surrenderın dedigine katılıyorum ozaman mumkun degil olmamasıama kendi kızlarına davrandıkları gibi davrasınlar gelinlerine tabii
yok aynı evde yasamayı kast etmedım. tamamen olmasın yanı:)olcaksada annemız gıbı olsun:)
valla benım kaynanam kendı kızını bana kotuluoyr dusnun artık...gorumcemde dıyorkı bana bunu yapan sana neler yapmaz dıyor
herkesin annesi kendınekuzum böyle düşünme ama, eşin senden yana
bırak kaynanan kötü olsun
ne olacak?
kendıne kendıni yesin bitirsin, evın ayrı yurdun ayrı:)
nasıl bir nefretle bağlıysan kaynanana
nefret bile olsa bir bağlılığın var
Bana kalırsa gidin ve fazla muhattap olmayın. Gerektiğinden fazla samimiyet göstermeyin yeter bence :)
bagım cok guclu aynı sekılde onunda bana:)dıyorumya bır ınsanı kırletmeye bır tek cumle yetıyor..bunuda kaynanam olacak sahıs yaptı bana...ıste bu yuzden zeere kadar sevgım yok
valla benım kaynanam kendı kızını bana kotuluoyr dusnun artık...gorumcemde dıyorkı bana bunu yapan sana neler yapmaz dıyor
sanırım oyle yapıcam gorumcem gıdıncede bakarım bı hal caresıne on gunde 15 gunde bır bır saatlıgıne gıderım artık
Mutsuz olacağın birşeyi yapmak zorunda değilsin.
Eğer öfkelenecek mutsuz olacaksan hiç gitme.
Görümcen gider görür ve gelir.
kaynanan sana nasıl bir iftira attı bilmiyorum ama ortada çok vahim bir durum yoksa git derim eşinin de dediği gibi ne kadar küs duracaksın ki sonuçta annesi mutlaka konuşman gerekecek ama mesafeni koru sıkı fıkı olma samimiyet kurma
SOYLE BIR ıftıra attı arkadslar esım evden ıse gıdınce ben telefonla kırıklarımla konusuyormussm....bu yanı tabı bunun aslı astarı yok sırf benı mıllete kotulemek ıcın yaptı bunu...esım benıde bılıoyor annesınıde bılıyor...bu yuzden 1 aydır kustum..
SOYLE BIR ıftıra attı arkadslar esım evden ıse gıdınce ben telefonla kırıklarımla konusuyormussm....bu yanı tabı bunun aslı astarı yok sırf benı mıllete kotulemek ıcın yaptı bunu...esım benıde bılıoyor annesınıde bılıyor...bu yuzden 1 aydır kustum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?