Arkadaşlar;
kısaca anlatmaya çalışacağım bana akıl verirseniz sevinirim.
2009 senesinde evlendim.eşimide çok severim.eşim bana battığı ve sıfırı tükettiği gün evlenme etklif etti.hiç düşünmeden evet dedim. kaçarak evlendim. buraya kadar herşey normal.herkes kaçıyor herkes zor durumlara düşüyor...eşimin batmasının sebebi görümcem ve eşi.orasını burada anlatamıyorum belki okuyup tanıyan olur diye. şimdi maddi sıkıntı nedeniyle kayınvalidemle ve görümcemle yaşıyoruz.eşimle didinip yeni bir iş yapalım diye çırpınıyoruz. kayınvalidem harcamadığı emekli aylığını bize verdi. kendinize bir araba alın en kötü pazarda birşeyler satarsınız,servis falan çekersiniz dedi. çok sevindik .üzerine bizde bişeyler koyup(altınlarımı falan) alıcaz. ama eşimin bankalara ve devlete borcu var.eğeer aracı üzerine alırsak haciz gelir diye benim adıma yapalım dedik. zaten evlenmeden eşimle mal rejimi yapmıştık. eşimin borclarından dolayı benim herhangi birşeyime zarar gelmesin diye.arabayı kredili alıcaz.kredi de benim adıma olacak tabi ki. ama benim biricik görümcem kocam arabayı benim üzerime yapacağını söyleyince kıyamet kopmuş. ya arabayı alıp kaçarsa diye. üç kuruşluk arabayı adıma yaptılar diye alıp kaçacak mışım. eşim çıldırmış öyle deyince üzerine yürümüş sen ne diyorsun diye. arabanın parasının çoğunu annem veriyor annemin adına yap demiş.maksadı da kayınvalidem Allah korusun vefat falan ederse. araç kardeşler arasında satılırsa paylaşılsın kendisine de para da düşsün diye. nelerin hesabını yapmış nelerin bir bilseniz.alıcağımız araç ta para etse bari 30.000 falan en fazla yani. neyse ben bu kadınla aynı evde yaşıyorum ne yapıcam derken eşim bana ablama aslında sana güvenmiyor bunu her fırsatta da bana dile getiriyor demez mi? ben şoklardayım. eşim battı dedim ya 3-4 sene boyunca çalışamadık ikimzde alacaklarımız vardı onlarla geçinmeye çalışdık.evlendim düğün yapamadım bir nikah kıydık sadece elele.gelinlik giymedim,balayı yapmadım,tam 3 sene boyunca üzerime yeni bir şey alamadım.gezmedim,yemedim,içmedim.anlıyacağınız çok fedakarlık yapdım eşimde yaptı o da bunlara katlandı bir of demedik.bu sene ler boyunca benim kredi kartlarımı kullandık,adıma kredi çektik rahat 50-60.000 borç vardır üzerime.ama ben bir gün niye ailen yardım etmiyor niye sadece ben fedakarlık yapıyorum da ailsei uzak duruyor demedim.sonuçta çektiğimiz borç eşimin değil görümcem ve ölen eşinin borcu.neyse çok uzattım.eşimi çok seviyorum.çalışıp bunların hepsini atlatırız biz.ama görümcem benden nefret ediyor.sebebini de anlamıyorum.sizce neden olabilir?neden