Görümcem çocuklarını bana bırakıp gidiyor

Semareyik

Üç kız annesi❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
200
256
18
35
Merhaba kızlar görümcem 10 günlüğüne iş gereğiyle ankaraya gidiyor 17 yaşında kızını ve 12 yaşındaki oğlunu bana bırakıyor çocuklar evde birbirlerini yiyorlar zaptetmek çok zor evimde kalmalarını istemiyorum bunu nasıl söyleyebilirim?

Hamile olduğun için bakımlarını üstlenmenin zor olacağını söylesen? Kaynanan yok mu?

Bakamam diyeceksiniz. Yakın zamanda ise seyahat planı bir an önce söyleyin ama. Gecikirseniz başka birini bulamayabilir bırakmak için.

2-3 gün olsa hadi idare edilir diyeceğim de, siz de hamilesiniz çok zor olur, çocuklar da ergenlik çağlarında zor dönemleri...
anneanneleri, babaanneleri yok mu çocukların? onlara bırakılsa daha iyi...

17 yaşındaki kocaman kız hem kendine hem kardeşine sahip çıkabilir,o kadar kısa bir süre için evi çekip çevirebilir diye düşünüyorum .. hamile olmasanız dahi bakmak zorunda değilsiniz ,canım kusura bakma çocuklar çok kavga ediyor başa çıkamıyorum ama ara ara gider yoklarım diyebilirsiniz görümcenize

Hamileyim cocuklarinda yaramaz biliyosun ben bakamamkusura bakma diceksin

17 yasinda genc kiz evde kardesiyle yalniz kalabilir , Babalarida gitmiyor herhalde.

UOTE="SheZofren, post: 43131859, member: 304985"]Hamile olduğun için bakımlarını üstlenmenin zor olacağını söylesen? Kaynanan yok mu?[/QUOTE]
Kaynanam Trabzonda

e doğumunuza az kalmış sizin bakıma ihtiyacınız var 17 yaşındaki kızı size baksın bence :-) gayet açık söyleyin ben kendime zor bakıyorum çocuklarla ilgilenmek zor geliyor deyin.

Ben kendi Yeğenlerim olsa seve seve bakarım ee evlenince eşin ailesi ile aile olunduğuna göre eşimin Yeğenlerini de seve seve alırım. Ee almasan aynı şey benim başıma gelse eşime nasıl derim yeğenim gelecek ya da kardeşim vs gelecek diye. Kaldı ki kadın işe gidiyormuş gezmeye değil o da güle oynaya bırakmıyodur. Hem ikisi de baya büyük çocukların. Hem ikisi de okula gider kafadan bir yedi saat evde olmazlar gelirler ödev falan yaparlar. Haftasonu da eşiniz evde ise hem o da ilgilenir hem de amcanın yanında kavga vs etmezler yani. İnsanlık bakmayı gerektirir bence

10 gün idare edilebilir. Kadın is icin gidiyormuş mecbur olduğu için bırakıyor. Aynı olayi kendi abiniz yada ablaniz teklif etse size onlarida mi geri cevirirsiniz.

Hem yabancı bir ev olduğu için hareketlerine dikkat ederler hem de bütün gün evde olmayacaklar günün büyük bir bölümü okulda olacak.

Back
X