sen daha iyi bilirsin.
acı derecene göre değerlendir durumları.
bana kalsa ben gıtmem derım ama esımde benı destekle fılan dıo.cunku esnnde snnda yuvam ıcın konuscam kaynanamla bana zaman ver demstm esıme o zaman acaba gorumcemn geldıgı zamanmı hazır o gelıoken bende gıdımmı dıe dusundum bı an ama hhıc ıcımden gelmıo ben bır ıkı hafta daha konusmamayı dusunuodum
hazır değilsen, görümcen yalnız gitsin o zaman
kafam cok karısık gelecegıını bugun ogrendım durmadan planlar yaptım:)))ama cozum bulamadm. ama sımdı gıtmezsem esım bana derkı sen ablama gıttınde o hzuurlu olmak ıcın elnden gelenı yapıor sen neden katlanmıon bı kac gunlugune der.aram bozulur bu seferde
yaptıklarına gore degisir iftira attı demissin yani bu durumda affetmemek de senin hakkın diye dusunuyorum
ya benım hıccc ama hıc konusmamam gerek kvldemle zaten. ama esımde benı destekledı hep annesıne karsın bana sen haklısın ama o kadınn huyu o napıyım 50 yasndan snra kadının huyunu degstırermmmya dedı.hıc sevmz anasını ama mecburıyetten konusur anasyla esım. banada ne zaman kdr kus durcan dedi ben senı bılıorum bana destk ol dedı
yani bide kadınla konusmaya basladıktan sonra yuz bulup yine aynı seyleri yapma ihtimali var konusmasan esin guceniyor esimle aram bozulmasın diyorsan konus ama mesafeli ol
mrb kızlar ben sımdı 1 aydır kaynanmla konusmam sımdı yarında gorumcem cocuklarıyla 4 5 gunlugune gelceklermıs degısılk olsun dıe.tabı ben gorumcemle cok ıyıyım ama kaynanamla bana attıgı ıftıra yuzunden konusmam ama sımdı gorumcemde gelıp mutlaka annesıgıle gıtcektır...gorumcem benm kvdemle konusmadıgımıda bılır ayrıca bıle bıle gelıorrr.sızce ne yapmalıyım ben gormcem gıttıgınde annesıne bende onnla bırlkte gıtmelıyım yoksa sen gıt gel mı dıyım??* cunku dırek benım evıme ınıcek gorumcem.kafam karısık esım benı destekle dıor hatrım ıcın dıorrrr ufffffffffffff
bekar kızlarrr kaynanalı eve gelın gıtmeyın sakınn:)
Bence siz de gitmelisiniz, sonuçta ufak bir ziyaretin zararı olmaz.. Bu arada keşke yazım- imla kurallarına dikkat etseniz, konunuz daha kolay anlaşılır..
ölmüşünü nerden bulcazyetim mi alalım?
töbe yarabbim yaa
kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ya.
sanırım aynı evde yasamyı kastetti
ama kendı aynı evde yaşamıyor ki?
neden öyle bir şeyi kastetsin?:26:
ama kendı aynı evde yaşamıyor ki?
neden öyle bir şeyi kastetsin?:26:
yok aynı evde yasamayı kast etmedım. tamamen olmasın yanı:)olcaksada annemız gıbı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?