Görümcem bakıcı olmalı mı

Tamam canı kanı güzel bakar belki ama ınan söz hakkın olmaz bi de anlattigin gibi bi tipse allah sabır versin çocuğa da geçer huyu şimdi ayna gibi onlar ne görse onu alacak ele soylersin kendinden olana lafta söylenmez kendi kendini yersin valla

Arkadaşlar 1 yaşında çocuğum var şu anki bakıcımız çok iyi ama biz 2 ay sonra tayin isteyip eşimin memleketine gideğiz büyük ihtimalle de çıkar.
Bakıcı olarak görümcemi düşünüyoruz fakat aklıma takılan şeyler var bana yardımcı olun lütfen.
Görümcem yüzü pek gülmeyen,negatif düşünen küsme huyu da olan 35 yaşında biri. Bir ara akrabanın çocuğuna da baktı akrabanın anlattığına gore hiç memnun değildi, çocuğa iyi bakiyormus ama çok alıngan davranıp,havadan nem kapıp trip atmış 1 yıl en ufak şeylerde bile.
Şu anki bakıcımıza ne desem yapar ikiletmez ama görümcem öyle değil gibi. Mesela bugün kızım hafifçe düştü yürümeye başladı malum. Böyle düşünce kalk Birtanem canım birşey olmadı deyince kalkıyor aglamiyor. Aynı ortamdayız kızım düştüğünde görücemin kızı alacaktı bırak canım alma dedim, fırladı birden görümcem aldı kızımı kucağına babasına götürdü. Sert düşse ben koşarım zaten tuhafıma gitti davranışı.
Bir yandan da kimseyi tanımıyoruz bakıcı olarak yok kimse tanıdık.
Siz olsanız ne yapardınız görümcemin bakıcı olması konusunda??
Bence en mantıklısı kres bakici tanidik oldu mu illa bir gun tatsizlik yasarsiniz

Zaten nuyugunuze soyle yap boyle yap diyemessiniz

Ben ablamin bakmasini isterdim. Asla bakici istemezdim. Daha gecen gun bakici baktigi cocugun kafasini kesmis sokakta elinde salliyordu.
Allah korusun. Neler neler duyuyoruz. Insan kendi canından olana daha iyi bakar, kiyamaz..
Kanım dondu resmen
Kaçırmışım o haberi şimdi yazdığınızı görünce baktım
Geçen günde anne öz kızına daha 2 yasındaki bebeğe şiddet uyguluyordu görmüşsünüzdür hemde ne şiddet..
Kana cana bakmıyor vicdan meselesi..

Bir ay gorumcem bakicinin başında durması için gelmişti.hayatımın hatası...

Kanım dondu resmen
Kaçırmışım o haberi şimdi yazdığınızı görünce baktım
Geçen günde anne öz kızına daha 2 yasındaki bebeğe şiddet uyguluyordu görmüşsünüzdür hemde ne şiddet..
Kana cana bakmıyor vicdan meselesi..

Tabiki oyle ama yakinin hic olmazsa biliyorsundur. Yere düşen cocugu hemen kaldiriyorsa bence vicdanlidir. Bi hala yegenine kiyamaz. Digerleri istisna..

akrabadan bakici olmaz
Hele hele gorumceden hic hic olmaz

Tam da bu konuyu deneyimlemiş biri olarak öncelikle mümkünse taşınma. Kesinlikle taşınma. Mecbursan gittiğin yerde iyi güvenilir bir bakıcı bul sen sağ onlar selamet herkes kendi işine baksın mis gibi.

Back
X