- 15 Haziran 2023
- 305
- 1.265
- 33
Ben de çay börek demiştim, bir kısır günü geliyor galiba.Konu sahibi nerdesin gorumcen icin sarma sarmaya mi gittin yanina baklava da ac kadinin agzi tatlansin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çay börek demiştim, bir kısır günü geliyor galiba.Konu sahibi nerdesin gorumcen icin sarma sarmaya mi gittin yanina baklava da ac kadinin agzi tatlansin.
Bayram cay borekle gecistiril mi askolsun. Agir misafir geliyor iyi hazirlanmasi lazim.Ben de çay börek demiştim, bir kısır günü geliyor galiba.![]()
Kv ara kizin bana gelmesin bend eonu evime almiyorum de geç.aaa sizin hic mi gururunuz ve kiymetiniz yok ?!?Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Ne kadar sessiz kalmışsınız insan bu kadar kendini ezdirmemeli. Hala napayım diye soruyor musun, e bi de özür dile ayaklarını falan yıka istersen. Tabiki de sokma eve kes ilişkini onunla da çocuklarıyla da. Hizmetçi misin sen?Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Allah akıl fikir versin sana , saftirikliğin kitabını yazan cici gelin...Merhaba
Niye korkuyorsunuz bu kadar, s..git deseniz kocanız mı boşar sizi?
Kaçmış konuyu silip aman görümce duymasınAllah akıl fikir versin sana , saftirikliğin kitabını yazan cici gelin...
1 :) konuyu silip kaçmışŞey pardon bu eziklikte kaçıncı seviye acaba![]()
Böyle kadınlar da var hey Allahım , Görüncede ödü kopuyorEvetkonuyu silip üyeliğini pasifleştirip kaçmış baya korkuyor
Kaçmış konuyu silip aman görümce duymasın
1 :) konuyu silip kaçmış
Böyle kadınlar da var hey Allahım , Görüncede ödü kopuyor![]()