- 30 Ekim 2013
- 20.379
- 57.022
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kayınvalide de bu duruma bozulsun, niye ilk bana söylenmedi diyeKayınvalidenin konu sahibinin hamile olduğundan haberi yokmuş daha..
Cin olmadan adam çarpmaya kalkma da daha dur bakalım ne kayını ne ailesiAhhahahaa evli değilim amaa erkek arkadaşıma öyleyim valla neyse kii kötü bir kayın ailem yokDDD
Bende yengeyimHaklisiniz ama. Bunlar sadece yazdiklarim
Birde hissettiklerim var. Resmen her kez oradayken beni cagirmadilar ki en basindan belli bende yaninda olmak istediğimi söylemistim. Ve teyzemi aradiginda bende ses tonumdan ve ilgisizligimden kızdigimi belli ettirdim. Yani tavsan daga küsmüs ama dağın haberi var.
Benim sorum acaba onlar beni heseba almadilar. Bende almiyayim. Yani belliki istediler beni o yüzden gitmek istemiyorum acikcasi
Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.
Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.
Evet cnm gittimGittin mi merak ettim.
Merhama kizlar
Iyide ben kimseye söyledimO zaman kayınvalide de bu duruma bozulsun, niye ilk bana söylenmedi diye![]()
İşte bebek sizin, karar sizinIyide ben kimseye söyledim
Daha once kimyasal gebelik gecirmistim. Herkez duydu ve bana hastalikliymisim gibi muamele yaptilar. Bu yuzden esimle böyle karar altik 7 haftada dr gidip kalp atisini duydukdan sonra söylemek istiyoruz.su an tek kayinvalide degil kimse bilmiyor.
Beni anladığıniz icin cok tesekkur ederim.eğer yanında sadece annesi ve k.validesi olsaydı sen haksızsın boş yere surat yapıp alınıyorsun derdim ama neredeyse senin dışında ki herkes zaten doğumda yanındaymış bir sana haber verilmemiş.üstelik iyi niyetlisin hep yanlarında olmak istediğini belirtmişsin ve aynı apartmanda oturuyorsunuz.ben sana karşı çok ayıp edildiğini düşünüyorum.o senin görümcen,kardeşin sayılır ve k.validenden sonra ona en yakın olan sen ve eşin,teyzeleriniz değil.
şimdi surat yapma derim ancak biraz zaman geçince bu kırgınlığını belirt mutlaka.
Beni anladığıniz icin cok tesekkur ederim.
Bende aynen böyle dusunuyorum.
Herzaman yardimlarina kostum.
Ben evime yardımci kadin aldigim halde.
Gorumceme gidip doğum temizligi yaptik.
Severek yaptim.ben onlarla bir arada vakit gecirmeyi seviyorum.dogrusu beni sevmelerini cok istiyorum.bu yuzden surekli cabaliyorum ve bence artik agırligim kalmadı. Beni arkalarindan koşan biri olarak görüyorlar ve umursamiyorlar beni.
Beni anladığıniz icin cok tesekkur ederim.eğer yanında sadece annesi ve k.validesi olsaydı sen haksızsın boş yere surat yapıp alınıyorsun derdim ama neredeyse senin dışında ki herkes zaten doğumda yanındaymış bir sana haber verilmemiş.üstelik iyi niyetlisin hep yanlarında olmak istediğini belirtmişsin ve aynı apartmanda oturuyorsunuz.ben sana karşı çok ayıp edildiğini düşünüyorum.o senin görümcen,kardeşin sayılır ve k.validenden sonra ona en yakın olan sen ve eşin,teyzeleriniz değil.
şimdi surat yapma derim ancak biraz zaman geçince bu kırgınlığını belirt mutlaka.
Canim beni aradı doguma alacaklar dediYahu onlarda doğum olacak diye gitmemişler ki görümceniz ile görüşmüşsünüz o da kontrole gideceğini söylemiş size zaten demek ki bir sorun oldu doktorda almaya karar verdi zaten kaynananızda doğduktan sonra aramamış ki saat 2 de doğuma alacaklar gel demiş, gelirken de şunları getir demiş seni çağırmayan yok kontrol için gittiği hastaneye seni niye çağırsın baştan.
Alınganlık yapıyorsunuz tabii ki gitmelisiniz ayrıca saat 2 de doğuma alacaklar dediği halde ve siz de o atmosferde olmak istediğiniz halde neden evde oturdunuz hemen çıkıp gitseydiniz niye doğum haberini beklediniz teyzeler sizi evden almak bunu düşünmek zorunda değiller.
İyi olmuşEvet cnm gittim
Yazdimda diger sayfalarda
Guzel gecti.ben zaten onlari görünce herzamanki gibi bütün sinirim gitti. Hic birsey olmamış gibi davrandim
Bak milleti de onlar çağırmamış yaniMerhaba kizlar
Ben gideli bayagi yazan olmuş. Daha okumadiklarim var. Kusura bakmayin alinti yapamadim herkeze yorumu icin tesekkur ediyorum.
Hastahaneye gittim. Iyiki gitmisim. Bazi arkadaslar tavir koy demis ama malesef ben onu yapamıyorum. Arkalarindan cok kiziyorum ama yuzlerine birsey demiyorum iki yuzluluk degil yanlis anlamayim o an bütün sinirim gidiyo yani.
Neyse gittim zaten gorumcem kötüydu.kayinvalidemde bebege bakiyordu.hoş karsiladi hosuna gitti. Konusmanin arasinda teyzeleri biz cagirmadik onlar duyup geldiler dedi. En azindan bi aciklama yapti.
Zaten onlari o halde gorunce iyiki gittim dedim cunku sizin dediginiz gibi beni takacak durumlari yokdu
Yani bosuna tirp atip kötü gelin olacaktim. İyiki varsiniz arkadaslar. Akıl akıldan üstündür.
Bu arada kayinvalidem gil hamile oldugumu bilmiyo.söylemedin kalp atışını duymadan kimseyede soylemicem![]()