Öyle ama insan bir tuhaf hissediyor kendisiniSabırlı olun. Eşinizle muayenelerizi yaptırın 1 yıl dolunca olmazsa tedavilere başlarsınız. Başka bir yolu yok.
Doktora da gidiyoruz testleri tekrarlıyor bakalım inşallah güzel şeyler çıkarDaha yeni başlamışsınız denemelere anladığım kadarıyla doktora gitmedimiz kendiniz yumurtlama takibi yapıyorsunuz. Doktora bir gidin hem siz hem eşiniz hayırlısıyla olur inşallah bebeğiniz ❤
Muayene oldunuz mu siz ve esiniz?Öyle ama insan bir tuhaf hissediyor kendisini
Haklısınız bende hep kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum ama ne biliyim 2 ayda hamile kalınca istemsiz içime bir hüzün çöktü nasip orası da ayrı birşey tabikiHer sey daha yepyeni. Üzülmelere devam ederseniz olmaz. Psikolojinizi diri tutun.
Evet bende belli başlı bir sorun yok eşimin 2 sperm testinin ikisi de birbirinden farklı bugün tekrar verdi inşallah güzel çıkar diğer testler pek iç açıcı değilMuayene oldunuz mu siz ve esiniz?
Koskocaman kucaklayin şuan çok ihtiyaç duydummm alıyorum folik asit doktor kontrolleri gidiyoruz ağlıyorum valla yazarken bile ağlıyorum şuan sınav herhalde birşeyleri hep çabalayarak elde etmek nasip ama tabii Allah herşeyin en güzelini en hayırlısını verir buna inanıyorumSeni böyle sosyal medyadan önce bir kucakliyimKendini üzmemeye calis. Gereken vitaminleri aliyormusun (folik asit miydi türkcesi ). Koktrole gittiniz mi doktora? Insallah yakin zamanda hayirli haberler alirsiniz. Icinizden aglamak geliyorsa aglayin acilirsiniz. Ilk vajinismus ile mücadele etmissiniz, simdi de gebelik icin ugrasiyorsunuz. Lütfen kendinizi fazla strese sokmamaya calisin ❤
Eğer sorun gözüküyorsa beklemeden başlayın tedavilere. Değerleri düzeltip doğal olmasını beklemek daha yıpratıcı. Tedaviler esnasında elinden geleni yaptığı için insanlar cok rahatlıyor.Evet bende belli başlı bir sorun yok eşimin 2 sperm testinin ikisi de birbirinden farklı bugün tekrar verdi inşallah güzel çıkar diğer testler pek iç açıcı değil
Eşiniz bu kadar stres yapmıyordur eminim. Siz stres yapsaniz da yapmasaniz da olmasi gereken zamanda olacagini farkedin. Yonetemediginiz seylerin duygu durumunuzu etkilemesine izin vermeyin. Bu stresten özgürleşin.Evet bende belli başlı bir sorun yok eşimin 2 sperm testinin ikisi de birbirinden farklı bugün tekrar verdi inşallah güzel çıkar diğer testler pek iç açıcı değil
Pazartesi günü doktora gideceğiz teste göre bir yol izleyecek bakalım ne diyecek dua edin olur muEğer sorun gözüküyorsa beklemeden başlayın tedavilere. Değerleri düzeltip doğal olmasını beklemek daha yıpratıcı. Tedaviler esnasında elinden geleni yaptığı için insanlar cok rahatlıyor.
Eşimde benim kadar üzülüyor olması gereken oluyor haklısınız fakat insanız bazen duygularımızı yönetemiyoruzEşiniz bu kadar stres yapmıyordur eminim. Siz stres yapsaniz da yapmasaniz da olmasi gereken zamanda olacagini farkedin. Yonetemediginiz seylerin duygu durumunuzu etkilemesine izin vermeyin. Bu stresten özgürleşin.
Koskocaman kucaklayin şuan çok ihtiyaç duydummm alıyorum folik asit doktor kontrolleri gidiyoruz ağlıyorum valla yazarken bile ağlıyorum şuan sınav herhalde birşeyleri hep çabalayarak elde etmek nasip ama tabii Allah herşeyin en güzelini en hayırlısını verir buna inanıyorum
İnşallah inşallah hayırlısıylaKıskanmak değilde özenmektir o. Siz daha yeni denemelerdesiniz,allah kısmet eder ,görümcenizin bebek uğurlu gelir sizinkide bu aylarda gelir üzülmeyin.
Dilerim bana da sizin gibi herşey tam zamanında hayırlısiyla gelir inşallah alırız o haberiInsallah en kisa zamanda olur. Bazen sabrimiz sinanir evet, ama ben fark ettim ki, bazi seyleri baskalardan daha gec elde etmis olsamda, aslinda benim icin "tam zamaninda" gelmis olmasi. Insallah burda en kisa zamanda hamilelik haberinizi aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?