Görümcem beni çıldırtıyor...

işin kötüsü bu susmuyor o zaman daha çok bağırmaya başlıyor o bağırdıkça da benim gırtlağına yapışasım geliyor. o yüzden bulaşmamak en iyisi

ayy ya, o zaman delidir ne yapsa yeridir diye hiç bulaşmıcan, sallamıcaksın onu, kendini boşuna yıpratmıcaksın başka bi çözüm yolun yok gibi

benmkide öleyi biz yeni evliyken... 13 yasındaydı bi fenaydı kaynanam da biraz destek cıkardı kızına susturmaz dı felan o senn büyügün demezdi alıstı alıstı ama ömrüm gitti abisinn yanına oturtmazdı ben kapıda karsılıyom ya işten gelio benden önce kaynanam kızı kapıdalar eşime sorardım önceden demi böleydi eşim derdi yok senle oldu ama ii oldu kendimi daha mutlu hissetyorum der gülerdiii şimdi iiyiz görümcemle fazla samimi olmamak iyisi sona basa cıkıyolar

Allah bildiği gibi yapsın böylelerini...

evet canım benim parası için evlendiğimi söylemiş herkese ki memur maaşı ((: millet hakımda konuşuyordu ben anlamıyordum sonra insanlar beni tanıyınca bak senin için böyle demişti senin öyle biri olmadığını biz anladık dediler kendisi eşimin parasıyla rahat yaşadığı için beni istemiyormuş yıllar sonra anladım ...

Son düzenleme:
işin kötüsü bu susmuyor o zaman daha çok bağırmaya başlıyor o bağırdıkça da benim gırtlağına yapışasım geliyor. o yüzden bulaşmamak en iyisi

aslinda haklisin deliyle deli olunmazmis, bosver arkadasim konussun dursun.Eger lafdan anlamiyorsa heralde ona verilcek en iyi cevap susmak ve muatap olmamak.:19::6::6:

belkide abisini kiskaniyordur..benim kuzenim evlendi,kiz kardesi yataklara düstü ama kücüktü lise 1 filan gidiyordu ,cok acaip bir bag vardi
dr filan cagrildi eve oda stresten oldugunu söyledi,abisiyle alakali tabiki böyle seyler yapmadi simdi kendisi 26 yasinda ve yengesiyle abla-kardesten farklari yok..
belki bu kizda böyle gösteriyor,ya da eve yeni bir aile üyesi katildi acaba ilgi sende diye mi rahatsiz oluyor..

bana olan ilgiden rahatsız olduğu kesin. nişan ve düğün için bana alınan şeylerden kendisi de istedi ve ne zaman benden konu açılsa hep ortada bir maraza çıkardı. ha abisini kıskanıyorsa şu an ona sadece halt yemek düşer ki abisi beni nikahına aldıktan sonra ona söyleyecek laf düşmez...

Canım sana kendi taktiğimi söyleyeyim..

Hiç takma..

Sokakta,kapının önünde bir köpek havlasa bu "köpek bana niye havladı şimdi" der misin?

Umurunda bile olmasın..

Görümcem zaten bişey yapamaz,eşim onun evini başına yıkar..

Arada yine bişey söyleyecek oluyor..Ama sinir edemeyeceğinin o kadar farkında kii..

şşşşşş terbiyeni takın karşında çocuk yok ses ayarına dikkat et yada benmle muattap olma bi daha duymayım sesini yükselttiğini :47:
ben olsam böle derdim....sen sessiz kaldıkça fazlalaşacaktır eminim....

bence kendisinin kişilk problemi var.. insan tanımadığına böyle davranmaz..ne demek getir kurabiyeyi...bunlar ilkokulda olur al silgini ver kalemimi falan...sonuçta yüzyüze bakıyosunuz ayıp yaa.... bence mesafenizi koruyun ve biraraya gelmemeye çalışın...

