Görümcem doğurdu.Şimdi hastahanede ziyaretine gideyim mi. Cok acill cvp lütfen

Haklisiniz ama. Bunlar sadece yazdiklarim
Birde hissettiklerim var. Resmen her kez oradayken beni cagirmadilar ki en basindan belli bende yaninda olmak istediğimi söylemistim. Ve teyzemi aradiginda bende ses tonumdan ve ilgisizligimden kızdigimi belli ettirdim. Yani tavsan daga küsmüs ama dağın haberi var.
Benim sorum acaba onlar beni heseba almadilar. Bende almiyayim. Yani belliki istediler beni o yüzden gitmek istemiyorum acikcasi
Açık konusayim ben durumda alınacak bir durum gormedim ama tabi disardan bakmak baska olayla birebir muhattap olup o ani hissetmek baskadir

Hani bi olu olur biri dogurur yada ne bileyim biri sozlenir bu gibi durumlarda nasil haber verilir bilen biri degilim hatta bu gibi durumlarda haber vermekten cekinen bi yapim var tabi onlarda durum boyle degil sanirim

Ama kendinizden eminsenin orada gorulmek istemediginiz konusunda hakli oldugunuxu dusunuyorsaniz ve eger gitmeyecekseniz durumu acik acik kendilerinede soyleyin

Yada ne bileyim esinizle kahve makinasini kahveyi gonderirken kayinvalidenize arayin baska birsey gereklimi bende gelmek isterdim ama istenilmediginizi dusundugunuzu vs acik bi sekilde konusun

Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.

Ben olsam giderdim yolda da eşime duygusal modda mazlum rolünde her seyi anlatirdim acitasyon yapardim az. Beni sevmiyolar bana niye böyle yapiyolar falan diye aglamakli olurdum. Oraya gidince de yüzüm asık olurdu zorla gulmeye çalışır gibi geçmiş olsun Allah anali babali buyutsun derdim 10dk durur esimin kolunu durterdim gidelim diye hemm o saatte ziyaret saati bitmiyo mu

Ne işiniz var elalemin doğumunda yahu? Niye sizi de alıp apar topar doğuma gitsin millet... İnsanlar canıyla uğraşıyor, bir de gelin hanım darılmasın, ille de doğuma gelsin mi diyeceklerdi?
Kayınvalidenin "e biz de bir şey yapmıyoruz zaten" cevabı hoşuma gitti. Hayır yani, herkesten önce gidip ne yapacaktınız? Kalabalık edecektiniz sadece. O sizin görümceniz. kardeşiniz ya da kızınız değil. Sizi doğumda ne yapsın ki. Herkes gibi adabıyla gider ziyaretinizi yaparsınız işte. Bu ille doğumda orada olacam takıntısı saçma olmuş. Bir de bu yüzden tavır alırsanız hepten göze batarsınız. Hakli bir yanınız yok.

Bazı yorumlar da olay. Yahu gidip de oralarda millete tavır yapacaksanız, naz yapacaksanız oturun evinizde. İnsanlar stresli, hastanedeler, kendi derdi yeter. Bir de sizle mi uğraşsınlar? Faydanız yoksa zararınız da olmasın bari.

Bence dogum yapan kadinin hakkidir orada sakin rahat bie dogum yapabilmrk. Ben ilk doguma annrm esimle gittim. Ikinciye esim yoktu annr babamla gittim. Hatta anne babama siz alt katta b e kleyin ben dogunca ararim dedim o derece. Cunku dogum aninda yalniz kalmak istiyordum hatta kv nin gelmesini ozellikle istemedim cunku cok paik ve o ortami gererdi o halde kaldiramazdim. Neyse sonucta onu etirmedik diye kustu falan. Hatta hastanede binbir trip laf sokmalar. Gereksiz yani.kisaca dogum aninda gitmemissiniz simdi gidin hayirli olsun diyin. Trip yaparsaniz cok sacma olur.

Bazı yorumlar da olay. Yahu gidip de oralarda millete tavır yapacaksanız, naz yapacaksanız oturun evinizde. İnsanlar stresli, hastanedeler, kendi derdi yeter. Bir de sizle mi uğraşsınlar? Faydanız yoksa zararınız da olmasın bari.
Bir de normalde gelinler gitmek istemez burada kayınvalide gibi gelin var :))))

Ben olsam giderdim yolda da eşime duygusal modda mazlum rolünde her seyi anlatirdim acitasyon yapardim az. Beni sevmiyolar bana niye böyle yapiyolar falan diye aglamakli olurdum. Oraya gidince de yüzüm asık olurdu zorla gulmeye çalışır gibi geçmiş olsun Allah anali babali buyutsun derdim 10dk durur esimin kolunu durterdim gidelim diye hemm o saatte ziyaret saati bitmiyo mu
Kızzz sen evliysen eşini parmağında 360 derece çevirirsin:))))

öfff ne saçma tepkıler kadın doğum yapmış bı de senin asık suratını mı çekıcek?
kötu kaynana kötu görumce demek boşuna olunmuyo

öfff ne saçma tepkıler kadın doğum yapmış bı de senin asık suratını mı çekıcek?
kötu kaynana kötu görumce demek boşuna olunmuyo

Kız heves etmis çırpinmis gitmek için niye gönlünü kiriyolar kii. Düşün ayni apartmanda yasiyosun o kadar heves ediyosun gitmek icin kaç kere soyluyosun seni cagirmiyolar bi de gelme diyolar emin ol böyle tepki vermezdin

