Görümcem düğünümde Beyaz giyiyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi siyahlalezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

siyahlalezar

Ziyaretçi
Arkadaşlar sizinle canımı çok sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.:çok üzgünüm:Lütfen bana yardımcı olun..Mesele şu yılbaşında düğünüm olucak geçenlerde görümcem bana beyaz bir elbise giyeceğini söyledi o beyaz ben beyaz olucaz bu durum moralimi çok bozuyor çok can sıkıcı bir durum gerçi bu konuda bana danışıp sorsaydıda giyme diyemezdim takıldığım konu şu düğünde gelinden başkası beyazlar içinde olmaz bunu herkes bilir ama ne yazıkkı görümcem bunu bilmiyor yada modacımın dediği gibi bazı şeyler içinde kalmış modacıma anlattığımda bu şekilde yorumladı kime anlatsam herkes yadırgıyo ayıplıyo kendisi evli ne olursa olsun düğünde beyaz allı pullu bir elbise giymesi yanlış diye düşünüyorum bütün üyelerin yorumlarını bekliyorum hoşcakalın arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlı dille söylesen sadece düğünde ben beyaz görünmek istiyorum diye belki giymez konuşmayı dene bence

beyaz gelinin rengidir, we düğünde tek beyaz geline ait olmalıdır die düşünüorum cnm.. kendin söleyemesen bile nişanlına anlatsan durumu tatlı bi dille, oda seni işi içine katmadan sölese kardeşine cnm sen beyaz giyme başka renklere bak bence die güzel bişekilde, hem için rahat olur hem arada kalmazsın a.s.

aman canım boşver giyerse giysin kimse gelin varken onu farketmez bile takma kafana kaydirigubbakcemile5

ben olsam güzel bi dille söylerdim
bence bu bir görgü kuralıdır:1closedeyes:

ben eşime, eşim ablasına. bu zincirlemeyi takip ederek o beyaz elbiseyi saf dışı bırakabilirdim.

açıkcası bende olsam bu durumdan hiç hoşlanmazdım..kesinlikle bende tatlı bi dille sölemenden yanayım...

Ebiseyi çoktan almış aldıktan sonra bana söyledii nişanlımada söyledim ama giyecek başka bişe bulmadımı dedii öyle kaldı bişey söyliyeceğini sanmıyorum görümceme şuan elbisesi terzide ufak tafek elbisede kapatmalar yapıyoo ben gelinlik hazırlıklarıyla uğrşırken oda beyaz elbisesi ile uğraşıyosenağlama:çok üzgünüm:senağlama

aslında yaptığı olmamış ama beyaz elbiseler çok moda bu sene belki onlardan beğenmiştir..
eğer çok sıkıntı duyuorsan bu durum duğundede seni sıkıntıya sokar onu gördukçe..
eşin olcak insana de ablan başka ren bişe giysin die o kendi duşuncesi gibi desin ama..
abla olurmu öle şey sen beyaz gelin beyaz krem falan al bari desin..

ozaman bence se n krem gelinlik al..
çok hoş krem gelinlikler var..

Boşver canım üzüldüğüne değmez
gelinin yeri herzaman ayrıdır,beyaz elbise sonuçta kabarık bişey değildir
gelinlikle bir tutulmaz ki,üzme tatlı canınıa.s.

gelinliğim zaten kırık beyaz ama yinede canımı sıktı böyle düşüncesizce davranması:sinifsinif:

Boşver canım üzüldüğüne değmez
gelinin yeri herzaman ayrıdır,beyaz elbise sonuçta kabarık bişey değildir
gelinlikle bir tutulmaz ki,üzme tatlı canınıa.s.

allı pullu kuyruklu bişey dedi öyle olucakmış elbisesiibenneyaptımki

gelinliğim zaten kırık beyaz ama yinede canımı sıktı böyle düşüncesizce davranması:sinifsinif:

ee gelinliğinde kırık beyazmış..bide kabarıksa uzulmene bile değmez bunun için bugunleri böle şeleri duşunerek geçirme salla..
o onun dengesizliği..

Ne var beyaz giymesinde anlayamadım.. Beyaz bir sürü abiye satılıyo.. ve birçok kişide satın alıyo. Onlarda düğünde giyiyolar. Bence normal bi durum giyilebilir. Ben çok giyen gördüm ve hiçte öyle düşünmedm

ben fazla takmazdım herhalde... yani beyaz giyer tamamda duvakta takamaz yhaa... illaki gelinin farkı olurr... bence dert etme boşu boşuna...

sizin düşüncenizede saygı duymak gerek düğünde gelinden başka kimse beyaz giymez bu bir görgü kuralıdır bundan haberiniz yok sanırımsengözlerimebaksanab

arkadaşım boşver böyle şeyleri düşünme... sen den başka kimse dikkati üstüne toplayamaz gelinlikle...
başka şeyler düşün ben ce düğünün den önce böyle şeylerle kendini üzme ...bir ömür boyu mutluluklar inşallah

teşekkür ederim güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan

çok duydum bunu ? bencede saçma bişi başka renkmi kalmamış ! ama neden görümceler genelde yapıyo bunu gıcıklık olsun diye sanırım...allah akıl versin görümcene yani ayıp ! tatlı bi şekilde yada şaka yollu söle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…