Anladım ama boşver sende umrunda olmamış gibi davranAma iyide zaten benim disimda herkez oradaydi. Gorumcemin gorumceleri. Teyzelerimiz. Bizim burda gidilir yakin cevre. Yani bi ben mi fazlalik yapmisim
Haklisiniz ama. Bunlar sadece yazdiklarimBence afbuyurun ama tavşan daga kusmus dagin haberi olmamis olaylari akli basinda yetiskinlere uygun bir davranis bicimi olarak gormuyorum
Belki dogal olarak hakli bir kırgınlıgınız vardir ama dusunun ki si nasil ki onlara kusup nedenini soylemiyorsaniz ki her ne kadar dogru olmasada belki onlarda kendiletince boyle bir seyden tavır almış olamazlar mi
Nacizane fikrim bence gidin en guzel sekilde tebrik edin yardimcı olabileceginiz ne varsa yapın ve uygun zaman ve ortakda durumu ve kırgınlıgınızı buna neden olacak bir davranisinizin olup olmadigini sorun derim tabi bunu dogru yada yalnis gormekte sizin dusunceniz
Sunada deginmeden gecemiycem herkesin cevresinde vardir nedenini soylemeden kusrn ama karsisindakininde kustugunu anlamasini isteywn insanlar
Kusura bakmayin ama kimse muneccim degil kimsenim hal tavrimdan anliyamiuoriz yeri geliyor karsimizdakini farkinda olmadan kirabiliyoruz
Ama boyle durumlarda karsi taraf kirginliginin nedenini soylese kıran tarafta durumu bilse belkide onunda kendine gore aciklamasi olacak
Belki hatasinin farkinda degildir hatasini anlayip ozur dileyecek
Belkide onunda kendine gore anlatmasi gefeken durumlar vardir
Ben susup kusmekten kimseye hayir gelecegini sanmiyorum çevremde o kadar varki tavir alip kustukten sonra her iki tarafinda yanlis anlasilmalar buyuyup ortada seferogullari telliogullari olayina donuyor
Atalarimiz bisuna dememis İNSANLAR KONUŞA KONUŞA ANLAŞILR
gitme eşinide gönderme. ki böyle bir durumda eşinin gitmemesi lazım çünkü size terbiyesizlik yapılmışMerhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?