Görümcem doğurdu.Şimdi hastahanede ziyaretine gideyim mi. Cok acill cvp lütfen

Yakın zamanda görümcemin doğumuna gittim seni anlıyorum gerçekten orda olmak istiyor insan.ben hatta ondan önce hastaneye varmıştım o bebeği görmek falan çok gğzel.ama o kadar kalabalıktıki odası doğum sonrası el kadar bebek elden ele kadın doğum yapmış uyku bile uyuyamıyo gelen giden resim çeken hak getire bana daral geldi ben gideyim bari dedim ..ben doğumlarımda şahsen hastaneye kimse ziyarete gelmesin twrcih ederim .ve çok yakın değilsem bebek görmeyede 40 dan sonra giderim .ama bazısı hastaneye gitmese ayıp olur der

zamanla alışırsınız sizde onlar gibi davranmaya ... sizde doğumunuza onu çağırmazsınız olur biter ...

Beni anladığıniz icin cok tesekkur ederim.
Bende aynen böyle dusunuyorum.
Herzaman yardimlarina kostum.
Ben evime yardımci kadin aldigim halde.
Gorumceme gidip doğum temizligi yaptik.
Severek yaptim.ben onlarla bir arada vakit gecirmeyi seviyorum.dogrusu beni sevmelerini cok istiyorum.bu yuzden surekli cabaliyorum ve bence artik agırligim kalmadı. Beni arkalarindan koşan biri olarak görüyorlar ve umursamiyorlar beni.

Bende kadesa'ya katılıyorum
Kimse gelmemiş olsa anlarımda orada teyzelerinden önce sizin bulunmanız daha uygun olurdu.

'''Birde görümcenize bebek doğumunda yanında olacağınızı söylemişsiniz ya o da bakarız demiş acayip garip oldum
Yani bana görümcen böyle birşey dese şap diye cevabını verirdim''

Sanki bana tatile gidiyorda 1 kişilik fazladan biri gelecek 2 kişi arasında tercih yapacak modunda !!!!
Kendinizi sevdirmek için uğraşmayın lütfen çok iyi niyetli hassas olduğunuzun kanısına vardım açıkçası
Siz üstünüze düşen ne ise yapın gerisini boşverin,insanlara lütfen değerinden fazla değer vermeyin sonu hüsran olur.

Kimse gelmemiş olsa anlarımda orada teyzelerinden önce sizin bulunmanız daha uygun olurdu.

'''Birde görümcenize bebek doğumunda yanında olacağınızı söylemişsiniz ya o da bakarız demiş acayip garip oldum

Sanki bana tatile gidiyorda 1 kişilik fazladan biri gelecek 2 kişi arasında tercih yapacak modunda !!!!
Kendinizi sevdirmek için uğraşmayın lütfen çok iyi niyetli hassas olduğunuzun kanısına vardım açıkçası
Siz üstünüze düşen ne ise yapın gerisini boşverin,insanlara lütfen değerinden fazla değer vermeyin sonu hüsran olur.

Teyzeleri de onlar çağırmamış ki duyan gelmiş

Cok haklısiniz.
Zaten ben o anda birsey diyemedim.ama zoruma gitti. Cocugana der gibi.
Hatta esime demiştim. Oda kafana takma elbet annem giderken gidersi. Demişti.
Keske bu huyumdan vazgeçebilsem.Biliyorum ki dogdu misafirinde hep ben kosturacam tek genc benim diye. Ama yinr isteyerk.istemesem ben gelmiyorum diyebilirim.ben arada kopukluk olsun istemiyorum el gibi olmayalim birlik olalim istiyorum.

Hı çekirgecim tamam ozaman ben orayı kaçırmışım ozaman sıkıntı yok.
Ama bir öncekinde yazdığım ve kırmızı ile işaretlediğim yer bende bir gıcıklık duygusu uyandırdı
Nebilim böyle gelin bukadar istekli iken görümcenin bukadar umursamaz tavırları var gibi
Kaile alınmamak GİBİ.....

