Görümcem doğurdu.Şimdi hastahanede ziyaretine gideyim mi. Cok acill cvp lütfen

Sezeryanla doğum yapmış biri olarak hastaneye gelen kimseyi aslında görmek istemiyodum,net.

Sonda var tipim kaymış hiç gerek yok eve gelsin millet
Olmaz, onlarin hayali senin dogumunu, senin bebegini herkesten once gormekse, istemek zorundasin, yani oyleymis. Yoksa basina kakilirmis. Ben de bu konuda ogrendim. :)

Eğer sizin orda hastanede ziyaret yapılıyorsa siz de gidin bi on dakika geçmiş olsun diyip gorevinizi yapın. Çünkü sonradan biz gelme dedik denilmez de bizim gelin bi geçmiş olsuna bile gelemedi amma da içten pazarlıklı kiskancmis olur adınız. Surat asmaya, siteme gerek yok bosverin. Yeni dogum yapmış sonuçta suçlu da olsa şuan çok yorgun ve çok hassas. Ayrica bazı insanlar gelinleri aileden saymiyor nedense. :KK20:

Olmaz, onlarin hayali senin dogumunu, senin bebegini herkesten once gormekse, istemek zorundasin, yani oyleymis. Yoksa basina kakilirmis. Ben de bu konuda ogrendim. :)

Şimdi birşey derdim de hanımefendi çizgimi bozmayım :)))

Başlarım onların hevesine diyim kafi :KK45:

Görümenin başka hevesleri vardı belki, olamaz mı, zaten ta başta bakarız demiş ille gel sensiz olmaz vs dememiş ki

Orda bir eltinin fazla olacagini sanmiyorum a kaynvalidesini de cagirmazdi bence özel bir an isteseydii ve doğumda destege ihtiyaci olabiliyor insanın. Bazı odalar dolup tasarkenyalnız bile hissedebilir insan. Ama ben kendi adıma söylüyorumbu kkadar heves etmis birini kırmazdim

Orda bir eltinin fazla olacagini sanmiyorum a kaynvalidesini de cagirmazdi bence özel bir an isteseydii ve doğumda destege ihtiyaci olabiliyor insanın. Bazı odalar dolup tasarkenyalnız bile hissedebilir insan. Ama ben kendi adıma söylüyorumbu kkadar heves etmis birini kırmazdim

Canim benim belki o desteği konu sahibinden istemiyordu,belki kV sini falan da istemiyordu tuttu eşi aradı annesini ablalarını

Yani bu kadar devlet meselesi haline getirecek ne var anlamıyorum cidden, kadın zaten kendi derdinde doğum kolay bişey mi kendi doğursun ne hevesi varsa yapsın, ama lütfen kimse kendi hevesini kimseye dayatmasın

Son düzenleme:
Canim benim belki o desteği konu sahibinden istemiyordu,belki kV sini falan da istemiyordu tuttu eşi aradı annesini ablalarını

Yani bu kadar devlet meselesi haline getirecek ne var anlamıyorum cidden, kadın zaten kendi derdinde doğum kolay bişey mi kendi doğursun ne hevesi varsa yapsın, ama lütfen lütfen herkes kendi hevesini kimseye dayatmasın

Bak tatlim benim anlatmak istedigim suu. Zatenn kim var kim yok cagirmislar kiz diyo ki bi fazlalik ben miydim diger mesajlara bakarssn görürsün. Yani zaten cok fazla kisi gitmiss kız ben geleyim dediginde gerek yok demek kabalık. Her insan geleyim mi dediginde yok cevabini alsa bozulur. Hani kimseyi cagirmasalar anlarım ama cok alakasiz insanlar bile gitmis insan kendini dislanmis hisseder. Bi mesajinda gorumcemin gorumcesi bile gitmis mi ne demis

Bak tatlim benim anlatmak istedigim suu. Zatenn kim var kim yok cagirmislar kiz diyo ki bi fazlalik ben miydim diger mesajlara bakarssn görürsün. Yani zaten cok fazla kisi gitmiss kız ben geleyim dediginde gerek yok demek kabalık. Her insan geleyim mi dediginde yok cevabini alsa bozulur. Hani kimseyi cagirmasalar anlarım ama cok alakasiz insanlar bile gitmis insan kendini dislanmis hisseder. Bi mesajinda gorumcemin gorumcesi bile gitmis mi ne demis

Herkesi çağıran kim konu sahibine gerek yok diyen kim, doğum yapan görümce değil dimi bunları yapan, e suratı ya da tavrı neden o çeksin

Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.

