- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne meraklı insanlar başkasına yıkılmaya…İki çocuğum var görümcemin de iki çocuğu var, birisi baksın diye bayılır ama değil iki sene iki saat bile bakamam. Kendi yeğenime bile bakamam, kaldı ki görümce çocuğu hiç işim olmaz. Neden kabul ettiniz? Yapıp yapıp kötü oldunuz sonunda. Yapmayın hiçbir şey. Canınızın kıymetini bilin. İnsanın enerjisi sınırlı, kendi çocuklarıma zor yetiyorum diyin, çekin kendinizi.Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Bacım sen bu eziklik daha çok hizmetçi rolü oynar ayazda sokakta kalırsın... Hala soruyor musun yav ben de sana küstüm sen de sıra çek cezanı demek çok mu zor?Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
O kadını eve alırsanız sizden enayisi yokmuş derim.Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
bizim burdaki anaokullarında 25-30 öğrenci düşüyor da konuyla ne ilgisi varBelki mesleği okul öncesi öğretmenidir.
Anaokullarında bir öğretmene 5,6 öğrenci düşüyormuş.
Sizde aynisini gorumcenize uygulayın tabikide kabul etmeyin sonrada dönün ceza verdim deyinMerhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()