Sonucta bi tek ben fazlalik yapmazdim heralde. Yerine göre disarda beklerdum.yani kalabalik yapmamaya çalışırdim. Resmen gelmek istedigimi biliyorlardi. Başından belli ben dedim çünkü. Bende yüzsüzlük. Cagirmadigi halde ben de geleyim dedim. Ama yok dedi. Kapak oldu bana

Hı çekirgecim tamam ozaman ben orayı kaçırmışım ozaman sıkıntı yok.
Ama bir öncekinde yazdığım ve kırmızı ile işaretlediğim yer bende bir gıcıklık duygusu uyandırdı
Nebilim böyle gelin bukadar istekli iken görümcenin bukadar umursamaz tavırları var gibi
Kaile alınmamak GİBİ.....
Görmeye gitmiş sonunda konu sahibi
Orda kayınvalide demiş ki teyzeleri de biz çağırmadık diye açıklamış durumu
Görümce belki de tek annesi ile gitmeyi planlıyordur bilmiyorum, ben annemi bile çağırmadım mesela gıcıklıktan değil işte stresim bana yetiyo annem gelir ağlar bi de anneye haber verirsen kayınvalideye de haber vermek filan iş uzardı. Eşimle gittim sadece

Başından beri geçirtirmişler, demekki ilk zamanlar orda olmanı istememişler. Görümcenin böyle istemesinin bir sebebi vardır aranız kötü değilse boşver. İlerleyen zamanlarda konuyu açarsın. Şimdi görev icabı git hayırlı olsun de bence

Sonucta bi tek ben fazlalik yapmazdim heralde. Yerine göre disarda beklerdum.yani kalabalik yapmamaya çalışırdim. Resmen gelmek istedigimi biliyorlardi. Başından belli ben dedim çünkü. Bende yüzsüzlük. Cagirmadigi halde ben de geleyim dedim. Ama yok dedi. Kapak oldu bana
Çok alınmışsın belli hala bi ben bi ben diyosun
Demişler ya diğerlerini de biz çağırmadık diye
Cidden yeterince stresli oluyor insan tüm sülaleye lüzum yok bence de
Sana özel değildir, şahsi algılama. Herkese davetiye gönderip sana göndermemezlik yapmamışlar ki duyan gitmiş bu kadar

Görmeye gitmiş sonunda konu sahibi
Orda kayınvalide demiş ki teyzeleri de biz çağırmadık diye açıklamış durumu
Görümce belki de tek annesi ile gitmeyi planlıyordur bilmiyorum, ben annemi bile çağırmadım mesela gıcıklıktan değil işte stresim bana yetiyo annem gelir ağlar bi de anneye haber verirsen kayınvalideye de haber vermek filan iş uzardı. Eşimle gittim sadece

HIMM bak oda var doğru ozaman ,bu sabah sanırım ben fesat mıyım neyim:KK53::KK53:
Kendimi bir revize edeyim olmadı güncelleyeyim :KK66:

Beni anladığıniz icin cok tesekkur ederim.
Bende aynen böyle dusunuyorum.
Herzaman yardimlarina kostum.
Ben evime yardımci kadin aldigim halde.
Gorumceme gidip doğum temizligi yaptik.
Severek yaptim.ben onlarla bir arada vakit gecirmeyi seviyorum.dogrusu beni sevmelerini cok istiyorum.bu yuzden surekli cabaliyorum ve bence artik agırligim kalmadı. Beni arkalarindan koşan biri olarak görüyorlar ve umursamiyorlar beni.
A

Canim beni aradı doguma alacaklar dedi
Bende geleyim hemen dedim
Yok dedi. Gerek yokmus.akşam esinle gelirsin dedi.

Yoo öyle demedin ki sen konu açtığında gel gelirken kahve makinesi getir demiş. Ayrıca eşini de istememişler belki de ancak daha toparlanır eder diye öyle demiştir teyzelerde haber verilince gitmiş ama hani sen haberim yok doğuma gitmiş bende orda olmak isterdim demişsin ya sanki evden çıkarken direkt doğuma diye çıkmışlar da seni çağırmamışlar, doğum olmuş bitmiş sonra çağırmışlar gibi anlatmışsın sende yok anne geleyim bende yanında olayım diyebilirdin belki kalabalık olmasın demişlerdir kimbilir. Hemen kötü niyete almamak lazım

Görümce soğuk bi tipse doğaldır yani
Kendimden biliyorum :KK53:

Aslında bende öyleyim soğukumsu
xenforo-smilies-kk53.gif

BU sabah dedim ya önce çuvaldızı kendime batırmayı unutmuşum
xenforo-smilies-kk53.gif

Doğum stresi o,bu,şu her türlü faktör etkileyebilir .
Ama şunuda tekrar söyleyeyim konu sahibi gene de bana iyi niyetli ve yardımsever geldi
Yani aile kavramına önem veriyor ve fazla önem verdiği içinde herşeyi kafasına takıp üzülüp alınabiliyor.