Demekki siz ne kadar yakindan ilgilensenizde onlar pek memnun degillermis bu ilgiizden gidin tabiki gitmemeniz uygun olmaz gidin hayirli olsun der gelirsiniz ve birdahada gereksiz samimiyet gereksiz yakinlik ve gereksiz fazla ilgiden kacinirsiniz buda size ders olmus olur..
Hem sanirim kendinizde hamilesiniz eh sira sizede gelecek elbet sizde kendi ailenizi istersiniz doguma madem oyle..

Sizde hamilemişsiniz belki eşinin ailesi seni düsündükleri icin gelmeni istemedei kv cünkü dogum kolay birsey degil bide sezeryan olmus orada görümceyi görünce ameliyati felan korkarsin diye belki cagirmadilar bide telaşa düşmüş olabilirler unutmuş olabilirler hem gezmeye gitmiyorlarki cağirsinlar sizi. Ama sizide anliyorum sizde merak edip gidip görmek istemissiniz ama doğum gercekten cok özel birsey fazla kalabalik yeni anneyi rahatsiz eder perisan oluyor insan dogumdan sonra hic kolay degil. Siz dogum yaparken kendi annenizi felan cagirin esinin ailesini de cagirmak ya da haber vermek zorunda kalmassin cünkü onlarda sizi cagirmamislar hem sizin icinde daha rahat olur kendi ailenin yaninda bir kadin daha rahat ve güvende oluyor cünkü. Birde bence görümceniz istememis sizi yaninda ama acik acik söyliyemedi. Ama üzülmeyin kendi dogumunuzda sizde onlari cagirmassiniz. Biz esimin ailesine bebek dogduktan sonra haber verdik. Ne gerek var herkesin gelmesine bence anne baba yeter bide kendi anne yada kardes artik kimin yaninda rahat ediyorsan. Mesela babaanneninde torunu doguyor ama bu bebegi anne doguruyor ilk önce anne düsünülmesi lazim o nasil rahat ediyorsa öyle yapilmasi lazim dogum

Herkesi çağıran kim konu sahibine gerek yok diyen kim, doğum yapan görümce değil dimi bunları yapan, e suratı ya da tavrı neden o çeksin

Ben gorumceye surat yap demedim genel olarak suratı asık otur dedim. Elbet anlayan anlar kim ne yaptiysa ustune alınır

Ben gorumceye surat yap demedim genel olarak suratı asık otur dedim. Elbet anlayan anlar kim ne yaptiysa ustune alınır

Bu işin geneli yok ki doğum olayının baş kahramanı görümce illa ki üstüne alınır, surat asacaksa zaten gitmesin çocuk gibi surat asmak ne hem

Sezeryan sonrası odamın panayır yeri gibi olması hemşirelerin ikide bir gaz çıktı mı diye sorması herkesin içinde gaz mı çıkaracam diye bağırmamak için kendimi zor tutmam, neticede saatlerce gaz sancısı çekmem lavmana karar verilmesi ama bende gene tık olmaması ve doktorun bile halime acıyıp seni taburcu ediyorum gazı evde bekle beni haberdar et demesi...oturun evinizde yaa cidden, ilk anda görecek birsey yok cidden, şaftı kaymış bir anne ve burusuk bir bebek

Bence sitem edilecek bir şey yok, ne kadar az kişi, o kadar az tavsiye, o kadar az stres, anne için o kadar rahatlık.. Bence diğerlerine de sana söylediklerini söylemişlerdir de onlar anlayışsız davranıp ısrarla gitmişlerdir. Hem sen de hamileymişsin ne işin var hastaneler mikrop yuvası. Takılma bence fazlalık olma olayı değil de bazı insanlar sakinlik sever böyle durumlarda

Benim ki hamileydi kendisi gelip söyleyene kadar hayırlı olsun bile demedim neme lazım yani. İnsanları bu kadar ciddiye alırsan üzülürsün rahat olmayı dene banane demeyi dene

Aman hiç büyütülecek bir mevzu değil bence ya.İnsanlar mı çok samimi ben mi çok yabaniyim bilemedim de hiç heves etmem böyle şeylere.Doğuran doğursun yani giderim evinde ziyaretine olur biter.Hem ne gerek var o kadar insanın orda olmasına.Aynı durum başıma gelse hiç istemem don paça yatarken o kadar insanı tepemde.Hem belki görümcenin bile haberi yoktur,aniden gitmiştir o insanlar.Bence hiç uzatma,akşam gideceksen git tebrik et.Doğum yapmış kadını üzme surat yaparak.

