Görümcem benden nefret ediyor,sebebini de anlayamıyorum

esmerbomba_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
115
1
96
İstanbul
Arkadaşlar;

kısaca anlatmaya çalışacağım bana akıl verirseniz sevinirim.
2009 senesinde evlendim.eşimide çok severim.eşim bana battığı ve sıfırı tükettiği gün evlenme etklif etti.hiç düşünmeden evet dedim. kaçarak evlendim. buraya kadar herşey normal.herkes kaçıyor herkes zor durumlara düşüyor...eşimin batmasının sebebi görümcem ve eşi.orasını burada anlatamıyorum belki okuyup tanıyan olur diye. şimdi maddi sıkıntı nedeniyle kayınvalidemle ve görümcemle yaşıyoruz.eşimle didinip yeni bir iş yapalım diye çırpınıyoruz. kayınvalidem harcamadığı emekli aylığını bize verdi. kendinize bir araba alın en kötü pazarda birşeyler satarsınız,servis falan çekersiniz dedi. çok sevindik .üzerine bizde bişeyler koyup(altınlarımı falan) alıcaz. ama eşimin bankalara ve devlete borcu var.eğeer aracı üzerine alırsak haciz gelir diye benim adıma yapalım dedik. zaten evlenmeden eşimle mal rejimi yapmıştık. eşimin borclarından dolayı benim herhangi birşeyime zarar gelmesin diye.arabayı kredili alıcaz.kredi de benim adıma olacak tabi ki. ama benim biricik görümcem kocam arabayı benim üzerime yapacağını söyleyince kıyamet kopmuş. ya arabayı alıp kaçarsa diye. üç kuruşluk arabayı adıma yaptılar diye alıp kaçacak mışım. eşim çıldırmış öyle deyince üzerine yürümüş sen ne diyorsun diye. arabanın parasının çoğunu annem veriyor annemin adına yap demiş.maksadı da kayınvalidem Allah korusun vefat falan ederse. araç kardeşler arasında satılırsa paylaşılsın kendisine de para da düşsün diye. nelerin hesabını yapmış nelerin bir bilseniz.alıcağımız araç ta para etse bari 30.000 falan en fazla yani. neyse ben bu kadınla aynı evde yaşıyorum ne yapıcam derken eşim bana ablama aslında sana güvenmiyor bunu her fırsatta da bana dile getiriyor demez mi? ben şoklardayım. eşim battı dedim ya 3-4 sene boyunca çalışamadık ikimzde alacaklarımız vardı onlarla geçinmeye çalışdık.evlendim düğün yapamadım bir nikah kıydık sadece elele.gelinlik giymedim,balayı yapmadım,tam 3 sene boyunca üzerime yeni bir şey alamadım.gezmedim,yemedim,içmedim.anlıyacağınız çok fedakarlık yapdım eşimde yaptı o da bunlara katlandı bir of demedik.bu sene ler boyunca benim kredi kartlarımı kullandık,adıma kredi çektik rahat 50-60.000 borç vardır üzerime.ama ben bir gün niye ailen yardım etmiyor niye sadece ben fedakarlık yapıyorum da ailsei uzak duruyor demedim.sonuçta çektiğimiz borç eşimin değil görümcem ve ölen eşinin borcu.neyse çok uzattım.eşimi çok seviyorum.çalışıp bunların hepsini atlatırız biz.ama görümcem benden nefret ediyor.sebebini de anlamıyorum.sizce neden olabilir?neden

boşver tatlım ister nefret etsin ister sevsin önemli olan eşin gereken cvbı verebilmiş mi verememiş mi?eşin seni koruduguna göre sorun yok demektir..umarm en kısa zamanda borclarınızı ödersiniz de ayrı bi eve cıkarsınız

Senle aynı düşünceler içindeyken 4 yıl içimde biriktirdiklerimi yüzüne söyledim görümcemin..istersen ona sor bu soruyu.. Bakalım ne diyecek...bizimkide seninkinden geri kalmaz hani,eşimin ailesinde tek sorunlu olduğum insan...

Siz oldugunuz icin esinizden maddi anlamda faydalanamiyodur ondan. Esiniz yaninizda, size destekse umursamayin onu.

eşini kaybetmiş olmanın buhranındandır..eşiniz sizin,siz eşinizin destekçiniz olduğunuz sürece geri kalanın çokta tefarruatına takılmayın..huzurunuzun bozulmasına izin vermeyin.

çok terbiyesiz bir görümcen varmış.. maddiyatçı ve herkeside kendi gibi gören...30000 liralık bir arabanın peşine düşüpte sizi, ailesini yuvasını bırakıp kaçacak bir insan olarak görmesi onun ne kadar hasta ruhlu oldugunu gösterir. eşinde tepkisini vermiş göstermiş zaten..başkada bir söze gerek yok..ayrıa eşinizin anneside sizde kalıyormuş.. zaten tüm masraflarını herşeyini siz karşılıyorsunuz. doğal olarak siz bunu sorun yapmıyorsanız kayınvalidenizinde kendi emekli maaşını maddi yardım olarak size bagıslamasıda normal bence

Son düzenleme:
Esıne sunu demelısın benım uzerıme bu kadar borc varken ben sana nasıl guvenıyorsam sende bana oyle guveneceksın ..

yani ilerde bir gün borçları bitiripte rahata erince ev aldık diyelim bu kadın ortalığı ayağa kaldırır gene.kadın kıskanç ve eşimin beni korumasına deli oluyor.istiyor ki hep bana bağırsın,durduk yere kavga edelim,eşim kendine çay alırken bana da yanlışlıkla getirirse kıyaamet kopuyor hanım köylü kılıbık olmakla suçlanıyor çok sıkıldım bu durumdan ya ben.inadına bir şeyler yapasım geliyor.napıcam ben bu kadınla ya.. en az 1 sene daha bu kadınlayım ben.?

kayınvalidemin evi onla beraber kalıyorum.görümcemin eşi vefat edince oda bizim yanımıza geldi.anlıyacağınız kayınvalidem,görümcem,iki kızı,eşim ve ben kalıyoruz aynı evde mecburen.ev geniş o yönden sıkıntı olmuyor ama bu psikolojik baskı beni öldürecek.kadının yersiz bir şekilde bana güvenmemesi ve bunu açık açık ulu orta dile getirmesi(sadece bizim yanımızad olsa neyse dicem,eşimin yengeleri,kuzenleri falan gelince daha bariz hale getiriyor bunu) benim durup duruken sinirlerimin bozulmasına neden oluyor.la havle çeke çeke derviş oldum.

Seni çok iyi anlıyorumda onunda eşi ölmüş hoş görsen belki psikolojisi bozuktur.değilsede Allaha havale et gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…