Konu sahibi yaş kaç acaba merak ettim de ?

Benim de size benzer bir akrabam var :) , hani o telaşe için de illa ona ayrı telefon edip, özel çağıracaksın, hatta sadece çağırmayacaksın...
Lütfen gel, nolursun gel diye yalvarmanı bekler senden. :) gülüyorum şimdi ama sinir oluyorum ona.

Aslında bende öyleyim soğukumsu
xenforo-smilies-kk53.gif

BU sabah dedim ya önce çuvaldızı kendime batırmayı unutmuşum
xenforo-smilies-kk53.gif

Doğum stresi o,bu,şu her türlü faktör etkileyebilir .
Ama şunuda tekrar söyleyeyim konu sahibi gene de bana iyi niyetli ve yardımsever geldi
Yani aile kavramına önem veriyor ve fazla önem verdiği içinde herşeyi kafasına takıp üzülüp alınabiliyor.

Konu sahibi yaş kaç acaba merak ettim de ?
Yok konu sahibi bence de iyi niyetli, hatta öyle yakınlık duyuyor ki alınmış bile
Ama yakınlıkta tek taraflı olmaz, aynı sıcaklığı onlarda göstermeli. Böylesine zorla güzellik derler

Ben bilmem öz anneme kardeşime alınırım da eşimin ailesine alınmam, 5 sene önce ben mi vardım der geçerim.

seni ve niyetini çok iyi tahlil ettiğimi düşünerek yazıyorum.
sen ne kadar fedakar,iyi niyetli,samimi olsan ve olmaya çalışsan da karşındakiler senin gibi düşünmez.
hem kişilik,hem hayata bakışları farklıdır.
görümcenin ''bakarız''cümlesi bana da tuhaf geldi.
''çok gerek yok ama belki düşünürüm''deyip geçiştirmiş.

senin onu yakın gördüğün gibi görmediği kesin.
kin,nefret duy demiyorum kesinlikle.
çünki onun yapısı ve düşünceleri farklı.
kimi çok sevmez vıcık vıcık olmayı.

bir de sen sonradan o aileye girdiğin için gerçek ailen gibi olma ihtiyacı duyuyor olabilirsin.

davet gelmeden sen talep etme.
istendiğin yerde,istendiğinden fazla kalma.
aşırı bir sevgi,fazla düşünceli olma.
karşındakinin tavrı neyse ölç,biç öyle davran.
seni önemsemeyen,kaale almayan insanların peşinde koşup kendi değerini düşürme.
sen evli bir yetişkinsin.
ne kayınvalidenin sevgisine,gölgesine ne de akrabaların sevgisine ihtiyacın yok.

onlar için olmazsa olmaz değilsin.
en azından bu olay bunu gösterdi.
görümcen senden önce bir çok şeyi yaşamış olması seni heveslendirir ama kendin yaşayacağın zamana sakla heyecanını.
anladığım kadarıyla karşı taraftan çok da takdir görmüyor çabaların.

ayrıca ilişkilerde çabaya gerek yok.
normalde nasılsan,karşındaki nsılsa o seviyede bırak.

yıllar sonra kendi başına yetip,özgür olmak istediğinde bu iyi niyetli tavırların ayağına pranga olur.

son söz;kimseye haddinden fazla değer verme.
bu şekilde davranıp pişman olan sayısız insan var dünyamızda.:)

Yok konu sahibi bence de iyi niyetli, hatta öyle yakınlık duyuyor ki alınmış bile
Ama yakınlıkta tek taraflı olmaz, aynı sıcaklığı onlarda göstermeli. Böylesine zorla güzellik derler

Ben bilmem öz anneme kardeşime alınırım da eşimin ailesine alınmam, 5 sene önce ben mi vardım der geçerim.

İşte aynen bende onu diyorum fazlaca değer veriyor
Buda kendisini incitiyor
Umarım maize maize bu iyi niyetli halinizden zarar görmezsiniz.
Herkese ederi kadar .......

Yani sizde fazla iyi niyet ve ısrar var gibi..
Ben uygulayamiyorum ama,
Değer verin bakın karşınızdaki kişi nasıl tepki veriyor anlamiyorsa orda durun.

Benim hatam herkese 10 puan la başlayıp yerini ayarlamaya çalışmak sonu zor durumda kalmam
Halbuki 0dan başlanmalı ;)

Back
X