Orta yol olarak sms atin ve sadece “gecmis olsun” yazinHerkese iyi aksamlar
Anlasilir olmak adina cok detaya girmek isterim fakat kisa bir ozet daha sıkıcı olmaktan cikacak diye dusunuyorum.esim gorumcemin esinin yaninda calisiyordu.bir kac zaman sonra esim anlasamadigi icin isten ayrildi.mesai bitimine program yapilip esime haber verilmedigi icin esim sinirlenip ben bekarmiyim,evli bir adamim belki programimiz var belki biyere gidecegiz esimle beni kavgami ettireceksiniz diye serzeniste bulunmus.neticede isten ayrildi. Ayrildiktan sonra 6/7 kere karsilastik gorumcemle.kv yan dairemizde oturuyor.karsilasma sansimiz yuksek.karsilastigimizda yuzume bakmadi ,tezgahta yemek yapiyordu mutfaga girdim arkasini donmedi.agiz ucuyla cvp verdi hosgeldiniz lafima.ayni odada olunca tlfuyla ilgileniyor sohbet muhabbet 0.pazarda gordum esimin yanindaydi kafasini cevirip bana bakti dudak buzerek aa merhaba dedi dondu.giderkende ben gidiyorum görüşürüz bile demeden dondu gitti.apartmanda giderlerken kendi dairemden kapiya ciktim onumden hizlica ilerleyip asansore bindi nasilsin iyimisin iyi aksamlar demelik bir sure bile birakmadi bendeeee normal olarak en sonunda esime patladim.ne yapmaya calisiyor bu bana yokmuşum gibi davraniyor dedim.,,,,,, Et dedi.ben farkindayim herseyin senin kocan aptal değil dedi.sna nasil davraniyorsa sende oyle davran dedi.bu arada ben 40 o 47 yasinda. Kendi yaptiklarim yaklasimim durusum karsisinda bu tavir beni buz gibi yapti.simdi geldiginde annesine ben gitmiyorum is cikariyorum kendime.ama dun korona oldugunu ogrendim.annem ara gecmia olsun de diyor.demedim.diyemedim.diyemem.samimi olmadigim birseyi yapamam ama esimin ablasi olusu, bir yerde muhakkak denk gelecegimiz gercegi,yasli anne baba var hastaliklarinda karsilasma olasiligimiz cok geriyor beni. Tavrimda vicdanim rahat ama esimi icten ice uzermiyim bilmiyorum
Sizi görmeyen takmayan birine neden msj atıcaksınızki , şu durumuda anlamıyorum , kv mi ara geçmiş olsun de dedi eper öyleyse niye kv görüncenize yapma kızım çok ayıp fln diye uyarmıyoda, sana geçmiş olsun de diye ısrar ediyorHerkese iyi aksamlar
Anlasilir olmak adina cok detaya girmek isterim fakat kisa bir ozet daha sıkıcı olmaktan cikacak diye dusunuyorum.esim gorumcemin esinin yaninda calisiyordu.bir kac zaman sonra esim anlasamadigi icin isten ayrildi.mesai bitimine program yapilip esime haber verilmedigi icin esim sinirlenip ben bekarmiyim,evli bir adamim belki programimiz var belki biyere gidecegiz esimle beni kavgami ettireceksiniz diye serzeniste bulunmus.neticede isten ayrildi. Ayrildiktan sonra 6/7 kere karsilastik gorumcemle.kv yan dairemizde oturuyor.karsilasma sansimiz yuksek.karsilastigimizda yuzume bakmadi ,tezgahta yemek yapiyordu mutfaga girdim arkasini donmedi.agiz ucuyla cvp verdi hosgeldiniz lafima.ayni odada olunca tlfuyla ilgileniyor sohbet muhabbet 0.pazarda gordum esimin yanindaydi kafasini cevirip bana bakti dudak buzerek aa merhaba dedi dondu.giderkende ben gidiyorum görüşürüz bile demeden dondu gitti.apartmanda giderlerken kendi dairemden kapiya ciktim onumden hizlica ilerleyip asansore bindi nasilsin iyimisin iyi aksamlar demelik bir sure bile birakmadi bendeeee normal olarak en sonunda esime patladim.ne yapmaya calisiyor bu bana yokmuşum gibi davraniyor dedim.,,,,,, Et dedi.ben farkindayim herseyin senin kocan aptal değil dedi.sna nasil davraniyorsa sende oyle davran dedi.bu arada ben 40 o 47 yasinda. Kendi yaptiklarim yaklasimim durusum karsisinda bu tavir beni buz gibi yapti.simdi geldiginde annesine ben gitmiyorum is cikariyorum kendime.ama dun korona oldugunu ogrendim.annem ara gecmia olsun de diyor.demedim.diyemedim.diyemem.samimi olmadigim birseyi yapamam ama esimin ablasi olusu, bir yerde muhakkak denk gelecegimiz gercegi,yasli anne baba var hastaliklarinda karsilasma olasiligimiz cok geriyor beni. Tavrimda vicdanim rahat ama esimi icten ice uzermiyim bilmiyorum
Hayir kendi annem aramam gerektigini soyledi.Sizi görmeyen takmayan birine neden msj atıcaksınızki , şu durumuda anlamıyorum , kv mi ara geçmiş olsun de dedi eper öyleyse niye kv görüncenize yapma kızım çok ayıp fln diye uyarmıyoda, sana geçmiş olsun de diye ısrar ediyor
Ben olsam beni görmeyeni bende görmem, nede olsa eşinde senin yanında kimse bişi diyemez.