Son düzenleme:
aynı sorun bendede var ıkı tane kayınım var bırı benımle aynı yasta 22 diğeri daha 16 kendısı bana kahvaltı sofrasında otururken kalk bilgisayarı kapat dıyor eşime cok özenır o gibi davranmak istiyor hangimiz buyuk lan kalk kapat dedim surat astı gecen evde tatlı varmıs onu yedım ben yıcektım abıme söle getırsın yeseydın dedim benımı kıskandın dedim sesi cıkmadı ez burnunu sürtsün bıraz eşşek sıpası

ağzının ve burnunun yeri yer değiştirmek istiyor olabilir :51

:51::51::51:

değiştirin anacım, kaşının üstüne bide ben ekleyin olsun bitsin..:82::82:

olmadı dilini törpüleyin, yerim ben öyle görümceki .:10::56:

şapşal ne olacak senı kabullenememiş tatlım ya kıskanıyor hıç yuz verme gerektiğinde sende laf sokmasını bıl sustukça senı bastırmasına izin verme kim ki o yaa kızdım şimdi

Son düzenleme:
Ay ay böyle kıskanç, her konuda laf sokmaya çalışan, eşim yokken beni haşlamaya kalkan bir görümce bende de var. Ama benim ki benden 10 yaş kadar büyük. İlk zamanlar ben de se çıkarmıyor ve sabır diyordum senin gibi. Ama inan arkadaşım sabır demekle olmuyor azgınlar azgınlıklarına ses çıkarılmadığı zaman daha da azıyorlar. En sonunda ben de eşime anlattım olanları ki bazılarını kendi de gözüyle gördü. Şimdi onunla muhattap olmuyorum özel günler ve zorunlu haller dışında evime sokmuyorum ki ben hiç gitmiyorum. Sana bu kadar aranı boz diyemem bizim sorunlarımız farklıydı ama kendini ezdirme. Sabır deyip sepete atma yoksa o sepet dolunca patlaması fena olur. Hem senden 6 yaş küçükmüş sen de herkesin içinde kibarca benimle konuşmalarına dikkat et ben senin yengenim ben sana saygı gösteriyorsam aynı saygıyı da senden bekliyorum bir daha böyle konuşursan ben de sana karşı kırıcı olurum diye söyle. Eşine bu durumdan şikayetçi olduğunu belirt azıcık kulağını çeksinler. Abisini senden kıskandığı için yapıyor bacaksız.

canım senin ki yine görümceymiş bi yerde kardeştir dersin, bana dün gece kaynımın gelininin ablası laf soktu kaynanamla altlı üstlü oturmuyorum diye, oraya kadar şikayet edilmişiz demek ki, senin kaynanan insaflıymış yine kızı adına özür dilemiş

bende görümceyim. yengelerim yaşca büyüktür, bazen gerginlikler olur ama bu asla saygısızca olmamalı herkes sınırlarını bilmeli konu öylece kapanmalı diye düşünüyorum. görümcen abisini kıskanıyor seninle paylaşmak istemediği için bezdirmeye çalışıyor sakın kendinden ödün verme unutma erkekler her zaman mazlumun yanındadır.

bu davranışlarının sebebi belli oldu kızlar...

biz eşimle balayına gidiyoruz. onu götürmüyoruz diyeymiş bütün bu olaylar...

sanırım bu eşimle başbaşa geçireceğimiz ilk ve son tatilimiz olacak...

yok mu bu küçük cadının agzına biber süren.yok mu çenesini kapayan haddini bildiren ana babası !!! bazıları yengeden çeker sen de bundan :53: aklınca görümcelik yapacak :33: yaşı küçük mutlaka abisini de kıskanıyordur ama hiçbirşey saygısızlıgının gerekçesi olamaz.:20:..sen mesafeli davran...otobüsünüzü uçagınızı herşeyinizi bilmesine gerek yok...bir kere sesini yükselt haddini bil ben senin yengenim diye eşin sana destek olacaksa tabi.bir daha yapabilcegini sanmıyorum... neee yuhh balayına mı götürecektiniz aranıza girip yatsaydı bide bari...şuna bak peşinize takılıp gelmeye gelince küçük kız kardeş dile gelince pabuç gibi görümce

Son düzenleme:
Back
X