Bakın ne güzel. Dediğimiz gibi büyük ihtimalle kimseye söylememenizi yanlış anlamış, kendi kafasında kurmuş. Üstelik 21 yaşında. Bizim çok çarpık bir toplumumuz var. Çocuk olmuyorsa kadını aşağılayan, hor gören. Maalesef bazı kadınlarında toplumun yarattığı algı ile bilinçaltlarında böyle şeyler oluşuyor. Belki eşinin, eşinin ailesinin psikolojik baskısına maruz kalıyor. Belki eşinin ailesinden birileri görümcenize nispet yapıyor ve o da ister istemez etrafında hamile olan herkesin öyle yaptığını düşünüyor. Henüz 21 yaşında bir kimse için böyle şeyler kolay kaldırabileceği şeyler değil. Ergenlik dönemi bile 20 yaşında son buluyor. Yok öyle yapmış, böyle yapmış kafanıza takmayın. Elbette hamilesiniz sizinde desteğe ihtiyacınız var ama siz de ona ablalık edin, destek olun ve motive edin. Ben de bir sene boyunca ikinci çocuk için uğraştım, 3 kimyasal gebelik geçirdim. Psikolojik olarak yıprandım ama henüz çocuk sahibi olamamış bir insanla benim psikolojim asla kıyaslanamazdı. Çünkü, bir kızım zaten vardı. Bir de hiçbir problemi yokken çocuk sahibi olamamak çok daha yıpratıcı. Umarım en kısa zamanda görümcenizde evlat sahibi olur.