Görümcem büyü yaptığımı düşünüyo

beyaz_-_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
225
120
53
Böyle bisey yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama oldu.Gorumcem beni anneannesini teyzesini annesini ve kızkardeşini dün çaya davet etti.Gittik ve çokta guzel gecti. Biz mutlu mesut ayrıldık ve kayinvalidemin evinde kalicaktik o aksam. Geldik mutfakta telde ablamla konusuyodum içerden beni cagiriyolar konuşmam bitene kadar onemsemedim. İçeri girince gorumcemin beni tele istediğini öğrendim.Kv foto gösterdi bahar bunu TV rafinda gormus diye.İki hafif sararmış yaprak ve sapları sanki birbiri etrafında dolanmış gibi.Tabi akla büyü oldugu geldi.işin ilginç tarafı evinde öyle bi çiçek yok hicbirimizde yok eski desen değil bi haftalık kadar.Kv olmasada gorumcemin benden şüphelendiğini anladım.Şimdi onu kimse dışardan gelmiştir veya son anda eski albümleri getirmisti arasından çıkmıştıra inandiramiyo.Ve fotonun birini raftan kaldırırken altından çıktı bu.Başta kizamadim annesinden teyzesinden bilecek değil ya dedim.Sonra uyumadan önce kv nin tavirlarinda bana karsi değişiklik hissettim yada öyle anladım bilmiyorum.Şuan zan altındayım resmen gittiğime binnn pişman oldum.Artık aklansam bile eskisi gibi rahat olmam cokk zor.Burda yazıp içimi dökmek istedim.Ben dağılmış bi ailede büyüdüm ve aile bağlarını ilk bu insanlarda hissettim.2 yıldır evliyim ve toplam 7 yıldır birbirimizi tanıyoruz.Kendimi okadar kaptirmisim ki bi ailenin üyesi olmaya gitmeler gelmeler okadar sıcak geliyoduki dün gece tabikide gerçekten aileden değilim ne kardeşi ne annesi ne teyzesinden supheleniyo ilk akla gelen sensin dedim.Bu duygu beni okadar kötü etkilediki gece boyunca sessizce ağladım.Evet ilk suphelenilecek insanım aslında! Tıpkı kumdan kaleler yapmisim yıllarca ve görünüşte guclu bana güven veren bi kale sonra ufacık bu dalgada pufff.Bu yüzleşme kayıp çook ağır geldi.İlk defa öğlen olsada babamın yanına gitsem diyorum......
Ne olursa olsun kimse kendi ailen gibi olamazmiss.anladim

ozaman hocaya gidin baktırın deseydin kendinden emin şekilde, takma kafaya boşver dünya hayatı böyle işte
Aynısını söyledim tavrimi koydum burda 3 4 kişiyiz kimseyi zan altında bırakmaya hakkı yok baktirsin dedim bakalım önümüzdeki günler ne olacak

Görümcenizle aranızda bir sorun mu var ki böyle bir şey yapacağınıza inanabilmiş? Bence kendisiyle konuşup bir tavır almalısınız. Çok kötüniyetli bu yaklaşım, bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.
Neden yasak olsun ki kadın nasıl büyü yapabilirim diue sormamış konunun teması büyü değil görümcenin güvensizliği. Kapanmaz bence.

Çok geçmiş olsun
Hocaya gitseler ne olacak ki
Hocalar anlar mı kim yaptırmış adam para karşılığı birşeyler diyorsa hele ben asla güvrnmem ona
İyice üstünüzze kalırsa ya adam derse o yaptırdı diyr sizden için
Eşinizle bi konuşun lütfen..

İşte en korktuğum bu biliyo musun.Parmak izine baktirin dedim artık ne diyimmm

Hayır hic sorun yok ufak sürtüşmeler oluyo tabi çok nadir bunlarda böyle düşünmesini gerektirmez yanı

Hayır hic sorun yok ufak sürtüşmeler oluyo tabi çok nadir bunlarda böyle düşünmesini gerektirmez yanı
O zaman sizin bilmediğiniz bir durum var ya da sürtüşmeleri sizden daha fazla sorun yapmış. Her durumda konuşup sebebini öğrenin, gerekirse uzun bir süre tavır alın bence. Bunu yapan insan yarın başka bir sorun olduğunda daha kötü ithamlarda bulunabilir.

Icinde buyu kelimesi cikti mi hemen adminlerin ismi yazilip yasak deniyor.

Bu konuda yasaklik birsey gormedim.

Konu sahibi ezik durma. Kendini savun ve bir daha da o eve gitme. Benden tavsiye. Ben olsam ne arar ne sorar ne de giderdim. Baslarim aile baglarina.

Bence bu durumdan sizi ancak eşiniz aklar çünkü aynı evdesiniz o bilir elbet ne yapıp ne yapmayacak bi kişilikte olduğunuzu konuşsunlar kv ile
Ama yine de arkadaşların dediği gibi kendinizi geri çekin bir yandan .artık gitmeyin görümcenizin evine

Sanırım olayın ciddiyetinin tam farkına varamadim öfke yerine kirginliklar dan bahsediyorum.Kesinlikle ezik durmamaliyim

Sanırım olayın ciddiyetinin tam farkına varamadim öfke yerine kirginliklar dan bahsediyorum.Kesinlikle ezik durmamaliyim
Kesinlikle. Kırılmaktan çok kızmış olmalısınız bu yaptığı affedilir değil gerekirse eşinizle birlikte görümcenizle konuşun. Ilerde daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…