Görümcem den nefret ediyorum

Kafanız çok güzelmiş.. Güle güle kullanın
Yok ben bu kafayla yaşamak istemem derseniz de tedavi öneririm. İşe yarar belki. Belki yani..

eger esinizin gorumcenize baktigini dusunuyorsaniz burda sapkin olan ya bu dusuncelerinizden dolayi sizsiniz yada eşiniz
kendi pis dusuncelerinizi gorumcenin edebine adabina mâl etmeyin olurmu

Kardeşinin orasını burasına bakıyor kızın varsa dikkat et o zaman bacısına yapan kızına da yapar.Görumcende ne diye çağırıyor sen bence yüzlerine söyle eşinin bakışını yakaladığın an sen nereye baktın öyle diye belki utanır

Eşin duysa bunları boşanma davası açar sana
İkisine de ne dediğinizin farkında mısınız ?
Kardeş onlar ve herkes evde istediği gibi giyinir kendini göstermeye çalışmaya çalıştığını düşünmeniz bile bence ahlaksızlık

Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazim😔çocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo 😒
Insan evinde rahat giyinicek tabi o nasıl bir düşünce..Kardesi sonucta..Bu gibi davranışlar sergileyip eşinizin aklına nahoş seyleri getirmeyin lütfen..

Bu ne cirkin bir konu ya. Kendi kilolu diye esininin kiz kardesini olmayacak seylerle suclayan nasil bir pis dusuncedir bu allahim?

Nasıl bir düşünce yapısı bu ya.Bir de bir sürü kişi beğenmiş.Şaka mı yapıyorsunuz? Eşinizin kardeşi o,canı canı.Sizden önce bilmiyorum farkında mısınız o vardı.Birlikte büyüdüler,yedikleri içtikleri ayrı gitmedi.Bir abi ile bir kardeşin nasıl kutsal bir ilişkisi olduğunu anlamadığınıza göre abiniz yok.İkisini de sucladıgınız sey iğrenç.Onun aklına bile gelmeyip abisi oldugu icin o kadar rahat davranıyor olabilir mi acaba? İnsanın fikri neyse zikri de odur.Şu abi kardeş ilişkilerini bir rahat bırakın,siz kıskanmaya yer arıyorsunuz.Abiyle kardeş arasına da girmeye calısmayın

Burda ilk kez bir görümceye üzüldüm galiba, kızcağızla abisini resmen sapıklıkla suçluyorsunuz :KK12:
Hani görümcem sürekli bana kendini gösteriyor, vücudunu övüyor deseniz anlarım da abisine kendini göstermesini düşünebilmek nasıl bir kafa yapısıdır? Siz bence kendinizi spora falan verin de özgüveniniz geri gelsin, bu tarz şeyleri de atın kafanızdan, onlar abi kardeş sonuçta.

Senin gibi bir kuduruk keşke elime düşse de paramparça etsem. Nasıl rahatlardim. !! Sapkın erkeğin kadın versiyonusun. Ağzın başka bir tarafına dönmüş, acil dr a götürülmelisin.

sen gerçekten bu siteye dalga geçmeye gelmişsin.her konuda muhakkak ortalık karıştırıcı, tepki toplayan yorumun var.ya bilerek yapıyorsun ya da tedavi olmaya ihtiyacın var.yazdıkların hiç normal bir düşünce değil.ensest savunuyorsun, sen böyle olabilirsin ama biz böyle değiliz.

Konu ben degilim konuya odaklan yürü

Bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama aynı yaştayız ve ben 2 çocuk sahibiyim o bekar haliyle vücudu daha dinç.. eşim le konuşma tarzı ve giyiniş tarzı hoşuma gitmiyor dışarı edepli evde edepsiz giyiniyor eşim olduğun da eğilip doğruluyor görsün bi yerlerimi diye sanki beni gıcık etmek gibi eşimde bakıyor belki isteyerek belki bilmeyerek her defasında böyle oluyor eşimi göndermeme ye çalıştıkça bisey çıkıyor ve gidiyor bende sinirlendiğimde kalıyorum ne yapmam lazim😔çocuklardan sonra zaten öz güven eksikliğim oldu çatlaklar kilo 😒
Tövbeler olsun.Siz iyimisiniz.Kardeş onlar yA.Bu nasıl zihniyet.Çocuklarınızada böyle şeyler aşılamayın.

Mune Mune konuya bakarmısın.

Haberlerde gordukce bu konular ayyuka cikti igrenc yaratiklar iki kiz kardesine yillarca tecavuz eden kardeş birini hamile birakip oldurmedi mi nefret ediyorum artik bu tur pis zihniyetlerden

Özguvenın eksık catlagın var dıye boyle sacma bır vesveseye kapılmak pek saglıklı degıl. Eşinizi hiç bulastırmadan, sız dırek gorumceyı kıskanıyorsunuz.

Back
X