Görümcem beni hayata küstürdü... Yaşamdan soğuttu bıktırdı...

Ne biçim yorum bunlar yaa, ne dee evlenince düzelir....
Herkes koca diye inlemiyor ki evlenince düzelsin....
Bir insanın karakteri neyse odur, evlide ols abekar da olsa aynı... Evlenince kimsenin başı göğe ermiyor...
Bu bekalıkla ilgili göndermeleri hiç anlayamıyorum yaa... Bekar biri yorum yapr, sen bekarsın anlamazsın, biri görümcesinden şikayet eder, evlendir urtul..
Nedir bu evlilik allah aşkına.... Ben evlendim ne karakterim değişti ne başım göğe erdi, ne de bekarken olduğumdan daha akıllandım.... Aynı zeka seviyesi aynı karakter devam ediyor....

Neyse...onumuz bu değil..
Hayatım sudan sebeplerle küsüyormu? hoş sen onun sana söylediğini yazmışsn ama onun sana neden küstüğünü söylememişsin....
Bazı insanlar buluttan nem kapar gereksiz alıngnlık yapar...
Ama bazen de öyle şeyler olur ki sana göre gayet nrmal olan bi laf bir başkası için önemlidir ve küser....
Neden küstüğünü söylmediğin için yprum yapıycam, belki gereksiz kapris yapıyordur belki de gerçekten kırılıyordur....
Herne olursa olsun o senin görümcen, hayatıın ayrılmaz bir parçası olmazsa olmazı değil.. Küserse küssün takma kafana...
Niye o küstü diye eşinin işyerine gtmiyorsun i, sen ona değil eşine gidiyorsun....
Fazla üzerine düme.. Zamanla birbirinizi tanıyıp birbirinizin huylarına alışırsınız yada alışamazsanız da mesafeli bir biçimde devam edersiniz....

hamilelik evresinde uzak dur yoksa bebeğinede yansır

otur ona bir mektup yaz buraya yazdığın gibi küsersede küssün hep sen onun kaprislerini çekecek değilsin ,
kaydirigubbakcemile4

ben haklıyım iması yaparsa tamam abla cahilliğime ver gençliğime ver de geç. yada hata yapıyorum dimi hep evden çıkasım elmiyor sende böyle dedikçe iyice içim kararıyor hamilelik beni çok hassas yaptı. de. belki sana yardımcı olma havalarına girerek üzerine fazla gelmez.

valla bence sın artık karısmıyorsa ver gazı dumanı :) hıc takma ın kocısının yanına op kokla a zıcık kur yap cık yukarı tekrar. kuserse kussun , hıcyte dukkanda var dıye cekıngenlık yapmazdım. kayınvalıdende ıyıymıs daha ne ? kendını bılmez , kafası hala cocuk kalmıs koskoca kadını buyutmedıgın kalmıstı bı. allah alllah hazır kusmuken bence hıc barısma

herşeyden önde dert etme kendine hamileymişsin ,sağlıklı doğumlar dilerim..
bence çok samimi olma gerektikçe konuş,alışverişe felan birlikte gitmeyin..
bak benim 1 tane görümcem var benden küçük birkaç yaş,allah var çok çok iyi ama ben genede
çok samimi olmuyorum herşeyimi paylaşmıyorum gerektikçe aynı ortamlarda oldukça konuşurum
belli olmaz yarın birgün ne bileyim aramız bozulmasın diye,
hep bana der şuraya gidelim buraya gidelim şunu yapalım diye ama ben hep mesefali olurum sınırımı iyi korurum ne o beni nede ben onu kırarım..

Ne biçim yorum bunlar yaa, ne dee evlenince düzelir....
Herkes koca diye inlemiyor ki evlenince düzelsin....
Bir insanın karakteri neyse odur, evlide ols abekar da olsa aynı... Evlenince kimsenin başı göğe ermiyor...
Bu bekalıkla ilgili göndermeleri hiç anlayamıyorum yaa... Bekar biri yorum yapr, sen bekarsın anlamazsın, biri görümcesinden şikayet eder, evlendir urtul..
Nedir bu evlilik allah aşkına.... Ben evlendim ne karakterim değişti ne başım göğe erdi, ne de bekarken olduğumdan daha akıllandım.... Aynı zeka seviyesi aynı karakter devam ediyor....

