Aynısını söyledim tavrimi koydum burda 3 4 kişiyiz kimseyi zan altında bırakmaya hakkı yok baktirsin dedim bakalım önümüzdeki günler ne olacakozaman hocaya gidin baktırın deseydin kendinden emin şekilde, takma kafaya boşver dünya hayatı böyle işte
Sanırım saplarının dolanmış olması filanÇok üzülmüşsünüz Anlıyorum, kendi ailemiz gibi olamazlar tabii. Iki yaprak nasıl Büyü çağrıştırmış, ben görsem evimde aklıma gelmezdi.
Böyle bi konumu
Neden yasak olsun ki kadın nasıl büyü yapabilirim diue sormamış konunun teması büyü değil görümcenin güvensizliği. Kapanmaz bence.
İşte en korktuğum bu biliyo musun.Parmak izine baktirin dedim artık ne diyimmmÇok geçmiş olsun
Hocaya gitseler ne olacak ki
Hocalar anlar mı kim yaptırmış adam para karşılığı birşeyler diyorsa hele ben asla güvrnmem ona
İyice üstünüzze kalırsa ya adam derse o yaptırdı diyr sizden için
Eşinizle bi konuşun lütfen..
Görümcenizle aranızda bir sorun mu var ki böyle bir şey yapacağınıza inanabilmiş? Bence kendisiyle konuşup bir tavır almalısınız. Çok kötüniyetli bu yaklaşım, bir sebebi olmalı diye düşünüyorum.
Hayır hic sorun yok ufak sürtüşmeler oluyo tabi çok nadir bunlarda böyle düşünmesini gerektirmez yanı
O zaman sizin bilmediğiniz bir durum var ya da sürtüşmeleri sizden daha fazla sorun yapmış. Her durumda konuşup sebebini öğrenin, gerekirse uzun bir süre tavır alın bence. Bunu yapan insan yarın başka bir sorun olduğunda daha kötü ithamlarda bulunabilir.Hayır hic sorun yok ufak sürtüşmeler oluyo tabi çok nadir bunlarda böyle düşünmesini gerektirmez yanı
Bence vuradaki konu buyu sihir degil kirilan bir kalp...
Sanırım olayın ciddiyetinin tam farkına varamadim öfke yerine kirginliklar dan bahsediyorum.Kesinlikle ezik durmamaliyimO zaman sizin bilmediğiniz bir durum var ya da sürtüşmeleri sizden daha fazla sorun yapmış. Her durumda konuşup sebebini öğrenin, gerekirse uzun bir süre tavır alın bence. Bunu yapan insan yarın başka bir sorun olduğunda daha kötü ithamlarda bulunabilir.
Kesinlikle. Kırılmaktan çok kızmış olmalısınız bu yaptığı affedilir değil gerekirse eşinizle birlikte görümcenizle konuşun. Ilerde daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz yoksa.Sanırım olayın ciddiyetinin tam farkına varamadim öfke yerine kirginliklar dan bahsediyorum.Kesinlikle ezik durmamaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?