Görümcem hamile

Ikooo5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
228
90
98
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim 13 ay kadar vajinismusla mücadele ettim sonrasında yendim 9 aydır gebelik düşünüyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum gebeliğim oluşmadi bu akşam benden yaşça büyük ve 2 aylık evli olan görümcemin hamile olduğunu öğrendim ben kötü kalpli birisi değilim üzülmedim onun adına çok sevindim ama kendimi kötü hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden ve ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim...

Daha yeni başlamışsınız denemelere anladığım kadarıyla doktora gitmedimiz kendiniz yumurtlama takibi yapıyorsunuz. Doktora bir gidin hem siz hem eşiniz hayırlısıyla olur inşallah bebeğiniz ❤

Her sey daha yepyeni. Üzülmelere devam ederseniz olmaz. Psikolojinizi diri tutun.
Haklısınız bende hep kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum ama ne biliyim 2 ayda hamile kalınca istemsiz içime bir hüzün çöktü nasip orası da ayrı birşey tabiki

Seni böyle sosyal medyadan önce bir kucakliyim Kendini üzmemeye calis. Gereken vitaminleri aliyormusun (folik asit miydi türkcesi ). Koktrole gittiniz mi doktora? Insallah yakin zamanda hayirli haberler alirsiniz. Icinizden aglamak geliyorsa aglayin acilirsiniz. Ilk vajinismus ile mücadele etmissiniz, simdi de gebelik icin ugrasiyorsunuz. Lütfen kendinizi fazla strese sokmamaya calisin ❤

Koskocaman kucaklayin şuan çok ihtiyaç duydummm alıyorum folik asit doktor kontrolleri gidiyoruz ağlıyorum valla yazarken bile ağlıyorum şuan sınav herhalde birşeyleri hep çabalayarak elde etmek nasip ama tabii Allah herşeyin en güzelini en hayırlısını verir buna inanıyorum

Evet bende belli başlı bir sorun yok eşimin 2 sperm testinin ikisi de birbirinden farklı bugün tekrar verdi inşallah güzel çıkar diğer testler pek iç açıcı değil
Eğer sorun gözüküyorsa beklemeden başlayın tedavilere. Değerleri düzeltip doğal olmasını beklemek daha yıpratıcı. Tedaviler esnasında elinden geleni yaptığı için insanlar cok rahatlıyor.

Evet bende belli başlı bir sorun yok eşimin 2 sperm testinin ikisi de birbirinden farklı bugün tekrar verdi inşallah güzel çıkar diğer testler pek iç açıcı değil
Eşiniz bu kadar stres yapmıyordur eminim. Siz stres yapsaniz da yapmasaniz da olmasi gereken zamanda olacagini farkedin. Yonetemediginiz seylerin duygu durumunuzu etkilemesine izin vermeyin. Bu stresten özgürleşin.

Eğer sorun gözüküyorsa beklemeden başlayın tedavilere. Değerleri düzeltip doğal olmasını beklemek daha yıpratıcı. Tedaviler esnasında elinden geleni yaptığı için insanlar cok rahatlıyor.
Pazartesi günü doktora gideceğiz teste göre bir yol izleyecek bakalım ne diyecek dua edin olur mu

Eşiniz bu kadar stres yapmıyordur eminim. Siz stres yapsaniz da yapmasaniz da olmasi gereken zamanda olacagini farkedin. Yonetemediginiz seylerin duygu durumunuzu etkilemesine izin vermeyin. Bu stresten özgürleşin.
Eşimde benim kadar üzülüyor olması gereken oluyor haklısınız fakat insanız bazen duygularımızı yönetemiyoruz

Insallah en kisa zamanda olur. Bazen sabrimiz sinanir evet, ama ben fark ettim ki, bazi seyleri baskalardan daha gec elde etmis olsamda, aslinda benim icin "tam zamaninda" gelmis olmasi. Insallah burda en kisa zamanda hamilelik haberinizi aliriz

Insallah en kisa zamanda olur. Bazen sabrimiz sinanir evet, ama ben fark ettim ki, bazi seyleri baskalardan daha gec elde etmis olsamda, aslinda benim icin "tam zamaninda" gelmis olmasi. Insallah burda en kisa zamanda hamilelik haberinizi aliriz
Dilerim bana da sizin gibi herşey tam zamanında hayırlısiyla gelir inşallah alırız o haberi

Kötü niyetli değilsiniz, insan biraz buruk oluyor sanırım. Sıkmayın tatlı güzel canınızı, hem her şeyin başındasınız hem de bir sürü izlenecek yol var. Gönlünüze göre olsun her şey, umarım yakın zamanda mutluluk gözyaşlarına döner gözyaşlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…