Ama iyide zaten benim disimda herkez oradaydi. Gorumcemin gorumceleri. Teyzelerimiz. Bizim burda gidilir yakin cevre. Yani bi ben mi fazlalik yapmisim

gorumceniz esinin ailesine belki gelmeyin diyemedi? bu ihtimali de aklinizda bulundurmalisiniz? gelismeleri bekliyoruz.

yakın zamanda doğum yapmış biri olarak ogün annem babam ve eşimden başka kimseyi istemedim diger kisileri ne kadar seversen sev kalabalık mı istemedim ne biliyim bilmiyorum ama hic bi art niyet olmadan tamamen icimden gelen buydu gelecekler dogumdan sonra gelsin istedim yani illaki ustunuze alinmayin.Ha tabiki bozulmaktada haklısiniz ama sizde hamilesiniz belki dogum zamani ve sonrasi sizinde farkli duygu halleriniz olacak onun icin gidin ve elinizden geldigi kadar onlara normal karşılamiş gibi davranin bence.Eşinize soylersiniz bozuldugunuzu

Sizde hamilesiniz sanırım doğum yapınca onları anlarsınız diye düşünüyorum boşa

alinganlik yapıyorsunuz hem sizde doğuma giderken onlara hbr vermezsiniz olur biter

Kız heves etmis çırpinmis gitmek için niye gönlünü kiriyolar kii. Düşün ayni apartmanda yasiyosun o kadar heves ediyosun gitmek icin kaç kere soyluyosun seni cagirmiyolar bi de gelme diyolar emin ol böyle tepki vermezdin
Konu sahibinin yuzsuzlugu o.
Dogumdan bahsediyoruz. Aile arasi ozel bir gun bu. Parti degil. Kadin bir kere "bakariz" dediyse pek de hevesli degilmis demek ki. Orada birakacakmis. Hadi birakmadi, cikarken geleyim dedi, insanlar yine istememis. E daha ne? Ne bu kadar hatirlatip israr etmeler, olmayinca afralar tafralar? Insanlar mecbur mu kendi isteklerini bastirip milletin gonlu olsun diye dogumuna istemedigi, gereksiz insan cagirmaya? Kimbilir o bahsedilen teyzeler de belki kendiliginden gitmistir cagrilmadan.
Herkes herkesin kararina istegine, hele ki dogum gibi ozel gunlerde, saygi duysa bu kadar sorun olmaz. Gorumcenin geline dogum gostermek gibi bir borcu yokmus, dolayisiyla cagirmadi diye herhangi bir tavra maruz kalmasi gerekmiyor. Dogum anne baba cocuk arasinda ozel bir gundur, isteseler kimseyi cagirmazlar evlerine gidene kadar. Buna da sadece saygi duyulur. Bu kadar sik bogaz etmeyin insanlari.

Sezeryanla doğum yapmış biri olarak hastaneye gelen kimseyi aslında görmek istemiyodum,net.

Sonda var tipim kaymış hiç gerek yok eve gelsin millet

Konu sahibinin yuzsuzlugu o.
Dogumdan bahsediyoruz. Aile arasi ozel bir gun bu. Parti degil. Kadin bir kere "bakariz" dediyse pek de hevesli degilmis demek ki. Orada birakacakmis. Hadi birakmadi, cikarken geleyim dedi, insanlar yine istememis. E daha ne? Ne bu kadar hatirlatip israr etmeler, olmayinca afralar tafralar? Insanlar mecbur mu kendi isteklerini bastirip milletin gonlu olsun diye dogumuna istemedigi, gereksiz insan cagirmaya? Kimbilir o bahsedilen teyzeler de belki kendiliginden gitmistir cagrilmadan.
Herkes herkesin kararina istegine, hele ki dogum gibi ozel gunlerde, saygi duysa bu kadar sorun olmaz. Gorumcenin geline dogum gostermek gibi bir borcu yokmus, dolayisiyla cagirmadi diye herhangi bir tavra maruz kalmasi gerekmiyor. Dogum anne baba cocuk arasinda ozel bir gundur, isteseler kimseyi cagirmazlar evlerine gidene kadar. Buna da sadece saygi duyulur. Bu kadar sik bogaz etmeyin insanlari.

Heee ben sık bogaz ettimm ben geleyim dedim. Niye konu sahibine atatlanmak yerine bana cırliyosunuz? Ben kendi fikrimi soyledim begenir ya da beğenmez siz de begenmeyebilirsiniz ben oyle yapardim sizi de ilgilendirmez

Görümenin başka hevesleri vardı belki, olamaz mı, zaten ta başta bakarız demiş ille gel sensiz olmaz vs dememiş ki

Heee ben sık bogaz ettimm ben geleyim dedim. Niye konu sahibine atatlanmak yerine bana cırliyosunuz? Ben kendi fikrimi soyledim begenir ya da beğenmez siz de begenmeyebilirsiniz ben oyle yapardim sizi de ilgilendirmez
Konu sahibine de yorum yaptim. Size de yapasim geldi, bir sorun mu var? Siz konu sahibinin disindakileri alintilayip "emin olun" filan gibi bayagi emin konusuyorsunuz da, biri size alintilayip yanlisinizi soyleyince mi sorun oluyor? Burasi bir forum ortami, herkes herkesi alintilayabilir. Alisin.

Konu sahibine de yorum yaptim. Size de yapasim geldi, bir sorun mu var? Siz konu sahibinin disindakileri alintilayip "emin olun" filan gibi bayagi emin konusuyorsunuz da, biri size alintilayip yanlisinizi soyleyince mi sorun oluyor? Burasi bir forum ortami, herkes herkesi alintilayabilir. Alisin.

Uslubunuzdan ötürü öyle dedim. Bi terbiye sinirlari icinde yazmak var bir de höt hötlenip yazmak var

Back
X