Neyse...onumuz bu değil..
Hayatım sudan sebeplerle küsüyormu? hoş sen onun sana söylediğini yazmışsn ama onun sana neden küstüğünü söylememişsin....
Bazı insanlar buluttan nem kapar gereksiz alıngnlık yapar...
Ama bazen de öyle şeyler olur ki sana göre gayet nrmal olan bi laf bir başkası için önemlidir ve küser....
Neden küstüğünü söylmediğin için yprum yapıycam, belki gereksiz kapris yapıyordur belki de gerçekten kırılıyordur....
Herne olursa olsun o senin görümcen, hayatıın ayrılmaz bir parçası olmazsa olmazı değil.. Küserse küssün takma kafana...
Niye o küstü diye eşinin işyerine gtmiyorsun i, sen ona değil eşine gidiyorsun....
Fazla üzerine düme.. Zamanla birbirinizi tanıyıp birbirinizin huylarına alışırsınız yada alışamazsanız da mesafeli bir biçimde devam edersiniz....

canım, yanlış anlamışsın sen..
gerçi bi arkadaş daha evlendir demiş ama ben üstüme alınayım bari..
ben şaka niyetiyle yazmıştım, smileylerden de anlaşılır sanırım..
sonuçta "canı sıkılıyosa evlendir" lafı halk arasında yaygındır, burdan bütün halka da kızacak değiliz heralde..
bekarlarla hiç bi derdim yok, ama yine de özür dileyeyim..

Peki kızlar size görümcemin bana küstüğü iki tane örnek olay anlatayım... Olay bir = Bir defa farketmeden lafını kestim 4 ay konuşmadı... ınsan büyüğünün sözünü kesmez dedi durdu.... Ben af diledim. Barıştık neyse
Örnek olay iki= Ben mastır( Yüksek Lisans) yapıyorum şehir dışında ( görümcem Lise Mezunu) Ama başımın tacıdır büyüğümdür aşağılamam hiç.. Neyse tatil bitiyor ya ben de dedim ki bir gün sohbet arası keşke tatil bitmese yine dersler başlıo okula dönmek valla zor geliyor dedim. Bu bana başladı madem zor geliyordu ne diye başladın neden yakınıyorsun ne dert yanıyorsun falan filan( Asla okuduğum için evimin işleri kalmaz kimseden yardım istemem titiz düzenli biriyimdir) (Eşim okumamdan hiç şikayetçi değil...) Neyse bu bana bir sürü söylendi. Eşim de yanımızdaydı. Ben de dedim ki abla sen de bu iş yerini isteyerek açtın ama yeri geliyor sen de dert yanıyorsun dedim... Küstü ( en son buna küstü) Daha önce de belirttiğim gibi karşıt düşünceye tahammülü yok ayrıca hiç arkadaşı yok. ınsanlar hep beni maddi olarak sömürmeye calışıor diyor kendini eve dükkana kapatır. Tüm akraba ve tanıdıklarıyla arası limoni... Ama tabiki eşime göre ablası haklı o konularda sadece son küslüğümüzde bana hak verdi ben de şaşırdım yani....

Ben ona tatil bitti diye yakınmadım okula gidersem haftada 2 gün de olsa evden ayrılmak zor gelio demek istemiştim duymak istediğim şey de asla bir azar değildi. ısteyerek gittin ne yakınıyorsun dedi susturdu beni. Ben de ona dedim ki sen de bu dükkanı isteyerek actın ama sen de arada yakın mıyor musun? Şimdi benimle konuşmuyor... Valla burda küsçek ne var yaaa çok komikk. Ben hakaret etmedim, aşağılamadım....Terbiyesizce konuşmadım.. Ama o başlattı her şeyi neden yok sen istedin yok bilmem ne saydı bir sürü anlayamadım.. Eşim de anlayamadı? çok şaşırdım... ayrıca benim bir görümcem daha var evli onu kendi ablam gibi seviyorumm.. O benim canım bitanem bir kızı var benim için ölüyor.. yenge yenge delirir.. Ama eşimin küçük ablası ile yıldızımız barışmadı hiç.. Çok ters kız...

böyle ota moka küsen birisini neden dert ediyorsun bosver ilgilenme bi süre sonra kendi konusur gidip özür felanda dileme sakin kimse kimseden üstün degildir büyükse büyüklügünü bilecek

Çok doğru söylüyorsun daha bir sürü gereksiz olaya küstü bunlar bir kaç örnek ben zaten özür dilemeye bıktım artık... Umrumda değil bir de çok konuşuyor kafam artık onun çenesini kaldırmıyor kültürel olarak da pek muhabbetimiz uymuyor... Burda ki arkadaşlar tecrübeli benim yanımda dertleşebileceğim kimsem yok ailem uzakta:çok üzgünüm: Karnımda da bebişim var bu forum bana iyi geldi... Çok güzel bir site arkadaşlar verdiğiniz akıllar benim için çok önemli... Allah razı olsun:CüvCüv:

Bugün yine ben dükkana indim kalktı eşimin yanından aldı sandalyesini gitti... Heyy yarabbim sanki kazık .......... neyse yaaa tövbe tövbe....

