Görümcem bana küfür etti suçlu ben oldum!

Zaten bu laf yetiştirenlerin neredeyse hiçbiri karşı tarafa gerektiği gibi cevap vermemiş insanlar oluyor.

Gerektiği gibi cevap veren insanlar zaten o lafı sahibine götürmeyi bile düşünmezler, nasıl olsa hadleri bildirildi diye.

Ben eşimi suçluyorum tabi ki benimle ailesi arasında denge kuramadığı için.Aynı olayı tam tersi yaşasak ben küfür etsem ne olurdu dedim.Gelip hesabını sorardım diyor.Bu durumda ne yapılır ki?

hazmedememekde haklısın, şimdi eşinde şöyle bi mantık olsaydı anlardım. ailemle karım birbirleriyle tartışsalarda ben asla olaya müdahale etmem kendi aralarında hallletsinler, ben asla olaya girip taraf olmam. ama öyle değilmiş ki.. ben küfür etmiş olsam ne olur diye sorduğunuzda gelip hesabını sorardım demiş. ee ablasına niye soramıyo o zmn. bu durumda sizin eş olarak kendinizi kötü ve savunmasız hissetmeniz çok normal. siz konuşmayın eşinizle, bakalım daha ne kadar sürdürecek. o gelip özür dileyene kadar konuşmayın. ayrıca ne demek ya en ufacık tartışmada, hatta tartışma bile değil eşinin bi müddet konuşmayalım lafına karşılık evlendiği güne lanet okumak. ne çirkin bişey bu böyle. ablasına gelince süt dökmüş kedi ama size aslan kesiliyo ohh ne ala. ne aşağılık bi lafdır ya, evlendiğin güne lanet okumak ne demek, sinirlerim bozuldu.
ayrıca gelelim k.babanıza, elti belki laf edemezdi ama k.peder neden kızına ağzının payını vermemiş, hadi vermedi o zmn ne diye bide size yetiştiriyo. niyet nedir yani anlayamadım ben.

esimle konustum kizlar aradi Benden ozur diledi ablasiyla da konusmus bi daha olmasini istemiyorum demis.o da ozur dilemis. haklisin arkanda durmam gerekirdi Ben kavga cikar diye kapansin Joni istedim ama kavga cikmadan da halledilebilirmis dedi. Yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim.

tatlıya bağlandığına sevindim :) umarım bidaha öyle lanet okumaya fln kalkmaz, bunuda bi hatırlatıverin.

madem aranıza girmek istemiyor siz kardeşiyle aranızı açın ne yapıyorsun dediğinde ben senin için küfürü sineye çektim sende benim için bunu sineye çek görmemezlikten gel kendi pisliğinde boğulsun uğraşamam daha ona iyilik yapmaya yüzüne gülmeye de
aile meseleleri girince erkekler uyuzdan öte oluyorlar canım tek değilsin emin ol koca topik bu tür konularla dolu unutmaya çalış eşinle biranda konuşmaya hiçbirşey olmamaış gibi davranmaya başlamasanda uzatmamaya çalışşş

Kulağınla duymadığın hiç birşeye körü körüne inanma..

Eltin duymuş.. Sen değil

Ayrıca sorunlarını kendin çöz, eşine sayıp durma

Ben olsam ne eltime güvenirim ne de kocama git kardeşini uyar derim..

Kendim görümcemle konuşurum , olayın aslını öğrenirim.. Şayet doğru ise de muhatap olmam bir daha..

görümcemle tartıştık deyip geçiştiriyorsun,
kimbilir neden tartıştınız.
kimin haklı olduğu karşı tarafı dinlemeden tespit edilmez.
küfürü haketmişindir demiyorum ama
zaten yüzüne karşı bişey dememiş inkar etse başı ağrımazdı
tutup zorla özür dilettiriyonuz.

O eltiyi de ne yapmali acaba?

Fitne fücur kadin neden kendi aleyhine olan birseyi agzindan kacirmiyor da bunu kaciriyor ? O nasil bir agizmis oyle? Tam ustune carpmalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…