Olmaz, onlarin hayali senin dogumunu, senin bebegini herkesten once gormekse, istemek zorundasin, yani oyleymis. Yoksa basina kakilirmis. Ben de bu konuda ogrendim. :)Sezeryanla doğum yapmış biri olarak hastaneye gelen kimseyi aslında görmek istemiyodum,net.
Sonda var tipim kaymış hiç gerek yok eve gelsin millet
Olmaz, onlarin hayali senin dogumunu, senin bebegini herkesten once gormekse, istemek zorundasin, yani oyleymis. Yoksa basina kakilirmis. Ben de bu konuda ogrendim. :)
Görümenin başka hevesleri vardı belki, olamaz mı, zaten ta başta bakarız demiş ille gel sensiz olmaz vs dememiş ki
Orda bir eltinin fazla olacagini sanmiyorum a kaynvalidesini de cagirmazdi bence özel bir an isteseydii ve doğumda destege ihtiyaci olabiliyor insanın. Bazı odalar dolup tasarkenyalnız bile hissedebilir insan. Ama ben kendi adıma söylüyorumbu kkadar heves etmis birini kırmazdim
Canim benim belki o desteği konu sahibinden istemiyordu,belki kV sini falan da istemiyordu tuttu eşi aradı annesini ablalarını
Yani bu kadar devlet meselesi haline getirecek ne var anlamıyorum cidden, kadın zaten kendi derdinde doğum kolay bişey mi kendi doğursun ne hevesi varsa yapsın, ama lütfen lütfen herkes kendi hevesini kimseye dayatmasın
Bak tatlim benim anlatmak istedigim suu. Zatenn kim var kim yok cagirmislar kiz diyo ki bi fazlalik ben miydim diger mesajlara bakarssn görürsün. Yani zaten cok fazla kisi gitmiss kız ben geleyim dediginde gerek yok demek kabalık. Her insan geleyim mi dediginde yok cevabini alsa bozulur. Hani kimseyi cagirmasalar anlarım ama cok alakasiz insanlar bile gitmis insan kendini dislanmis hisseder. Bi mesajinda gorumcemin gorumcesi bile gitmis mi ne demis
Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.
Herkesi çağıran kim konu sahibine gerek yok diyen kim, doğum yapan görümce değil dimi bunları yapan, e suratı ya da tavrı neden o çeksin
Ben gorumceye surat yap demedim genel olarak suratı asık otur dedim. Elbet anlayan anlar kim ne yaptiysa ustune alınır
Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.
Aynen bi kocam bi annem yeter diğerleri de mümkünse 40 ım çıkınca ayaklanınca evime gelsinler isterimAman hiç büyütülecek bir mevzu değil bence ya.İnsanlar mı çok samimi ben mi çok yabaniyim bilemedim de hiç heves etmem böyle şeylere.Doğuran doğursun yani giderim evinde ziyaretine olur biter.Hem ne gerek var o kadar insanın orda olmasına.Aynı durum başıma gelse hiç istemem don paça yatarken o kadar insanı tepemde.Hem belki görümcenin bile haberi yoktur,aniden gitmiştir o insanlar.Bence hiç uzatma,akşam gideceksen git tebrik et.Doğum yapmış kadını üzme surat yaparak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?