Kompleksli birisi..
Bırak küssün, hiiç oralı olma, konuşmak zorunda mısın onla?
Konuşmak isterse gelsin konuşsun yine sen zaten küs değilsin?

Laflarının altında da kalma, ona ne senin alacağın pantalondan?
--Amaan abla keyif benim para benim boşver sen hadi biz işimize bakalım...diyemedin mi?
Ayıp olur de mi?
Ama o sana ileri geri konuşurken düşünmez ayıp oluyor mu acaba diye?

Kendimizi saydırmak biraz da bizim elimizde canım..

Kocanın ablası diye her defasında seni çocuk gibi azarlamak hakkını kim vermiş ona sor bakalım?

ya sen niye bu uyuzu kaale alıyonki
elin kızı yüzünden ni ye canında beziyon
sen onu canından bezdir
yaptıklarının aynısını yap
ilk gördüğün yerde o surat çevirmeden sen çevir
o kalkmadan sen kalk
fazla yüz vermişsin bi tarafı kalkmış onun belli
ha eğer eşinde sen böyle davranınca bişe diyecek olursa sana:
karışmamasını yoksa bundan sonra kocana da aynısını yapacağını artık sıkıldığını söyle
görümcem yüzünden hayata küsücem daha nelersengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
zaten ona ayıp olur şunu kırmayalım üzmeyelim derken bazen işler daha karmaşık hale geliyo
çok fazla suskun olmak genelde işe yaramıyo canım.sende arada saygını bozmadan hatta şakayla karışık cavap ver görümcene
kendini ezdirme bu kadar.aslında onlardan uzakta olsaydın işin daha kolay olurdu ama yakın olunca eşinle işleride ortak olunca herşey daha da zorlaşıyo.
allah yardımcın olsun canım böyle tiplerle anlaşmak çok zorbenneyaptımki

Yaaa kızlar kızın kimseyle anlaştığını görmedim ki ilişkileri hep yüzeysel kimseyle samimiyeti yok insanları hep pis cıkarcı olarak görüyor... Çok ukala...

canım görümcen sorunlu bende de var aynından gerçi benimki küsmez keşke küsse :) laf sokar aklı sıra dışlamaya kalkar o da herşeyin en iyisini bilir hayatta karşıt bir lafa gelemez ben ne yapıyorum uzak duruyorum o kadar basit laf sokarsa karşılığında lafını alıyor iyi olursa iyi oluyorum

benimki evli ama aynı adamdan dört kere boşanmaya kalktı dördüncü davasını yeni geri çekti kocayla iyiyken benle gene daha iyi ama arası kötüyken eşime de bana da tersleniyor bildiğin mutluluğumuzu çekemiyor

benimkinin de arkadaşı yok olması mümkün değil ki böyle bir tipi kim çeker
uzak duracaksın mesafeli olacaksın başka çare yok

bi de bana kızmasın kimse ama ben hamileliğini kullan biraz derim eşin şu anda sana çok düşkün olacak haliyle nette felan vardır hassas olacağına alıngan olacağına dair şeyler aç onu okut eşine bir iki gün sonra da hamilelik de beni alıngan yaptı ablanın şu yaptığına çok kırıldım çok üzdü beni eskiden bu kadar takmazdım ama huzursuz oldum diye başla lohusayken de devam et eşinin kafasına dank eder merak etme son küsmesinde sana hak vermesi onu gösteriyor

bence sen ona cok yuz vermissin canim sanki baya da bir cekiniyor korkuyor gibisin. daha ucuzunu bulurduk acele ettin dese bi abla gibi tamam ama ne hakla sana 2 saat soylenir.. ondanmi para isteyip aldin pantalonu? esinin parasi kendi paran istedigin gibi harcamak hakkin..
madem o herseyi soyluyor sen alinmiyorsun o da alinmamayi ogrenecek yada herkes kendini dizginleyecek.. bence cok sacma bisey ezdirme kendine ..kuserse kussun ne takiyorsun. gerekirse inme dukkana ne olacak yani

Çok doğru söyledin gerekirse inmem çok seviyeli olurum nolcak ki hiç bir şey kaybedeceğimi sanmıyorum....Çok sağolun kızlarrr:umursamaz:

Back
X