Görümcem evleniyor...

kesinlikle evinde çok şık bi sofra ile karşıla bence..çok ii ilglen sen ve eşinde çok şık olun... hiç bişe beli etme.. ama sonra bunun hesabını görumcenden sor...:oklava:

şutarafagitti Yok ya artık şu saatten sonra alan almış satan satmışş..Pek polemiğe girmeyi düşünmüyorum.. yerimseniben

belki de ilişkisi,ni kafasında netleştirmeden tanıştırmak istemedi ne var ki bunda..

çağırın evinize tanışın işte..

canım ben senin yerinde olsam ben de kırılırdım. ben görümceme herşeyimi anlatabiliyorsam ondan da aynı şeyi beklerim. ama söylediklerini abisine soylemenden çekinmiştir. demek ki herşeyi anlatman doğru değilmiş. bundan sonra sen de anlatma. tanışma meselesine gelince evde ağırlayın bence en iyisi bu. sen ikramını yaparsın oturursun. abisi baksın değerlendirsin. fikrin sorulursa söylersin :)

Ne sorun çıkarıyorum acaba..Beni anladığından emin değilim..

ben anladım.......herkes gibi..........canım...........
sorun çıkarmayıp yada kafaya takmıyorsunda .......ondanmı eve alıyımmı diye soruyorsun.......
bir yıldır çıkıyorlar bana bir şey demediler deyip sorun yapıyorsun............
eve aldıgımda nasıl davranayım ......diye soruyorsun.............
demekki bunları kafya takmışın yada .........sorun etmişinki burayada konu açmışın........

bende sorun yapma kafayada takma dedim......sonuçta abisine tanışıyor .kendi başına iş yapmıyor yinede ......
görümcen elinden geleni yapıyor dedim...........
side moralinizi bozmayın dedim ve benim gibi herkeste aynı şeyi dedigi halde neden bana anlamadın dedin .........
işte bende bunu anlamadım.......:uhm::uhm:

Bence ilişki ciddileşene kadar belkide kendi kararını verene kadar tanıştırmak ,stemedi ki bu çok doğal bişey :1closedeyes:

Üzülüp kırılmanızın anlamı yok

Evinize misafir edin ve normal davranın derim

Hayırlı olsun :kahve:

yapmayın allah aşkına kimsenin kimseye hesap sorma hakkı yok..hele hele ortada olmayan bir sorun için...kusura bakmayın ama saçmalamışsınız bu konuda...

lotus da zaten sakinleşmeye başlamış...sakinleşince sinirlendiği şeyin saçma bir sebep olduğunu anlamıştır zaten...

lutfen yoruma yorum yapmayın..
ayrıca bence neden sölemedin die sormasındada hiç bi mahsuru yok.. siz saçmalamayın lutfen..

anlamadığım şey ben birine herşeyimi anlatıyorum diye karşımdakinden bunu niye bekliyim.kusura bakmayın ama arkadaşlar siz birine bişeyler anlatırken karşılık bekleyerek mi anlatırsınız...
samimi olmak ayrı birşey herşeyini paylaşmak ayrı birşey...ben eşimden başka kimseye bişeyimi anlatmam mesela ama gelin görünki çok dostum vardır çok samimi olduğum insanlar vardır..o yüzden olaya yanlış yerden yaklaşmayalım...burada tartışılcak şey anlatıp anlatmaması değil evde ağırlamak uygun olur mu sorusuydu...
eşi uygun görmüş..benim kuzenim de 2 sene biriyle beraberdi sonra adamı eve getirdi tanıştırdı bizlerle...
yani ev daha uygun olur.bi yemek yersiniz kahve içersiniz.dışarıda pek konuşma imkanı olmayabilir ortam gürültülü olursa...

şöyle ki çıkarmaya çalıştığınız sorun daha duyduğunuz gibi hiç anlatmadı,eşim evde ağırlayalım diyor ben evde istemiyorum gibilerinden laflarınız sorun çıkarmaya hazır olduğunuzu gösteriyor...çünkü bu konuyu kendinize sorun ederek gelip yazmışsınız.ben sizi yargılamıyorum ama bırakın eşiniz ne diyorsa onu yapın ve iyi bir şekilde misafir ağırlayın..
ansızın ağzınızdan çıkacak hiç söylemedin gibilerinden bir laf görümcenizin ters birşey söylemesine sebep olacak...
sizi el gibi görmeseler de siz bir yabancısınız en nihayetinde..beni de kimse el gibi görmüyor bir dediğimi iki etmiyorlar aram çok iyi ama en nihayetinde onlar için bir yabancıyım...insanın kuzenleri bile kuyusunu kazarken nereden bileyim abimin eşi bana ters davranmayacağını...
anlatmaz anlatmaz bu kadar abartmayın ve bu yüzden ne eşinizie ne başkasına bir laf etmeyin tanışma arefesinde kimsenin huzurunu bozmayın.
siz eşinize dersiniz eşiniz gider kız kardeşine söyler niye sayıp anlatmadın der..huzursuzluk çıkar...

Sağol margarin..Evet başta kırıldım görümceme kabul..Ama ben daha eşime bir şey söylemedim...Gelsinler ya da gelmesinler diye bile henüz cevap vermiş değilim..Bozulduğumu anlamıştır evet ama ben buraya yazdım ki ne yapmalıyım..Sinirle sonradan pişman olmaya çalışacağım şeyler yapmayayım..Konumun başında okursan hep yol göstermeniz için sorular sordum..

