

Allah korusun bn olsam esime solerdm kayinvalideme solesn isi duzeltsinler haaaa onlar da hicbirsy yapmassa aileden komple umidi keserdim ztn aile bozuk hersy beklenir

Görümcen ile konuş nişanı bırak ondan sonra yaşa ne yaşamak istiyorsan nişanlı kalmanın anlamı ne olduğunu sor..

Back
X