Görümcem geliyor

surrenderın dedigine katılıyorum ozaman mumkun degil olmaması ama kendi kızlarına davrandıkları gibi davrasınlar gelinlerine tabii

valla benım kaynanam kendı kızını bana kotuluoyr dusnun artık...gorumcemde dıyorkı bana bunu yapan sana neler yapmaz dıyor

yok aynı evde yasamayı kast etmedım. tamamen olmasın yanı:)olcaksada annemız gıbı olsun:)

herkesin annesi kendıne kuzum böyle düşünme ama, eşin senden yana
bırak kaynanan kötü olsun
ne olacak?
kendıne kendıni yesin bitirsin, evın ayrı yurdun ayrı:)
nasıl bir nefretle bağlıysan kaynanana
nefret bile olsa bir bağlılığın var

valla benım kaynanam kendı kızını bana kotuluoyr dusnun artık...gorumcemde dıyorkı bana bunu yapan sana neler yapmaz dıyor

al kendı ağzınla söyledın :)
kendını kızını kötülemeyip senı yerın dıbıne soksa
haklısın:)
ama kadın kendi canından olanı bile yeterınce sevmıyorken, senı nasıl sevsın?

Bana kalırsa gidin ve fazla muhattap olmayın. Gerektiğinden fazla samimiyet göstermeyin yeter bence :)

bagım cok guclu aynı sekılde onunda bana:)dıyorumya bır ınsanı kırletmeye bır tek cumle yetıyor..bunuda kaynanam olacak sahıs yaptı bana...ıste bu yuzden zeere kadar sevgım yok

Kayınvalidelerin gelinlerine kendi kızları gibi davrandıklarına fazla inanmıyorum ben.
Arada mutlaka ince de olsa bir çizgi var.
Zaten bu yüzden oluyor ya bu boşanmalar ayrılmalar kavgalar kıyametler...

Bana kalırsa gidin ve fazla muhattap olmayın. Gerektiğinden fazla samimiyet göstermeyin yeter bence :)

sanırım oyle yapıcam gorumcem gıdıncede bakarım bı hal caresıne on gunde 15 gunde bır bır saatlıgıne gıderım artık

bagım cok guclu aynı sekılde onunda bana:)dıyorumya bır ınsanı kırletmeye bır tek cumle yetıyor..bunuda kaynanam olacak sahıs yaptı bana...ıste bu yuzden zeere kadar sevgım yok

sana sev dıyen yok ki:) sen görümcenle bırlıkte git
kendı utansın
ama dediğim gibi
soru sorarsa cevap verırsın:) görümcenle bol bol muhabbet et :) daha çok çatlasın

sanırım oyle yapıcam gorumcem gıdıncede bakarım bı hal caresıne on gunde 15 gunde bır bır saatlıgıne gıderım artık

Mutsuz olacağın birşeyi yapmak zorunda değilsin.
Eğer öfkelenecek mutsuz olacaksan hiç gitme.
Görümcen gider görür ve gelir.

Mutsuz olacağın birşeyi yapmak zorunda değilsin.
Eğer öfkelenecek mutsuz olacaksan hiç gitme.
Görümcen gider görür ve gelir.

bana kalsa ben hıc gıtmem de esım orta yolu bulamıyor..hem bana haklsıın dıyor hemde bana destek ol dıyor...olmazsam olmaz sanırım

Konunun detayı yok ki
Biz neden küs olduğunuzu bilmeden evine git ya da gitme nasıl diyelim ?

Görümcen gelince ne değişiyo ki..

Mesafeyı koru
Gene ıyısını sen bılırsın elbet bı gun tekrar bır araya gelcektınız
Ama soguk dawrankı bıdaha o yuzu bulamasınnnn
Iftıra ne demek ben olsam adamın agzını kulaklarına kadar yırtarım:)

kaynanan sana nasıl bir iftira attı bilmiyorum ama ortada çok vahim bir durum yoksa git derim eşinin de dediği gibi ne kadar küs duracaksın ki sonuçta annesi mutlaka konuşman gerekecek ama mesafeni koru sıkı fıkı olma samimiyet kurma

1 ay bence kv iftira attıysa kısa bir zaman görüşmek için
görümceniz zaten direkt size gelecekmiş, ne gerek var gitmenize zaten sizin için değil ailesi için geliyor ne kadar anlaşsanızda ailesi için geldiğini unutmayın.....

bence gitmeyin... sonuçta ilk fırsatta gitmiş gibi olacaksınız ve daha kötü yüklenme ihtimali daha yüksek olacak

konuyu bi açıklasan da bizde ona göre bişey söylesek.
iftira attı diyorsun. ne iftirası?
iftira var iftira var..
affedilcek şeyler vardır edilmicek şeyler vardır.
bi zahmet yazıversen de bizde ona göre bişey söylesek daha doğru olmazmı?

SOYLE BIR ıftıra attı arkadslar esım evden ıse gıdınce ben telefonla kırıklarımla konusuyormussm....bu yanı tabı bunun aslı astarı yok sırf benı mıllete kotulemek ıcın yaptı bunu...esım benıde bılıoyor annesınıde bılıyor...bu yuzden 1 aydır kustum..

Son düzenleme:

tovbe ya rabbim ya resulallah
bu sebebten degil 1 ay 1 omur konusmam ben esin de tuhafmis dogrusu hic tepki vermedi mi? nedir bu simdi?

ağır bir iftira olmuş eşin buna hiç tepki göstermedi mi:26:aslında senden önce eşin annesine sert bir tepki göstermeliydi
bence hemen gitme hatta kaynanan senden özür dilemeden gitme derim
tabii yinede sen bilirsin canım

yaptığı cok yanlış eşin de bunun üstüne nasıl git diyor
ömür boyu görüşmem böyle bir iftira atan neler yapmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…