Beni anlama sevindim arkadaşım..Şimdi daha sağlıklı düşünüyorum galiba..
Teşekkürler tekrar yorumun için..Sevgiler.. a.s.

bize süpriz yaptın hiç bahsetmedin diyebilirsiniz. ama kırılmaya hakkınız yok bence..

ayrıca evde yada dışarıda nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın.

lutfen yoruma yorum yapmayın..
ayrıca bence neden sölemedin die sormasındada hiç bi mahsuru yok.. siz saçmalamayın lutfen..

iyi ya sorsun neden söylemedin niye benim haberim yok diye hesap sorsun sonra da görümcesi ters bişey söylesin sonrada huzursuzluk çıksın...buradakilerin çoğunun ailesinde olan huzursuzluklardan..biraz uzlaşmacı olun tartışmacı art niyet arayan olmak bişey kazandırmaz kimseye aksine kaybettirir...bi büyük gibi olgunlukla karşılasın lotus ve kimse kırılmasın..ayrıca neden söylemedin demekle hesap sormak çok farklı şekilde olur her ikiside...

Görümceniz size önceden açıklama yapmak zorunda değil. Ne güzel demekki bir karar almışlar ve tanıştırmak istemiş. Bu oldukça normal. Bnece evinize misafir edin, daha sıcak bir ortam olur. Böylece daha yakından tanırsınız damat adayını.

canım ben senin yerinde olsam ben de kırılırdım. ben görümceme herşeyimi anlatabiliyorsam ondan da aynı şeyi beklerim. ama söylediklerini abisine soylemenden çekinmiştir. demek ki herşeyi anlatman doğru değilmiş. bundan sonra sen de anlatma. tanışma meselesine gelince evde ağırlayın bence en iyisi bu. sen ikramını yaparsın oturursun. abisi baksın değerlendirsin. fikrin sorulursa söylersin :)

Teşekkürler canımm

ben anladım.......herkes gibi..........canım...........
sorun çıkarmayıp yada kafaya takmıyorsunda .......ondanmı eve alıyımmı diye soruyorsun.......
bir yıldır çıkıyorlar bana bir şey demediler deyip sorun yapıyorsun............
eve aldıgımda nasıl davranayım ......diye soruyorsun.............
demekki bunları kafya takmışın yada .........sorun etmişinki burayada konu açmışın........

bende sorun yapma kafayada takma dedim......sonuçta abisine tanışıyor .kendi başına iş yapmıyor yinede ......
görümcen elinden geleni yapıyor dedim...........
side moralinizi bozmayın dedim ve benim gibi herkeste aynı şeyi dedigi halde neden bana anlamadın dedin .........
işte bende bunu anlamadım.......:uhm::uhm:

Canım ,

Ben sorun yapıyorum elbetteki bu konuyu kırıldım diyebiliyorsam elbetteki sorun yaptım..Ama bunu içimde yaptım kimseye yansıtmadım ve sizlerle paylaştım..

Sen SORUN ÇIKARIYORSUN demişsin..

Ben bunu eşime anlatıp bak böyle böyle olmuş bu yapılırmıydı şimdi diyip onu gaza getirmedim..
Görümcemi arayp hayırsız şimdimi söylüyorsun diyip keyfini kaçırmadım..

Sanırım kelimelrin manalarından kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olmuş kendi adıma kusura bakma..

Sevgiler..:1hug:

bize süpriz yaptın hiç bahsetmedin diyebilirsiniz. ama kırılmaya hakkınız yok bence..

ayrıca evde yada dışarıda nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın.

Güzel cümle.."Bize sürpriz yaptın..Hiç behsetmedin.." Bunu söyleyeyim barii.

Anlarsa anlar artık -tatlicadiarzu-

tabikide evine gelmeliler ciddiler sonuçta ben erkek olsam damat adayı olsam dışarda tanışılan bir duruma kızarım yani, artı bozulurumda beni evlerine kabul etmediler diye..

görümcen belliki işi ciddiye bindirmeye karar vermeden dillendirmek istememiş, bu onun seçimi senin yengeliğini yapman, evinde ağırlaman gerekir bence

bende olsam bende anlatmak istemeyebilirim ne var bunda ciddileşince söylemek istemiş ciddileşmişki söylemiş kendinize dermi arıyorsunuz anlamadımkii

Hiç kendine dert etme canım.Kırılmış olabilirsin sineye çek derim ben.Sonuçta eşinin kardeşi, eşinde üzülmüştür olumsuz konuşma da daha çok dert etmesin kendine.Boşver demek ki bazı şeyleri netleştirmeden söylemek istememiş.
Sen yenge olarak üzerine düşeni yap, evinnde güzelce ağırla..
Daha sonra ki zamanlarda görümcene dile getirirsin üzüldük daha önce söylemedin diye..

Evinizde bir güzel ağırlayın ve er_ca arkadaşın dediği gibi o güzel muhabbetin arasında gülümseyerek
.."Bize sürpriz yaptın..Hiç behsetmemiştin.." diyebilirsin. Ama demesen de olur yani :) Kafanıza takmayın demekki bugüne kısmetmiş öğrenmek, sonuçta olay sizinle ilgili birşey değil ;)

Back
X