İlerde bişi dersede, sen yüzümemi baktında ben sana yazıcam yüzü bulayım dersin
Ayyy benim annemde hep iyi niyetlidir büyüklük sende kalsın boşver ara sor yaz konuş görüş onun gibi olma fln der, ama bazıları hakediyo yinede tabi siz bilirisnizHayir kendi annem aramam gerektigini soyledi.
Anneler daha yapici oluyor sanirim.insana kendisini cok degersiz hissettiren bir davranis sekliymis bu durum.(o kisi gozunde)Ayyy benim annemde hep iyi niyetlidir büyüklük sende kalsın boşver ara sor yaz konuş görüş onun gibi olma fln der, ama bazıları hakediyo yinede tabi siz bilirisniz
Yok beni kullanarak bunu yapmaz ama evli oldugunu hatırlatırken belki bir programimiz var diyerek olasiliklara benimde programi uygulayamayinca sorun yaratacagimi eklemis anladigim kadariyla.ama onlarda benim evde sorun yarattigimi dusunmusler anladigim. Oyle biri olmadigimi bilen biri olarak hemde. beni gormezden gelenlerin akibetini bildigi haldeŞimdi eşiniz onların yanında çalışıyormuş ve ee yeter derken, bırakıyorum derken ben evliyim, eşimle kavga mı ettireceksiniz demiş ya... Acaba sizi kullanarak daha ağır laflar mi etti? Eşiniz hakli ya da haksız demiyorum..işverenlerin cogu iş kitlemeye çalışır zaten büyük ihtimalle haklıdır da.
Eşim istemiyor şöyle yaptınız vs diye mi konuştu ki. Çünkü yasiniza bakarak görümce ile Bayadır tanıştığınızi düşünüyorum.neden birden böyle oldu
Eşiniz sana nasıl davranıyorsa öyle davran siptir et demiş .Herkese iyi aksamlar
Biz kayincoyuz/ablayiz ne var yani kalsan bir iki saat fazla dediklerinde benim mesaim belli, farklı programiniz varsa bana aksamdan soyleyin diye uyarmasi a ragmen yinelenince yasadigi sorun aslinda.son konusmada enişte memnun değilim demis senden bu konudan dolayi.oda ciktiesinizin isten ayrilma konusu cok sacma.
Sizi görmezden gelen birine gecmis olmus demek icin bile adim atmaniza gerek yok.
Kaç yıldır tanısiyorsunuz ki görümce ile?Yok beni kullanarak bunu yapmaz ama evli oldugunu hatırlatırken belki bir programimiz var diyerek olasiliklara benimde programi uygulayamayinca sorun yaratacagimi eklemis anladigim kadariyla.ama onlarda benim evde sorun yarattigimi dusunmusler anladigim. Oyle biri olmadigimi bilen biri olarak hemde. beni gormezden gelenlerin akibetini bildigi halde
Dun saat 24 te kv kp in yanina gittik yeni yili kutlamaya.o sirada tlf geldi goruntulu kv ye.gorumcem aradi.odadan cikmak iatedim cunku ekrani döndürüp gosterecekti.kv kp yaninda yapmacik hareket sergilemek iatemedim . anahtarı alip ben eve geciyorum hayatim dedim yuzu uzgun hal aldi.ondan oyle dusundumEşiniz sana nasıl davranıyorsa öyle davran siptir et demiş .
Siz eşimi uzermiyim diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?