- Konu Sahibi sad_but_true
-
Aranızdaki tartışma geçmiş, siz unutmaya başlamışken, eltin sana bunu neden yetiştiriyor?
Eltinize de dikkat edin, zira sizin söyleyeceklerinizi de onlara yetiştirebilir.
gerçekten küfretti mi acaba:26:
asıl suçlu küfreden görümce,bu küfürü size yetiştireen elti ve kb iken konunuzda size göre suçlu eşiniz,eşinize göre siz... değerini küfür ve laf taşıyarak azaltanlar için,ilişkinizi yıpratmaya değmez..
Yorum yapan herkese teşekkür ederim.Ben de beni neden korumadıyla aile arasında kavga çıkmaması arasında gidip geliyorum zaten.Ama benim amacım kavga çıkartsın değil zaten.Ablasını bi köşeye çekip hayrola abla neden böyle bi şey söyledin bi daha duymıcam vs tarzında bi konuşmaydı.Yani karısına herkesin her şeyi söyeleyemeyeceğini göstermesi.
Gerçekten küfretti mi diyenler olmuş.Sadece eltim söylese inanmazdım da kaynım doğruladı ki zaten eşimin de haberi varmış.Ben zaten görümceye tavrımı koyucam da eşimin de bana sahip çıkmasını isterdim.Dün gece çıktı gitti sonra eve geldi konuşmadan yattı uyudu sonra sabah işe gitmiş ben uyurken.Kızlar gidip ben mi konuşmalıyım?Ben hala hazmedemiyorum olayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?