Merhama kizlar
Bugun gorumcem sezeryan ile dogum yapti.aslında normal istiyodu doğmayinca sezeryana almislar. Ama kayinvalidem bana hic haber vermedi. Aynı binada oturuyoz giderken demedi. Dün gorumcem ile konustum kontrolu vardı dogru dürüst cevap bilr vermedi. Dr yarin gel olmassa sezeryan olsun demis. Ya o kadar sinirlen dim ki beni heseba almamalari. Daha ilk hamileligunden itibaren hep doğuma bende gelirim diyodum ada bakariz diyo du. Cok istedim yanlarinda olmak bebegi ilk gorenlerden olmak o atmosferde olamak isterdim yani.
Kayin validem bugun aradi saat 2 de gorumcemi birazdan doğuma alacaklarmis bana diyo aksam esimle gelirken kahve makinesi ile kahve getir diye. Saat 9 dan belli ordalar bana demiyo bile. Bu kadar yakindan ilgilendigim hâlde. Neyse dedim annr şimdi geleyim. Yok gerek yok dedi. Dedim kim var teyzezelerimiz varmis. Dedim e geçerken benide alsalarmis. E zaten birsey yapmiyoz bizde dedi. Kapattik ama cok zoruma gitti. Aramadim doğduğumu diye. Iki saat sonra teyzemiz aradi doğmuş diye. Iyi masallah dedim sadece sormadim nasillar diye.anlamislardir kizdigimi.
Şimdi size sorum esim birazdan eve gelecek kahve makinesini almak için. Sizce bende gideyim mi. Sabah cok kararliydim gitmemek icin. Ama simdi öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum.

Naptınız gittiniz mi?

Aman hiç büyütülecek bir mevzu değil bence ya.İnsanlar mı çok samimi ben mi çok yabaniyim bilemedim de hiç heves etmem böyle şeylere.Doğuran doğursun yani giderim evinde ziyaretine olur biter.Hem ne gerek var o kadar insanın orda olmasına.Aynı durum başıma gelse hiç istemem don paça yatarken o kadar insanı tepemde.Hem belki görümcenin bile haberi yoktur,aniden gitmiştir o insanlar.Bence hiç uzatma,akşam gideceksen git tebrik et.Doğum yapmış kadını üzme surat yaparak.
Aynen bi kocam bi annem yeter diğerleri de mümkünse 40 ım çıkınca ayaklanınca evime gelsinler isterim

Merhaba kizlar
Ben gideli bayagi yazan olmuş. Daha okumadiklarim var. Kusura bakmayin alinti yapamadim herkeze yorumu icin tesekkur ediyorum.
Hastahaneye gittim. Iyiki gitmisim. Bazi arkadaslar tavir koy demis ama malesef ben onu yapamıyorum. Arkalarindan cok kiziyorum ama yuzlerine birsey demiyorum iki yuzluluk degil yanlis anlamayim o an bütün sinirim gidiyo yani.
Neyse gittim zaten gorumcem kötüydu.kayinvalidemde bebege bakiyordu.hoş karsiladi hosuna gitti. Konusmanin arasinda teyzeleri biz cagirmadik onlar duyup geldiler dedi. En azindan bi aciklama yapti.
Zaten onlari o halde gorunce iyiki gittim dedim cunku sizin dediginiz gibi beni takacak durumlari yokdu:oops:
Yani bosuna tirp atip kötü gelin olacaktim. İyiki varsiniz arkadaslar. Akıl akıldan üstündür.
Bu arada kayinvalidem gil hamile oldugumu bilmiyo.söylemedin kalp atışını duymadan kimseyede soylemicem:anneadayı::KK200:

Back
X